.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Въпрос за обрязване

Така,мисля че имам къс препуциум... Май така се казваше Това го останових,след като правих секс с приятелката ми малко по-грубо и той се напълни с кръв и почервеня.Малко ме заболя даже.Само с обрязване ли може да се оправи този проблем,какви пари е обрязването и може ли при операцията нещо да се услужни?Щом става дума за па**ата ми съм максимално предпазлив ;

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Без да те е срам отиваш при личния лекар и му казваш за кво става въпрос. Той ще те прегледа и ако прецени ще ти даде направление за хирург който да извърши тази интервенция и би трябвало да се реши. Ако си здравно осигурен мисля че ще ти е безплатно.
    Insieme assassini !

Цитирай Първоначално написано от val181
    Без да те е срам отиваш при личния лекар и му казваш за кво става въпрос. Той ще те прегледа и ако прецени ще ти даде направление за хирург който да извърши тази интервенция и би трябвало да се реши. Ако си здравно осигурен мисля че ще ти е безплатно.
    Точно.

Винаги много са ме кефили новаците как сичко цензурират и се държат кат некви ебаси аристократите След 50тия коментар се почва с простотиите и цинизмите.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Град
    пловдив
    Да правилно, чесно казано харесвам не обрязани, но в твоя случай иди да те прегледат и там ще те посъветват какво да правиш.
    посетете този сайт ако искате да спечелите пари от интернет http://bestpaidtoclick1.hit.bg/index.html

^ вмъкване на какво харесваш в тази тема направо МИ УТРЕПИИИИ

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да,точно нас питай,ние сме напъълно наясно с процедурата на обрязване.Върви на доктор.Нищо срамно няма.Кажи и на мама първо.
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от vanq11
    Да правилно, чесно казано харесвам не обрязани, но в твоя случай иди да те прегледат и там ще те посъветват какво да правиш.
    значи нашия човек те губи като потенциална жертва , така ли?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GetsugayaDAN
    ^ вмъкване на какво харесваш в тази тема направо МИ УТРЕПИИИИ
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си