- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Fisica o Quimica / Физика или Химия
Реших да направя тема и за този сериал.![]()
Гледахте ли го?
Кои ви бяха любимите герои?
Според вас кога ще го върнат по БТВ![]()
NOH8
Опитах се да го гледам, гледах първите 2 епизода в продължение на 2 седмици, преди да заспя, уж ме грабва уж не, трябва взема по-сериозно го погледам, за да преценя.БТВ ще го пуснат, когато спрат да дават пари за турските ч*икии,.
как можаха да го спрат на 2ри сезон ама бтв си е турската тв на българия. А за филма е просто суперр определено най якия които някога сам гледала .сега гледам 3ти сезон ама на испанси и не разбирам мн![]()
![]()
любиите ми герои : Фер Хулио и Йоли и според мен 6те го варнат: никога. http://www.mejortorrent.com/seccione...=contar_varios --които знае испански тук има вс 7 сезона
![]()
![]()
Беше любимия ми сериал. Никога преди не ме е грабвало толкова някакъв сериал, че да чакам с нетърпение да започне , ама го спряха , да му се невиди.Любимите ми герои ? - Фер , Хульо , Йоли и Исак. Също и учителя по изобразително.
![]()
Кога ще го върнат ? Не ми се вярва да го върнат, но да се надяваме.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А точно в следващите сезони става интересното![]()
NOH8
Не беше лошо сериалчето. Бтв малко тъпо направиха, че го спряха по средата.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Може би най-хубавият испански сериалДокато бях в Испания изгледах всички сезони,но не мога да си обясня,защо тук го спряха и пуснаха пак онези турски
![]()
![]()
![]()
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
SmilezZz, мислех си че Роке само мен ме радвамного е готин
Останалите ми любимци са Кабано, Рут, Ирене, Бланка и Мигел
А относно спирането му, адски тъпо стана.. ЦЯЯЯЯЯЯЛ ден дават турски сериали за бабите, някои даже по два пъти (Листопад).. Не е честно, те си имат сериали за гледане колко искаш, ами ние.. Веднъж да се случи да загледам готин сериал по ТВ и те да го спрат
Ще помоля феновете на сериалчето да подпишат петицията, за да не гледаме любимците си само на снимки. http://www.peticiq.com/foq
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3