- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Oт толкова ли голямо значение е...
Колкото и пъти да го повториш няма да ме накараш да си променя мнението.. Дрън дрън глупости ..Първоначално написано от MedSestrata
![]()
То си е за тебе. Нас изобщо не ни е*е дали ще или ще бъдеш отговорна и умна или ще бъдеш млада майка.Първоначално написано от Linns
![]()
пхахахах то тъпо нещо не съм чувал о боже господи ... майка ми ще ме изсели щот съм на 18 и се чукам ахахаххахахахах ;дд абе ваще да не са някви комунисти бе ебаси.. ся ми кажи че си лягаш и в 9 и ще се самоубия.. просто нямам думи.. -_- вече курветата дет са на по 13-16 години се лашкат кат откачени и бащите им им копуват презервативите пък теб те киллнът.. Мене баща ми постоянно ми бута капути по джобовете с причина и без причина теб ще убият..П.П. Замислила съм се над преглед при гинеколог и хапчета.. Ще трябва да ходя без направление, защото личната лекарка ми е рода и ще ме издъни на майка ми, която пък ще ме изсели, ако разбере, че водя полов живот, въпреки че съм на 18...
ПС<Мъжко съм..
ПС2<Гръмни се..
|DC -Wild#Cat!!♥
Пфффф няма нищо общо отношението на родителите към половия живот на момиче и на момче.. Ясно е, че момчетата правят секс на по-ранни години от момичетата. Плюс това не мисля, че на някой родителите му са напълно запознати с тая мода на нашето поколение момичетата на по 13-14 години да се лашкат наляво-надясно. Не знам родител, който някога би проумял целия тоя цирк..![]()
Един ден като имаш дъщеря ще видим дали "ще ѝ буташ капути в джобовете" и дали няма да трепериш всеки път над нея като знаеш, че води полов живот и има шанс да те направи дядо..
PainInTheAss ти се гръмни !
По темата: хапчетата са си голяма занимавка и могат доста да ти объркат хормоните и цикъла, макар че лично аз ги предпочитам пред презервативите . Колкото и да мрънка гаджето твоята безопасност е най-важна така че ще прави компромиси и ще слага кондом.
А и въпрос, как търпиш това постоянно споменаване на бившата с която го правили без
![]()
Но моя случай е друг. Когато си безкрааааайно влюбен... е друго.
Иначе...кажи му на тоз пикльо да се стегне.
Всичките са много отворени, щото не е на техния гЪз.
Като не иска да прави секс с презерватив - да не прави.
Тва не е твой проблем. А и отношенито е мега нагло.
Ама аз искам без. Ами искай си. Ако той беше на твое място дали щеше да се съгласи? Щом ти се притесняваш това приключва въпроса. Кое е по-добре - да правите секс с презерватив или докато го правите без, ти през цялото време да си мислиш "дано да не забременея" ... Малко уважение към тебе!![]()
Хората явно все още не са се образовали сексуално. Много хора не са наясно, че предеякулационната течност също "забременява", може шанса да е 1 на милиард, но ако това е някой от вас? Да кофти е да ползваш гумата, ама момичето стои и си гледа календарчето и се чуди "ще дойде, няма ли да дойде"... Що трябва да си докарвате излишни проблеми до главата ? Сега дюрекс пуснаха и нови презервативи (мисля, че още не се предлагат в БГ, но скоро), които по някакъв начин подпомагат ерекцията. Не съм обичал презервативите, но децата на тая възраст още по-малкоКаската на главата, че "ще го извадя точно преди да свърша" обикновено завършва с "мило, бременна съм"....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Кое те кара да мислиш, че младите майки са безотговорни и тъпи!?Първоначално написано от theeye770
Абе това с треперенето дали ще дойде или не, го има и при хора, които се пазят.
Аз съм с редовен цикъл, знам си и овулацията. Ама ей на-закъсня ми една седмица. Не съм се изприщвала или нещо такова, по-скоро се притесних, че може да имам някакъв проблем. Правих си два теста, бяха отрицателни, което допълнително засили притеснението ми. Вчера чак ми дойде.
Идеята ми е, че дали ще ползваш презервативи, или не, дали ще ползваш други предпазни мерки, това треперене се появява често и заради промяна в климата и прочие. Но когато си с редовен цикъл, а имаш такова закъснение....![]()
![]()
Не го казвам, за да успокоявам някой, или да звучи като оправдание "ето виждаш ли, дори и да ползваш презервативи, пак можеш да си трепериш пред календара", а защото всички сме хора и няма нещо, което да се случва по график на 100%, особено ако е свързано с човешки организъм.
И все пак, ако си мислите, че презервативите ще ви спестят за винаги треперенето пред календарчето-много се лъжете.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Мисля че ако се подготвиш достатъчно добре и вземеш предварително предпазни мерки или той внимава малко повече нищо няма да ти се случи!!! НО за напред имай малко повече уважение към момчетата за да не ти се падне некой мъж дето ще търпи,търпи острия ти език и накрая ще те направи пица и повече няма да го видиш...![]()
![]()