- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 17-ти учебен ден WTF ???
Може би говори за отучване на деня догодина,защото понякога 22 се пада почивен и не се отработва или отучва!Първоначално написано от TVDQueen
maDamn
Проблемът не е в празника, супер е даже. Проблемът е в дата, която са избрали за отучване.
87% от българското население е неграмотно,ако си от останалите 59%, сложи това в подписа си!
Дам,ще учим. Абе,много важно .. толкова и ще учим втория ден.
Мхм, ама кой да чете!Първоначално написано от granger
По-лесно е да започнеш с нападките!
Аз съм патриот, и уважавам българските национални празници! Това, че вие сте го разбрали по друг начин не означава, че трябва да се сипят обиди по мой адрес!
То бива да са малоумни ама...отучва се СЛЕД празник,не една седмица преди него...
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Като се отучва след празник - мрънка се, че идва нагорно. Като се отучва преди празник - пак се мрънка. Е няма угодия и т'ва си е.Първоначално написано от someonerandom
Иначе, да, държавните служители ще работят, транспортът ще работи с делнични разписания, съответно и учениците ще си учат. Не виждам проблем. Проблем обаче става, когато едно училище учи на часове с продължителност 20 мин, друго с 30, а трето с нормалните - 40. Едни ще учат, едни ще имат спортен празник, трети пък въобще няма да идат, а като цяло никой отсъствия няма да пише... съответно всичко се обезсмисля.
На мен ми се ходи много на даскало и ако го напраят и неделя да се учи ще е още по-яко![]()
И аз чух , че отучваме , но не разбрах дали тази седмица или другата. Като гледам ще е тази.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
А, едва ли ще ни дадат домашни още на първите дни. То ние учебници няма да имаме ощеПървоначално написано от TVDQueen
![]()
Само дано не сме първа смяна, че не знам как ще стана в събота.
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
Супер простотия е това според мен.Още не сме почнали и отучваме.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъпо,ама какво да се прави.
Поне следващата седмица четвъртък и петък няма да сме на училище.![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Кво ви пука, нали и без това няма нищо да правиме и ще си говорим, по-добре така, щото ако се отучваше СЛЕД празника, щяхме вече сериозно да сме подхванали материала. Другата седмица почиваме почти цялата, така че супер. Не се косете толкова.![]()
Аз от вас разбирам, че 17ти ще е учебен, ама като се замисля и да не отида на даскало, какво ще стане, то дневници няма да има още... а и имам имен ден тогава...сигурно ще пропусна училището...
Цъкнах в гугъл и да, работен ден си е 17ти за съжаление...
http://www.praznuvam.com/pojelaniq/?page_id=581
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз няма защо да се притеснявамПървоначално написано от Lucho
Бури, сняг, 30ти юни .. ще трябва да се кара пълен учебен ден с часове 45 мин :Х:Х
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Какви домашни на 2-рия ден ?Първоначално написано от TVDQueen
![]()
Дамн на 17ти учим за сметка на 22 .. майй![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
На мен пък един приятел ми каза, че на 18-ти щяло да отучваме..
На мен пък един приятел ми каза, че на 18-ти щяло да отучваме..
Айде поне е добре че другата седмица ще почиваме 4 дни !!![]()
![]()
Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
На нас пък ни казаха, че на 17 ще сме чистели даскалото, тоест ще обираме фасове, и няма да учим!![]()