.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Град
    България

Колко килограма трябва да си на 1,65 височина..??

Колко кг трябва да си на 1,65 ??Всичките ми приятели казват че съм слаба и родителите ми ,толкова диети сам пазила на скоро въобще не ядял само чай пиех по цял ден и така отслабнах и като реших да си нормализирам храненето изведнъж от няколко хапки и пак станах на същите кг аз съм 1,65 висока и съм 54,5 кг ..според вас как е ?

http://www.calculator.bg/1/idealno_teglo.html
    Ето тук си провери
    Аз съм 1'66 и ми пресметна, че трябва да съм 57 - 60, а реално тежа 51кг.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На мен ми звучи доста, но това зависи от доста нещо, мускулна маса, кости и т.н...пусни снимка най-добре ще преценим така.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    На мен ми звучи доста, но това зависи от доста нещо, мускулна маса, кости и т.н...пусни снимка най-добре ще преценим така.
    +++
    Обичам малко, предимно себе си.

Град
    Canada
    4ела съм а и са ми казвали 4е трябва да има6 10 еденици разлика между теглото и ръста и според мен ти си със нормално тегло

Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

Pero dime, tu nunca has tenido alguien clavado..? Alguien que te ha jodido la vida y aun as

Цитирай Първоначално написано от biht3r
    4ела съм а и са ми казвали 4е трябва да има6 10 еденици разлика между теглото и ръста и според мен ти си със нормално тегло
    +1!!!
    http://www.calculator.bg/1/idealno_teglo.html Така показва и калкулаторът.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от amada
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    +++
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от pinkarella
    Ако трябва да вярвам на това, съм в идеалните граници, въпреки че трябва още отслабвам.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Guest
    добре си.аз съм 167-54-5кг

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Трябва да си от 50 до 55кг.

Град
    България
    как се качват снимки че не ми се получава нещо да ви покажа колко съм ..??

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от didka369
    Влизаш в prikachi.com, качваш снимката ти .. Отдолу излиза снимката, копираш URL и постваш тук
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Как може да говорите такива глупости - да си от 50-55кг. Теглото трябва да е такова, че да се чувствате добре в тялото си. Мазнината тежи по-малко от мускулите. Виждала съм момичета, които са 155см. на 55 кг, и изглеждат страхотно. Този глад само ти е изгорил мускулите, а мазнините си стоят. Започвай да спортуваш, за да натрупаш мускулна и никакви диети, само здраво ядене!! )
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Град
    България

[/img]

Град
    България
    didka369 написа:

Влизаш в prikachi.com, качваш снимката ти .. Отдолу излиза снимката, копираш URL и постваш тук
    мерси

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Добре си

Град
    България
    е кво мислите видяхте ли снимките ??

Град
    Бургас
    Добре си .. Защо се оплакваш

Град
    България
    ами мисля че съм мн дебела и някой път като гледам слаби момичета и се чувствам като все едно съм 100 кг и ми енякак гадно ако съм с 10 кг по слаба можеби ще е по добре но наще не ми дават да отслабвам щот съм щяла да се разболея ако не ям

Повярвай ми- няма защо да гладуваш или да отслабваш! И т'ва не го казвам само за да те успокоя, а наистина го мисля, защото на мен разни пухкавелки не ми харесват, а ти си супер просто!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Добре си ! Не си дебела, дори не си и пълна ! Изглеждаш напълно нормално .

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Душко, страхотна си и притежаваш идеала ми за краченца.
    Не се навивай излишно и не се комплексирай, 'щото няма за какво. Килограмите са просто някакви цифри и в твоя случай - въобще не си личат. Станеш ли 48 ще е грозно просто, ти и сега си изглеждаш доста слабичка. Ако има нещо, което да те притеснява(коремче, леки паласки, нестегнати бедра) - ходи на фитнес или да тичаш в някой парк, като същевременно с това си прави разни упражненийца вкъщи. Но пак ти казвам, че изглеждаш перфектно, поне на снимките не си личи да имаш някакви складирани мазнинки на кофти места.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Душко, страхотна си и притежаваш идеала ми за краченца.
    Не се навивай излишно и не се комплексирай, 'щото няма за какво. Килограмите са просто някакви цифри и в твоя случай - въобще не си личат. Станеш ли 48 ще е грозно просто, ти и сега си изглеждаш доста слабичка. Ако има нещо, което да те притеснява(коремче, леки паласки, нестегнати бедра) - ходи на фитнес или да тичаш в някой парк, като същевременно с това си прави разни упражненийца вкъщи. Но пак ти казвам, че изглеждаш перфектно, поне на снимките не си личи да имаш някакви складирани мазнинки на кофти места.
    Аз съм тази височина и съм 47кг, понякога стигам и 45 и пак си се харесвам и в никакъв случай не съм прекалено слаба. Зависи си от структурата.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на vilityyy979
    Аз съм 1,65 и съм 49 кг
    Passion is Fashion ;]

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Аз съм тази височина и съм 47кг, понякога стигам и 45 и пак си се харесвам и в никакъв случай не съм прекалено слаба. Зависи си от структурата.
    Аз не говоря за общия случай с хилядите изключения и вероятности, говоря конкретно за това момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си