.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Мхм.
    Да ми се сърди, да ми се цупи, квото иска да прави, но човек трябва да е егоист понякога.
    А и не са от толкова дълго време заедно, че тя да му има безрезервно доверие...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    А я му заеби простотийте.Или презерватив,или в краен случай отивай за хапчета.Като не му харесва,сопа,ако стане нещо,недай боже,нали няма той да се поти и пъне от ужас.Лигльовци.
    Брях,брях

Banned Фен
    "защо момчетата Сте"... ей путко майна стига си слагала под общ знаменател...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Взимаш си хапчета, правите го без и пей, сърце
    А болестите?
    Той нали се е изследвал...
    Много ми е интересно как се изследва мъж за ЧПВ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension

Re: Oт толкова ли голямо значение е...

Цитирай Първоначално написано от ToBeLoved
    Защо мъжете сте такива мрънкала?
    Голяма ирония е да напишеш това, в пост, в който ТИ мрънкаш. Общите знаменатели показват, че си куха лейка. Все тая. I'll bite.

Ти грам самочувствие нямаш ли? Ще ти обяснява, че щом бившата му не е забременяла, значи и ти няма? Или си точно толкова малоумна, колкото нея? Кажи му, че ти не искаш - или ти уважава мнението или хваща пътя. Ако сега не му покажеш, че можеш да си държиш на своето, след време ще си му личния парцал. Избирай си.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Значи ние отначало правихме с, сега вече без, но цикъла ми е редовен и мога да си изчислявам овулацията. А в плодовитите дни и овулацията или не правим изобщо, или с презерватив.
    Ако наистина не е заразен и ако цикъла ти е точен, не виждам защо да не му позволяваш от време на време без.

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    А болестите?
    Не съм запозната, но предполагах, че има начини за изследване на ВСИЧКИ болести, които мъж може да прихване/предаде чрез полов контакт.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    А болестите?
    Не съм запозната, но предполагах, че има начини за изследване на ВСИЧКИ болести, които мъж може да прихване/предаде чрез полов контакт.
    И аз това си мисля, иначе се обезсмисля правенето на изследвания при мъжете въобще...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^^ Един приятел се изследва веднъж и ти правят всичко. Поне при него бяха открили някаква абсолютна простотия (бактериална инфекция), за която не се е изследвал специално. Отделно в списъка му пишеше всички (СПИН, трипер, хепатит и тн.) заедно с резултатите и от тях.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Защо трябва да пиеш хапчета? Той държи ли на теб изобщо? Как изобщо му позволяваш да те сравнява с бивша приятелка?Обясни му рисковете, поговори с него. Дори да НЕ свърши в теб, пак има риск от забременяване от предеякулационната течност. Разбира се, само ако си в овулация. Надявам се можеш да си я сметнеш. Според мен най-правилното решение е да изберете презервативите, а не той да се прави на интересен. Милиони мъже по света използват презерватив и се наслаждават на секса, твоят с какво е по-различен?

П.П.: Проведи един сериозен разговор с родителите си!

Ducky wenii Maimunchoo

Мисля , че ако искаш да пиеш хапчета , само за да му е по - хубаво на него , не си струва . Аз лично съм била на противозачатъчни и след като ги спрях да не ти обяснявам с колко ми закъсня , какви болки имах като ми дойде и т.н. Ползвайте презервативи и не му позволявай да си налага мнението , след като не ти се нрави

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Pinkie
    Мисля , че ако искаш да пиеш хапчета , само за да му е по - хубаво на него , не си струва . Аз лично съм била на противозачатъчни и след като ги спрях да не ти обяснявам с колко ми закъсня , какви болки имах като ми дойде и т.н. Ползвайте презервативи и не му позволявай да си налага мнението , след като не ти се нрави
    +1
    Само дето не съм била на ОК, но щом след края на приема им има такива последици, просто не си струва ...

Да, за момчетата е по - приятно да им се търка в кожа, не в гума, но колкото и да го обичаш и да ти е приятно, не рискувай!
    Обичам малко, предимно себе си.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от amada
    Да, за момчетата е по - приятно да им се търка в кожа, не в гума
    'Щото на момичетата не им е по-приятно да усещат кожа, пулсиращи вени и главичка, вместо дълга гумена тръба в тях? Аре бегай, лапе.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho
    'Щото на момичетата не им е по-приятно да усещат кожа, пулсиращи вени и главичка, вместо дълга гумена тръба в тях? Аре бегай, лапе.
    мдааа :P :P Съвсем различно е усещането

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от Pinkie
    +1
    Само дето не съм била на ОК, но щом след края на приема им има такива последици, просто не си струва ...
    Има и много момичета, които са страшно доволни, например SisiStrange.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    мдааа :P :P Съвсем различно е усещането
    Абсолютно!!

За противозачатъчните - ако си с нормални килограми (а ти даже си слабичка) и ти идва редовно, ще ти изпишат най-леките. Аз съм на едни от най-леките. Досега не съм забелязала какви да е странични ефекти.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

PinkPan7her , разбира се . Даже моя приятелка е страшно доволна , но при мен така се получи .

Повече от фен
    ХАПЧЕТА!
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    И при мен ситуацията е същата ... само, че малко по зле, освен, че не иска с кондом, не иска и Durex ... много пари му се виждали ... а не е зле с финансите, даже никък, добри пари изкарва, а му се свиди за едни презервативи да даде 3,30 ... Даже вчера много лошо се скарахме на тая тема, но смятам, че съм си в правото, ако ползваме друга марка и се скъса, аз ше съм тая дето ще го отнесе не той!
    Купувай ги ти, като си толкова на зор. Къде е казано, че винаги мъжът трябва да купува презервативите?

Презервативите са отвратително нещо. Понякога се случва дори да спада докато ръчкаш.

Направете си и двамата изследвания. След това започвай да пиеш противозачатачни и отделно той няма да свършва в теб. Така ще сте сигурни. И иди на един лекар да ти обясни подробно за противозачатъчните, защото ми писна да слушам митове и легенди колко били вредни.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Аз пък жертвам това усещане за нещо много по-приятно. Липсата на притеснения и пълното отдаване на удоволствието да съм с любимата жена.

Guest
    Някакси.. И аз бих предпочела да се търкам в гума, отколкото след 9 месеца да съм в родилното... Или в психиатрията от нерви

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    ++ именно каквато съм параноя,отиде мама му..
    Винаги съм се чудила на приятелките ми,как го правят и двете най-близките,без презерватив винаги(айде едната вече е на хапчета) ама...На техни си глави.
    Брях,брях

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Някакси.. И аз бих предпочела да се търкам в гума, отколкото след 9 месеца да съм в родилното... Или в психиатрията от нерви
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Аз пък жертвам това усещане за нещо много по-приятно. Липсата на притеснения и пълното отдаване на удоволствието да съм с любимата жена.
    И двамата не разбрахте защо го написах. Детето обясняваше, че САМО на момчетата им е приятно на голо.

А относно отговорите ви - има си противозачатъчни за тази цел. Всеки си решава, дали иска да ги взема или не, но са добър начин да смесиш удоволствие и сигурност (inb4 shitstorm с момиченца, които ми обясняват колко са вредни или как не са сигурен метод, дрън дрън.)

А относно отговорите ви - има си противозачатъчни за тази цел. Всеки си решава, дали иска да ги взема или не, но са добър начин да смесиш удоволствие и сигурност (inb4 shitstorm с момиченца, които ми обясняват колко са вредни или как не са сигурен метод, дрън дрън.)
    На мен ми спадна либидото. А повярвай ми това е един сериозен проблем за мен, при положение, че по принцип много обичам да правя секс. Знам, че най-вероятно не са били правилните за мен, но не искам да съм опитно зайче и да пробвам кои ще ми влияят добре и кои не. Да не говорим, че имаше и други странични ефекти и още и още не мога да си възстановя килограмите от преди (а ги пих само нек'ви си 5 месеца ... ).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си