- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Миризма отдолу
Как може да те е срам?Гинекологът да не би за първи пък ще вижда ..... .Отиди!!!
so sad ...
Защо миризмата там долу е станала толкова любима тема за подигравки? Това обикновено е проблем със здравето. Кое му е забавното?
Авторке, гинеколог определено!
Защото простотията е безгранична!Първоначално написано от kremen4eto
Иначе да, определено гинеколог.
Няма от какво да се притесняваш.
По-добре отиди на време, за да не стане по-зле положението.![]()
И аз не виждам кое му е смешното... върви на лекар може да е някакво течение или гъбички. Със сигурност трябва да посетиш лекар, щом миризмата е толкова силна. Не виждам от какво те е срам? Срам ли те е да отидеш на лекар и да кажеш боли ме гърлото? Половите органи са част от тялото и се случа понякога да имаш проблеми и там... това не означава, че не спазваш добра хигиена и прочие... понякога се получават течения от лекарства най вече антибиотици или ако си настинала. Общо взето не се притеснявай на всеки може да се случи.
In a mad world , only the mad are sane...
Ако пиеш бира миризмата може да е от това.
Първоначално написано от MyLifeAsItIs
ко?
Ари стига с малоумните коментари,да ходи да се изкъпе и нз си кво,нито сте оригинални,нито смешни.Ако момичето нямаше лична хигиена,нямаше даже тема да пуска.Авторке,лекар.
Брях,брях
Пробвай с веро![]()
А ти с тъпите коментари ...извинете ме за спамаПървоначално написано от MagnificentPimpin
maDamn
Тая тема е ебавка на сто процента, не знам защо се връзвате..
Everybody dies, But not Everybody Lives..
А може и да не е , абе деееба за гъбички или течение чувала ли си , та съдиш хората къпят ли се или не!Първоначално написано от sapphire5
maDamn
yea ...съдя ги щото, ако е по-сериозно тра да ходи на лекар, а не да пише по форумите за миризмите си...Първоначално написано от granger
awerw♥
ти сигурно миришеш на проскубана мърша но иначе за съветите сме на 1во мястоПървоначално написано от sapphire5
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Скумрия ли?Първоначално написано от Naive
![]()
~Tiesto. <3
хедшотПървоначално написано от TheManTheLegend
Кефиш
))
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
stfuПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
awerw♥
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Стига сте се подигравали момичето бе... Авторке, полов живот водиш ли? Иначе наистина може да си хванала нещо, незнайно от къде. Хващай мама и заедно на гинеколог.
А останалите - спрете със спама, вие ако сте объркани и не знаете какво да правите, бихте ли искали някой да се подиграва на ваш гръб?![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Има на аптеката едни приспособления за вагинален душ с които котето се измива перфектно. То миенето не е само да я наплискаш по срамните джуки и да си милиш ,че сичко е точно.
Същото се отнася и за момчетата....плясват по един сапун , лисват 2 шепи вода и на практика трябва да е готово ама не е.Аз лично като си го мия го изтърквам старателно с гъбата за баня. Дори приятелката ми е казвала ,че съм момчето което има най-добра хигиена от всичките с които е била. Разправяла ми е , 4е с бившия и въпреки ,че излизат зедно от банята хуя му пак си имал няква лека неприятна миризма. Цаката му е старателно измиване без компромис !
След ходене по голяма или мака нужда половите органи и задника трябва да се мият. Някой хора не знаят още как хигиена да поддържат а тръгнали секс да правят
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Вагиналния душ не е много полезен за честа употреба.Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Лекарите го изписват само в краен случай, като гъбички или нещо подобно, иначе може да наруши баланса на микроорганизмите във влагалището и да доведе до инфекция.
Не се мъчи да я махнеш , супер е готино когато приятелката ти мирише на рибка отдолу ... само ако почне да мухлясва тая рибка е малко по-гадничко , но се преживява. Къпи се по-рядко , примерно по веднъж седмично , за да може да докараш и вкуса на рибка. УСПЕХ \/
- Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'em -
EMINEM
котето ти еволюира в риба !![]()