- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- майките ви ще идват ли с вас на 15
отдавна не идва
хахаха не ме е срам от майка си просто тя самата не иска да идва.. от 6ти клас ходя сама на 1вия учебен ден и не се оплаквам![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Майка ми още от 2 клас ми е казала, че няма да ходи с менА и винаги на 15 септември е първа смяна xD
Майка ми още от 2 клас ми е казала, че няма да ходи с менА и винаги на 15 септември е първа смяна xD
Хаха .. на майка ми защо й и е да идва .. вече не съм в 3 клас![]()
аз се чудя как са пуснали майка ми на първият ми учебен ден,защото тя е учителка.Оттогава нито е идвала на началото на учебната година,нито края,а и няма защо да идва-да стои и да чака ли?
----------------------
Моите родители също са на работа и аз ще ходя с една братовчедка 1 година по-голяма от мен.
............(MuSiC)............
Сега ще съм 8. клас и майка ми ще дойде ..Все пак съм била в ново училищее .. Офф ..
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Дръжте се добре с майките си, бе, ора!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от NomNomNom
Моите не са идвали с мен от втори клас, а майка ми дойде само първи.Втори или трети клас тъпият ми баща ми върза тенекия да го ева. Д'еба олигофрените...
Не, няма да идва, обаче ме кара да купувам цвете, а другите от класа казаха, че уж няма да носят. Не искам само аз да нося и да си мислят, че се подмазвам. Вие мислите ли да носите?![]()
ПП: 9 клас съм![]()
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
От 5-ти клас не нося цветяПървоначално написано от crash19
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
He
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не. Само веднъж е идвала в първи клас.
Мале кога порастнахСпомням си сякаш беше вчера когато ме водеха на училище...А сега ще съм в седми клас
Така, де, по темата-не, няма да идват, може би баща ми само ще ме закара
![]()
Има ли смисъл родителите ти да идват ? - не.Като бях в гимназията само на селяните им идваха родителите даже и баби,дядовци,вуйни и др.все едно в казармата ще го изпращат.
Не, няма да дойде, но тя и миналата година не дойде ;дд Сама си ходя, с една приятелка.
Не, разбира се. От години не са идвали, пък и не виждам защо им е да го правят.