- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oт толкова ли голямо значение е...
А и не са от толкова дълго време заедно, че тя да му има безрезервно доверие...Първоначално написано от PinkPan7her
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
А я му заеби простотийте.Или презерватив,или в краен случай отивай за хапчета.Като не му харесва,сопа,ако стане нещо,недай боже,нали няма той да се поти и пъне от ужас.Лигльовци.
Брях,брях
"защо момчетата Сте"... ей путко майна стига си слагала под общ знаменател...
Много ми е интересно как се изследва мъж за ЧПВ.Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Голяма ирония е да напишеш това, в пост, в който ТИ мрънкаш. Общите знаменатели показват, че си куха лейка. Все тая. I'll bite.Първоначално написано от ToBeLoved
Ти грам самочувствие нямаш ли? Ще ти обяснява, че щом бившата му не е забременяла, значи и ти няма? Или си точно толкова малоумна, колкото нея? Кажи му, че ти не искаш - или ти уважава мнението или хваща пътя. Ако сега не му покажеш, че можеш да си държиш на своето, след време ще си му личния парцал. Избирай си.
Значи ние отначало правихме с, сега вече без, но цикъла ми е редовен и мога да си изчислявам овулацията. А в плодовитите дни и овулацията или не правим изобщо, или с презерватив.
Ако наистина не е заразен и ако цикъла ти е точен, не виждам защо да не му позволяваш от време на време без.![]()
Не съм запозната, но предполагах, че има начини за изследване на ВСИЧКИ болести, които мъж може да прихване/предаде чрез полов контакт.Първоначално написано от kalpazanka
И аз това си мисля, иначе се обезсмисля правенето на изследвания при мъжете въобще...Първоначално написано от PinkPan7her
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
^^ Един приятел се изследва веднъж и ти правят всичко. Поне при него бяха открили някаква абсолютна простотия (бактериална инфекция), за която не се е изследвал специално. Отделно в списъка му пишеше всички (СПИН, трипер, хепатит и тн.) заедно с резултатите и от тях.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Защо трябва да пиеш хапчета? Той държи ли на теб изобщо? Как изобщо му позволяваш да те сравнява с бивша приятелка?Обясни му рисковете, поговори с него. Дори да НЕ свърши в теб, пак има риск от забременяване от предеякулационната течност. Разбира се, само ако си в овулация. Надявам се можеш да си я сметнеш. Според мен най-правилното решение е да изберете презервативите, а не той да се прави на интересен. Милиони мъже по света използват презерватив и се наслаждават на секса, твоят с какво е по-различен?
П.П.: Проведи един сериозен разговор с родителите си!![]()
Мисля , че ако искаш да пиеш хапчета , само за да му е по - хубаво на него , не си струва . Аз лично съм била на противозачатъчни и след като ги спрях да не ти обяснявам с колко ми закъсня , какви болки имах като ми дойде и т.н. Ползвайте презервативи и не му позволявай да си налага мнението , след като не ти се нрави![]()
+1Първоначално написано от Pinkie
Само дето не съм била на ОК, но щом след края на приема им има такива последици, просто не си струва ...
Да, за момчетата е по - приятно да им се търка в кожа, не в гума, но колкото и да го обичаш и да ти е приятно, не рискувай!
Обичам малко, предимно себе си.
мдааа :P :P Съвсем различно е усещанетоПървоначално написано от Eclipsercho
Има и много момичета, които са страшно доволни, например SisiStrange.Първоначално написано от DragonLady
Абсолютно!!Първоначално написано от kremen4eto
За противозачатъчните - ако си с нормални килограми (а ти даже си слабичка) и ти идва редовно, ще ти изпишат най-леките. Аз съм на едни от най-леките. Досега не съм забелязала какви да е странични ефекти.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
PinkPan7her , разбира се . Даже моя приятелка е страшно доволна , но при мен така се получи .![]()
ХАПЧЕТА!
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Купувай ги ти, като си толкова на зор. Къде е казано, че винаги мъжът трябва да купува презервативите?Първоначално написано от DragonLady
Презервативите са отвратително нещо. Понякога се случва дори да спада докато ръчкаш.
Направете си и двамата изследвания. След това започвай да пиеш противозачатачни и отделно той няма да свършва в теб. Така ще сте сигурни. И иди на един лекар да ти обясни подробно за противозачатъчните, защото ми писна да слушам митове и легенди колко били вредни.
Temet Nosce
벨야카
Аз пък жертвам това усещане за нещо много по-приятно. Липсата на притеснения и пълното отдаване на удоволствието да съм с любимата жена.Първоначално написано от Eclipsercho
Някакси.. И аз бих предпочела да се търкам в гума, отколкото след 9 месеца да съм в родилното... Или в психиатрията от нервиПървоначално написано от Eclipsercho
![]()
++ именнокаквато съм параноя,отиде мама му..
Винаги съм се чудила на приятелките ми,как го правят и двете най-близките,без презерватив винаги(айде едната вече е на хапчета) ама...На техни си глави.
Брях,брях
Първоначално написано от theeye770
И двамата не разбрахте защо го написах. Детето обясняваше, че САМО на момчетата им е приятно на голо.Първоначално написано от dimitar_ak
А относно отговорите ви - има си противозачатъчни за тази цел. Всеки си решава, дали иска да ги взема или не, но са добър начин да смесиш удоволствие и сигурност (inb4 shitstorm с момиченца, които ми обясняват колко са вредни или как не са сигурен метод, дрън дрън.)![]()
На мен ми спадна либидото. А повярвай ми това е един сериозен проблем за мен, при положение, че по принцип много обичам да правя секс. Знам, че най-вероятно не са били правилните за мен, но не искам да съм опитно зайче и да пробвам кои ще ми влияят добре и кои не. Да не говорим, че имаше и други странични ефекти и още и още не мога да си възстановя килограмите от преди (а ги пих само нек'ви си 5 месеца ...Първоначално написано от Eclipsercho
).