.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да се държим в такава ситуация?

Ето, че училището идва и за някой хора е добре, но за други...не.
    Сигурно много хора имат проблеми в училище със съучениците-гадняри.
    Исках да попитам, понеже миналата година се нанесох в ново училище и нямам много приятели освен някой хора от класа.Когато примерно се разхождам из коридора или ме видят със някой почват да се смеят и ни оглеждат от главата до петите със надменни физиономии.Не само за мен, но когато съм със другите ми става неприятно и се дразня.Искам да попитам когато започнат пак по този начин как да реагирам, аз не им обръщам внимание, защото не искам да падам на тяхното ниво или просто ги подминавам.Понякога много се дразня и ми идва да им скоча, но тогава ... . Ако някой има същия проблем как реагирате на подобни неща когато ви обидят или нещо подобно?

Ти наред ли си?
    Пиках на химна!!!

Покажи им,че не те интересува мнението им.
    Винаги ще има хора,които ще те обиждат,няма да те харесват,които ще те обиждат,защото те харесват и завиждат..Изобщо да не ти прави впечатление.
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Дръж се надменно и ти. Покажи им, че не ти пука все пак "Котката не се интересува, какво говорят за нея мишките" бъди котка.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Град
    Пловдив
    Имах един съученик (Тенкс год , че вече е бивш) , пълен идиот ! Беше с две глави по-висок от мене и с мускули и тн. и постоянно ми правеше на пук с каквото може . Само глупости и тн. Всяка седмица се сбивахме , ританици , удряне , а и аз нарочно си пълнех раницата с всички учебници , за да го удрям с нея А пък съм и момиче .Така че , пълниш раницата до горе , може и с тухли и млатиш
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Спокойно и на мен ми се случи това в миналата година. (За 9 клас съм). Показвах им , чисто и ясно , че не ми пука. Държах се все едно не ги виждам. Макар , че един все още продължава - не му обръщам внимание. Надявам се да е пораснал вече и да не ме дразни.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Прави се, че не ги виждаш.. или се дръж като тях

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    И с мен е така, но въобще не им обръщам внимание .. Тегли им една майна и тва е..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Повече от фен Аватара на punksss
    Цитирай Първоначално написано от bettiie
    ...аз нарочно си пълнех раницата с всички учебници , за да го удрям с нея А пък съм и момиче .Така че , пълниш раницата до горе , може и с тухли и млатиш

Усмихваш се широко и ги подминаваш. Такива хора винаги са ми били жалки.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Изгледай ги и ти бе, намигни им

Голям фен Аватара на ysmivka
    Игнорираш ги и това е! Няма начин винаги на всички да се харесваш - каквото и да правиш винаги ще има недоволни и критикуващи!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Не ми пука за такива отрепки и утайки.

Не им обръщай внимание. Покажи им, че ти си над тяхното ниво. Изсмей се подигравателно, дръж ги на разстояние. Повярвай ми, помага.
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Цитирай Първоначално написано от loca10
    Изгледай ги и ти бе, намигни им
    +

Направо ми взе мислите. Точно така трябва - една надменна усмивчица и лекичко намигване.

Град
    Plovdiv
    Такива които се мислят за много си остават супер фалшивите и недостойни хора!
    Don't worry be Happy

имам план

за изпълнението му ти трябват две кила джанки, един буркан сладко от дренки, два черни чорапа и извинение да не играеш по физическо

на деня преди изпълнението изяж двете кила джанки преди вечеря

ще се събудиш стомашно неразположена

в час по физическо кажи, че имаш мензис или нещо от сорта, и че ще пазиш дрехите в съблекалнята

влез в тоалетната и се облекчи

вземи чорапите и започни методично да ги търкаш около зоната, от която току-що си се изпражнила

след това зачисти с тоалетна хартия. чорапите не попиват толкова, колкото хартията, но за сметка на това са пропускливи и задържат попитото по-дълго във вътрешността си.

смени вече подготвените черни чорапи с друг чифт черни чорапи, оставени в съблекалнята. в случай, че никой не си сменя чорапите, просто ги скрий възможно най-дълбоко в нечия раница. понеже чорапите са черни и се сливат с повечето раници ще им отнеме дни, докато ги открият.

изяж буркана сладко от дренки, за да премахнеш стомашното разстройство.

приемам благодарностите ти предварително.

Цитирай Първоначално написано от Govnyo
    имам план

за изпълнението му ти трябват две кила джанки, един буркан сладко от дренки, два черни чорапа и извинение да не играеш по физическо

в час по физическо кажи, че имаш мензис или нещо от сорта, и че ще пазиш дрехите в съблекалнята

вземи чорапите и започни методично да ги търкаш около зоната, от която току-що си се изпражнила

след това зачисти с тоалетна хартия. чорапите не попиват толкова, колкото хартията, но за сметка на това са пропускливи и задържат попитото по-дълго във вътрешността си.

смени вече подготвените черни чорапи с друг чифт черни чорапи, оставени в съблекалнята. в случай, че никой не си сменя чорапите, просто ги скрий възможно най-дълбоко в нечия раница. понеже чорапите са черни и се сливат с повечето раници ще им отнеме дни, докато ги открият.

Братле...
    A bloody war or a sickly season!
    --- --- ---
    Facebook
    Twitter

Мега фен Аватара на SonataArctica
    КАКВО ЗА БОГА???

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    имам план

Доста голямо въображение имаш
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

явно още не са пораснали Почакай известно време .. ама хич да не ти дреме, когато се осъзнаят че са тъпи ще спрът като видят че не са ти интерестни . Най-важно е да не обръщаш внимание !!!
    Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!

Голям фен Аватара на an0nimn0
    имам план

А ти това пробвал ли си го?
    женско

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Govnyo, винаги си толкова отзивчив .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си