- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oт толкова ли голямо значение е...
И след като й дойде, вече ще я ръчка само отзадПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Да. Затова го смених, но не мога да съм сигурна, че и сегашният става и не желая да експериментирам с тялото си, при положение, че има и други варианти.Първоначално написано от Eclipsercho
Исках да кажа, че не говорим само за проблемите в дългосрочен план когато изразяваме недоволство от противозачатъчните. За една жена е някакъв ужас да качи 5-6 кг. (примерно)
Чак пък ужас. По-скоро е филм, който сами си набиват жените...
Но, ако имаш дълга връзка, да речем 4-5-6 години, няма ли да ти е по-приятно да правите секс без презерватив?
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Аз имам връзка от 2-3 години и го правя без презерватив, но не гълтам хапчета. Естествено, че е по-приятно да е без презерватив ... но знам и че преди когато пих хапчета не ми пукаше дали е с или без, при положение, че нямах желание да го правя.Първоначално написано от Shturrrche88
Затова се ходи на лекар, който след обстоен преглед предписва подходящите хапчета като се съобрази с тялото, навици и тем подобни..Първоначално написано от kremen4eto
Колкото до темата, лично аз правих секс без презерватив в продължение на две години (да, знам, че то става един път и дрън дрън други глупости), но аз смятам, че зависи от опита на момчето и от това дали може да се контролира.. Със сегашния ми приятел въпреки, че сме заедно от година и нещо го правя винаги с презерватив защото го познавам вече и знам, че за него представлява голямо усилие да се спре и не искам да треперя след това.. Но с бившия ми никога не съм се замисляла и никога не сме имали закъснения и проблеми.. Зависи всичко от момчето.. Лично мнение.
Пак ли трябва да четем лекции за предяекулационната течност? Верно, че се случва веднъж на хиляда пъти, но се случва.Първоначално написано от Linns
Аз не мисля, че зависи от мъжа. Не е въпросът само във доверието. Мисля, че мъжът е прекалено превъзбуден и доволен и разтърсен от това, което става, че точно в кулминацията да мисли, че трябва да го вади.
П.С.: За моите хапчета - бяха ми предписани.
Не са ми нужни лекции, достатъчно информирана съм и дори да забременея няма да ми е особен проблем.. Аз съм на мнението, че ако е писано да стане просто ще се случи.. И както казах мнението си е лично мое, не карам никой да мисли същото..
Хем го правиш без кондом и не пиеш хапчета, хем в следващия си пост ръсиш това "Пак ли трябва да четем лекции за предяекулационната течност? Верно, че се случва веднъж на хиляда пъти, но се случва. "....как се пазиш тогава?Първоначално написано от kremen4eto
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
На мен също и го правя без предпазни средства, но не твърдя, че методът с прекъснат полов акт е ефикасен, защото не е.Първоначално написано от Linns
![]()
![]()
Всъщност никъде не казвам, че е ефикасен за всички.. За мен е бил, за други може и да не е..
Не се пазя. Бебето няма да ми е проблем. Но съм почитателка на кондомите пред останалите варианти, ако ми се налагаше. Това, че аз не се пазя, не означава, че не мога да дам съвет, защото съм била на тяхно място.Първоначално написано от Shturrrche88
![]()
Ами то и аз не се пазя, но не давам такива съвети.
Както и да е. Човек се учи, докато е жив.
Единствено исках да ти кажа, че в крайна сметка си сменила лекаря, и не ти пречи да поискаш консултация за ОК. Пък дали ще ги пиеш вече си е твоя работа...
Момчетата в такива ситуации можем да се контролираме, но когато почва да настъпва така наречение оргазъм, понякога от удоволствието това нещо се забравя и нещата просто се случват. На мен също не ми е приятен секса с презерватив, но засега това е най сигурната мярка.Ако си по смела може да глътнеш две хапчета преди секса и няма да се притесняваш за нищо. Успех![]()
Бил му тесен .. бля бля.. да си купи по големи тогава.. цялата цака е ,че иска да те убеди.. не му вярвай и това е! Има си време за секс без презерватив![]()
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Кви две хапчета да глътне?Първоначално написано от alexilaiho
![]()
![]()
++ точноПървоначално написано от kremen4eto
Ако гледате телевизия, сигурно сте забелязали, че добрите винаги побеждават лошите - с изключение на новините в осем часа.
Точно дрън дрън глупостите са много интересниПървоначално написано от Linns
винаги с предпазни средства. Не е само до опцията - бъдещо бебе, но какво ли не може да пипнеш, най-малкото бактериална инфекция и ти отидоха няколко седмици в пиене на хапчета и не само пиене. Противозачатъчните са опция, но много зависи от организма. И ДА има странични ефекти, макар в днешно време да са рядкост- било напълняване, било спадане на либидото, някакви кожни алергии и тем подобни.
Първоначално написано от alexilaiho
![]()
![]()
![]()
глътни ги ти бе всезнайкотолкова ти разбира главата от хапчета и хормони. Приятно неприятно-секса с презерватив е наложителен, особено,когато нямаш постоянен партньор. Да ви стяга колкото си ще! Ние сме тея дето ще ви раждат децата!
![]()
Защо не измислят някви работи да ти спират спермата, но да не е болезнено и с риск за някакво заболяване![]()
asd
Сигурно и в момента мислят, но не е лесно. Това са естествени биологични функции, които е трудно да бъдат променени без да навредят на организма, да не кажа невъзможно.Първоначално написано от VUPROSAAA
Имаше някакви новини за противозачатъчни за мъже.. При интерес - чичо Гугъл. Лошото е, че тепърва ще ги разработват/тестват и ще са пълни с боклуци за поне още 5-6 години..Първоначално написано от kremen4eto
Казва се вазектомия, ама лично аз не бих си го причинил преди да навърша 40Първоначално написано от VUPROSAAA
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011