- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За хомо- и би-сексуалността
Тука се навъдиха теми в които хората показват много грешна представа за хомо- би- и транс-сексуалните хора. От коментарите може да се изкара, че тези хора следват некаква гадна мода да спят с хора от същият пол или нещо от сорта (не измислих друга аналогия). Та да ви светна - ХОМО-БИ-СЕКСУАЛНИТЕ ХОРА СЕ РАЖДАТ ТАКИВА. ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ, ЧЕ ГИ ВЛЕЧЕ КЪМ СЪЩИЯ, А НЕ КЪМ ПРОТИВОПОЛОЖНИЯ ПОЛ. Така че, моля ви, другия път когато решите да говорите против тях, се замислете, че те на са си избрали да бъдат такива!
DVK out.
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Явно не си учил психология и логика в 9ти клас! Едните се раждат такива , другите стават такива! Не говори преди да си запознат!Според мен темата ти е абсолютно безсмислена и това спокойно можеше да го напишеш в Темата за Би-сексуалността , вместо да тъпчеш форума с безсмилени и недомислени теми!
maDamn
Не съм учил каквото каза, но книги чета![]()
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Продължавай да четеш и като дойде време да го учиш този предмет ще видиш за какво ти говоря!Първоначално написано от Dyany10000
maDamn
Гледайте филма Prayers for Bobby. В него е истината.![]()
Be my wicked lover, but don't be my friend.
бръм. така е, едни се раждат така, други сами избиратПървоначално написано от granger
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Пф. Дам. Обикновено причината е хормонален дисбаланс на майката по време на бременността, а имаше и една хромозомна мутация, която не помня.
Ама, честно казано, специално при лесбийките е фраш с момиченца жадни за внимание, които се чудят пред кой батко да намляскат най-добрата си приятелка и да го възбудят, а после да се бият в гърдите, че са "би".
Това според мен е обидно за самите лесбийки.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Айде запрете се. Има си тема за би-сексуалните под тази.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire