.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Ин йор харт ;дд

Британика или Бритиш консюл

ъмм от заглавието става ясно...
    След 8 клас ще се запиша в едната от тях.Повече клоня към бритиш консюл ,но съм чувала ,че курсовете са много кратки и много скъпи.
    GreenDay

Мда скъпи са доста Но в училище ние се подготвяхме за сертификатите (до 7ми клас) (Стигнахме до фърст сертификейт) и учителката ни посаветва,че в британскто консулство е най-добра подготвката и най-добре ако имаме възможност там да продължим а за британика нищо не съм чувал като впечатления
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Супер фен Аватара на chereshka7
    Град
    вкъщи ; )
    учила съм в британика- не съм очарована. искаха да ме запишат тази година в бритиш консул, но аз отказах. Каза че ще си 8ми клас.. сега няма ли да имаш много часове по англ в седмицата? или се бъркам? ако е така не мисля, че ще ти е и до допълнителен...
    Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
    да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
    намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
    и да им кажа да го дуxат!!!

МОМИЧЕ СЪМ!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Британика.

в британика преподават овоняни на пот англичани, които не са успели да си намерят каквато и да било работа в Англия и са дошли да лапат мухите в България

в бритиш каунсил преподават овоняни на пот англичани, които не са успели да си намерят каквато и да било работа в Англия и са дошли да лапат мухите в България

ключът е в теб

Град
    Ин йор харт ;дд
    Цитирай Първоначално написано от chereshka7
    учила съм в британика- не съм очарована. искаха да ме запишат тази година в бритиш консул, но аз отказах. Каза че ще си 8ми клас.. сега няма ли да имаш много часове по англ в седмицата? или се бъркам? ако е така не мисля, че ще ти е и до допълнителен...
    Ами да тази година ще уча много език,но не английски ,а немски .. Всъщност на курсове ще ходя след 8 клас и ми трябваше инфо Досега съм учила в една много добра школа ,в която щяха да ни готвят за сертификат,но се местя в София .
    GreenDay

амии сама си направи извода.. british council са организаторите на изпитите на Кеймбридж в България :}
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    Shopsko
    British Council естествено

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Аво-Бел
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от Kopakabana
    British Council естествено

theo <333

Град
    Ин йор харт ;дд
    Цитирай Първоначално написано от Govnyo
    в британика преподават овоняни на пот англичани, които не са успели да си намерят каквато и да било работа в Англия и са дошли да лапат мухите в България

в бритиш каунсил преподават овоняни на пот англичани, които не са успели да си намерят каквато и да било работа в Англия и са дошли да лапат мухите в България

ключът е в теб
    Aбе не бих казала,че лапат мухите ,защото тук в България получават доста пари и много повече от колкото щяха да печелят в Англия..
    GreenDay

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си