Подкрепям автора на темата. Държавата, колкото и да е трудно за някои да го признаят, но е факт, не прави нищо за младите хора, които са бъдещето. Даже напротив- тя прави всичко възможно, за да ни прогони. И успява. От това, което би ми липсвало ще бъде единствено семейството ми. В чужбина всичко е по-уредено и облика и отношението е по-добро. Вече не може да става и дума за патриотизъм, защото държавата птдавна не изпълнява функциите си в полза на народа, пишат се закони за определени групи "пресъпници", масово се краде безнаказано, а понякога се орязват и мизерните пари за майчинство при пропуск само на някакъв формуляр. Не искам да гледам повече отблизо какво става тук. Картинката е жалка. Никой не казва, че навън едва ли не парите растат по дърветата, но нашата държава не заслужава даже децата ни да се родят тук. Какво виждам в момента- на родителите ми всяка година им се удължава пенсионната възраст , какво ли би било за нашето поколение... И още редица проблеми, пред които сме поставени .