.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Правете го с кондом,не го слушай

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Цитирай Първоначално написано от Linns
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    На мен ми спадна либидото. А повярвай ми това е един сериозен проблем за мен, при положение, че по принцип много обичам да правя секс. Знам, че най-вероятно не са били правилните за мен, но не искам да съм опитно зайче и да пробвам кои ще ми влияят добре и кои не. Да не говорим, че имаше и други странични ефекти и още и още не мога да си възстановя килограмите от преди (а ги пих само нек'ви си 5 месеца ... ).
    Затова се ходи на лекар, който след обстоен преглед предписва подходящите хапчета като се съобрази с тялото, навици и тем подобни..

Колкото до темата, лично аз правих секс без презерватив в продължение на две години (да, знам, че то става един път и дрън дрън други глупости), но аз смятам, че зависи от опита на момчето и от това дали може да се контролира.. Със сегашния ми приятел въпреки, че сме заедно от година и нещо го правя винаги с презерватив защото го познавам вече и знам, че за него представлява голямо усилие да се спре и не искам да треперя след това.. Но с бившия ми никога не съм се замисляла и никога не сме имали закъснения и проблеми.. Зависи всичко от момчето.. Лично мнение.
    Точно дрън дрън глупостите са много интересни винаги с предпазни средства. Не е само до опцията - бъдещо бебе, но какво ли не може да пипнеш, най-малкото бактериална инфекция и ти отидоха няколко седмици в пиене на хапчета и не само пиене. Противозачатъчните са опция, но много зависи от организма. И ДА има странични ефекти, макар в днешно време да са рядкост- било напълняване, било спадане на либидото, някакви кожни алергии и тем подобни.
    Колкото и пъти да го повториш няма да ме накараш да си променя мнението.. Дрън дрън глупости ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    На мен ми спадна либидото. А повярвай ми това е един сериозен проблем за мен, при положение, че по принцип много обичам да правя секс. Знам, че най-вероятно не са били правилните за мен, но не искам да съм опитно зайче и да пробвам кои ще ми влияят добре и кои не. Да не говорим, че имаше и други странични ефекти и още и още не мога да си възстановя килограмите от преди (а ги пих само нек'ви си 5 месеца ... ).
    Затова се ходи на лекар, който след обстоен преглед предписва подходящите хапчета като се съобрази с тялото, навици и тем подобни..

Колкото до темата, лично аз правих секс без презерватив в продължение на две години (да, знам, че то става един път и дрън дрън други глупости), но аз смятам, че зависи от опита на момчето и от това дали може да се контролира.. Със сегашния ми приятел въпреки, че сме заедно от година и нещо го правя винаги с презерватив защото го познавам вече и знам, че за него представлява голямо усилие да се спре и не искам да треперя след това.. Но с бившия ми никога не съм се замисляла и никога не сме имали закъснения и проблеми.. Зависи всичко от момчето.. Лично мнение.
    Точно дрън дрън глупостите са много интересни винаги с предпазни средства. Не е само до опцията - бъдещо бебе, но какво ли не може да пипнеш, най-малкото бактериална инфекция и ти отидоха няколко седмици в пиене на хапчета и не само пиене. Противозачатъчните са опция, но много зависи от организма. И ДА има странични ефекти, макар в днешно време да са рядкост- било напълняване, било спадане на либидото, някакви кожни алергии и тем подобни.
    Колкото и пъти да го повториш няма да ме накараш да си променя мнението.. Дрън дрън глупости ..
    То си е за тебе. Нас изобщо не ни е*е дали ще или ще бъдеш отговорна и умна или ще бъдеш млада майка.

П.П. Замислила съм се над преглед при гинеколог и хапчета.. Ще трябва да ходя без направление, защото личната лекарка ми е рода и ще ме издъни на майка ми, която пък ще ме изсели, ако разбере, че водя полов живот, въпреки че съм на 18...
    пхахахах то тъпо нещо не съм чувал о боже господи ... майка ми ще ме изсели щот съм на 18 и се чукам ахахаххахахахах ;дд абе ваще да не са някви комунисти бе ебаси.. ся ми кажи че си лягаш и в 9 и ще се самоубия.. просто нямам думи.. -_- вече курветата дет са на по 13-16 години се лашкат кат откачени и бащите им им копуват презервативите пък теб те киллнът.. Мене баща ми постоянно ми бута капути по джобовете с причина и без причина теб ще убият..
    ПС<Мъжко съм..
    ПС2<Гръмни се..
    |DC -Wild#Cat!!♥

Пфффф няма нищо общо отношението на родителите към половия живот на момиче и на момче.. Ясно е, че момчетата правят секс на по-ранни години от момичетата. Плюс това не мисля, че на някой родителите му са напълно запознати с тая мода на нашето поколение момичетата на по 13-14 години да се лашкат наляво-надясно. Не знам родител, който някога би проумял целия тоя цирк..
    Един ден като имаш дъщеря ще видим дали "ще ѝ буташ капути в джобовете" и дали няма да трепериш всеки път над нея като знаеш, че води полов живот и има шанс да те направи дядо..

PainInTheAss ти се гръмни !

По темата: хапчетата са си голяма занимавка и могат доста да ти объркат хормоните и цикъла, макар че лично аз ги предпочитам пред презервативите . Колкото и да мрънка гаджето твоята безопасност е най-важна така че ще прави компромиси и ще слага кондом.

А и въпрос, как търпиш това постоянно споменаване на бившата с която го правили без

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Но струва ли си да треперя после над календара за едното му удоволствие?
    Мхм. За мен напълно си струва.
    Но моя случай е друг. Когато си безкрааааайно влюбен... е друго.

Иначе...кажи му на тоз пикльо да се стегне.
    Всичките са много отворени, щото не е на техния гЪз.
    Като не иска да прави секс с презерватив - да не прави.
    Тва не е твой проблем. А и отношенито е мега нагло.
    Ама аз искам без. Ами искай си. Ако той беше на твое място дали щеше да се съгласи? Щом ти се притесняваш това приключва въпроса. Кое е по-добре - да правите секс с презерватив или докато го правите без, ти през цялото време да си мислиш "дано да не забременея" ... Малко уважение към тебе!

Град
    Софийските потайности
    Хората явно все още не са се образовали сексуално. Много хора не са наясно, че предеякулационната течност също "забременява", може шанса да е 1 на милиард, но ако това е някой от вас? Да кофти е да ползваш гумата, ама момичето стои и си гледа календарчето и се чуди "ще дойде, няма ли да дойде"... Що трябва да си докарвате излишни проблеми до главата ? Сега дюрекс пуснаха и нови презервативи (мисля, че още не се предлагат в БГ, но скоро), които по някакъв начин подпомагат ерекцията. Не съм обичал презервативите, но децата на тая възраст още по-малко Каската на главата, че "ще го извадя точно преди да свърша" обикновено завършва с "мило, бременна съм"....
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    То си е за тебе. Нас изобщо не ни е*е дали ще или ще бъдеш отговорна и умна или ще бъдеш млада майка.
    Кое те кара да мислиш, че младите майки са безотговорни и тъпи!?

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Абе това с треперенето дали ще дойде или не, го има и при хора, които се пазят.
    Аз съм с редовен цикъл, знам си и овулацията. Ама ей на-закъсня ми една седмица. Не съм се изприщвала или нещо такова, по-скоро се притесних, че може да имам някакъв проблем. Правих си два теста, бяха отрицателни, което допълнително засили притеснението ми. Вчера чак ми дойде.
    Идеята ми е, че дали ще ползваш презервативи, или не, дали ще ползваш други предпазни мерки, това треперене се появява често и заради промяна в климата и прочие. Но когато си с редовен цикъл, а имаш такова закъснение....
    Не го казвам, за да успокоявам някой, или да звучи като оправдание "ето виждаш ли, дори и да ползваш презервативи, пак можеш да си трепериш пред календара", а защото всички сме хора и няма нещо, което да се случва по график на 100%, особено ако е свързано с човешки организъм.
    И все пак, ако си мислите, че презервативите ще ви спестят за винаги треперенето пред календарчето-много се лъжете.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Взимаш си хапчета, правите го без и пей, сърце
    Smoke Weed Every Day !

Град
    Shumen
    Мисля че ако се подготвиш достатъчно добре и вземеш предварително предпазни мерки или той внимава малко повече нищо няма да ти се случи!!! НО за напред имай малко повече уважение към момчетата за да не ти се падне некой мъж дето ще търпи,търпи острия ти език и накрая ще те направи пица и повече няма да го видиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си