- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетатаа
Май ти ще си третата поред изтрита за днес, а?Първоначално написано от Zarity
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Моя знае всеки път, когато съм неразположена и досега не е реагирал никак. Това е нещо съвсем нормално за всяко момиче и само някой пълен идиот не би го разбрал.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Bladedancerr, кой е този филм?
Стана ми интересно, понеже и мен моя ме е бъзикал с разни песнички.
Авторке, не се притеснявай да говориш с приятелят си за това. Ако пък толкова те е срам и не ти е приятно, кажи че не си разположена или че имаш женски проблеми. Ще схване намека.
Моя ме е разпитвал най-подробно за всичко. Не ме беше срам да му отговарям и да му обяснявам.
И спря да се върти за миг земята..
Филмът се казва No Strings Attached и е много приятна романтична комедия. За да ти спестя търсенето: http://www.imdb.com/title/tt1411238/
Надявам се да съм бил от полза.
No one can make you feel inferior without your permission.
Няма проблем, все пак е момиче и е нормален биологичен процес. Тва, че няма да отидем на басейн (примерно), не значи, че не можем да си прекараме хубаво на друго място![]()
Милоо ти винаги избираш добри момчета, ще те разбере![]()
П.С. Не сме се виждали скоро, айде пиши ми по скайпа да се разберем![]()
Отвратително е, как може да го споменаваш във форуматук има деца
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Бих я посрал от бой!![]()
![]()
![]()
Не бе никав проблем не е тва е нещо нормално.Ако гаджето ти не е некав кретен (изверг,шприц) ще те разбере.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Болен ли си???Първоначално написано от fenasf
Wild sexy bitch from Mainatown :P
не, прави си тшкПървоначално написано от SexyBitch
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
хаха ти на 12 ли си ??? Не знам, но мойта приятелка напално спокойно си ми говори за това ... + това на мен не ми прави впечатление ... както казаха напълно нормално. Дори ми се е случвало да я разпитвам - защото ми беше инатересно през през кво точно минава .... горгите моминки ;(
Лол нищо против менструацията на приятелката ми. Даже правим секс докато е в цикъл.
С моята приятелка сме си говорили за менструацията пред приятеля и и той нямаше нищо против разбираше напълно и се съобразяваше.
А за басейна-има тампони просто си купи и си го сложи.![]()
![]()
ами имах подобен слу4ей. И му казах, 4е не мога тази седмица, а тои ми каза да не би да имаш женски проблеми. И вси4ко се оправи
Отиваме на плаж, тя само си стои на слънце без да влиза - повечето пъти така праеме![]()
asd
еми много ясно , че ще я подкрепя тва е нещо нормално...
Magica Juventus (h)
Ще я подкрепя разбира се да не съм някакво животно![]()
![]()
+1 .. и аз с моя приятел съм така ,казвам му всичко .. не виждам причина защо да не можеш да говори с това дори с майка си.. това е нещо нормално те тия момчета не падат от марс все пак..Първоначално написано от Downtown
![]()
Ще й кажа, че е супер гнусна, не искам да я виждам и ще я наритам!
Егати въпросите задавате!
По темата: Естествено, че ще я подкрепя! И без това предпочитам кино!
Ще я подкрепя то само басейна ли е забавлението ?! Толкова много други неща могат да се правят защо да не съобразя с нея ?!![]()
![]()
![]()
На бившата ми приятелка, бях научил кога и идва, че да мога да правя планове спокойно, та дали съм щял да се погнуся... Тва е като една колежка дето ми разправяше "абе ти луд ли си, как ще правя свирка, ще лапам там, където той пишка?!?!", та така и тая тема.....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus