.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен
    Град
    София

Хари Потър е БОКЛУК

Хари Потър е адски далеч от класики,като ВнП и Междузввздни Войни!КАЗАХ

Голям фен Аватара на Ankh
    Да!!!
    И на мене изобщо не ми харесва.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Че то въобще някой смее ли да го сравнява с Междузвездни войни и Властелинът на пръстените?
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Супер,каза го,сега олекна ли ти ? Изпитваш ли чувство,че все едно летиш,като перушинка ? Чувстваш ли се прекрасно,удовлетворен ли си сега ?
    Дано ... защото каза наистина невероятна глупост,достойно за един БОКЛУК

Какво толкова виждате в тия междузвездни войни не мога да разбера.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Фен Аватара на Youudontknowme
    Град
    София
    нито едно от изброените не ми харесва

Голям фен Аватара на Junieee8
    Град
    it's simple... you have to find me
    Цитирай Първоначално написано от kyon
    поредната тъпа момчешка мания това...
    sometimes we
    to hide
    sometimes we
    to hide

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    Че то въобще някой смее ли да го сравнява с Междузвездни войни и Властелинът на пръстените?
    Има и такива индивиди

Фен
    Град
    София
    уоу..

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2
    Супер,каза го,сега олекна ли ти ? Изпитваш ли чувство,че все едно летиш,като перушинка ? Чувстваш ли се прекрасно,удовлетворен ли си сега ?
    Дано ... защото каза наистина невероятна глупост,достойно за един БОКЛУК
    Хах глупост било Глупост е,че Потър-фенчетата се мешате при големите.А истината е,че Войните и Властелинът са класа на Потър.
    Глупост е,че сравнявате Роулинг със най-великият фентъзи автор-бащата на фентъзито-Толкин.Ето това е ГЛУПОСТ!КАЗАХ

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Хахах ! Властелиина на пръстенита и междузвездните са си класика на класиката бих казал Едни от най - великите филми!
    aha

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Хаха честно да ви кажа вие сте тъпи.Моля избивайте си комплексите на друго место.Изобщо гледали ли сте и една част на Хари Потър?

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Junieee8
    поредната тъпа момчешка мания това...
    Леле... Ужас. Първо съм момИче и Междузвездни войни е една незаменима класика, за която може би още не си дорасла... Как можеш въобще да казваш, че Междузвездни войни е тъпа мания? Тъпа мания е Хари Потър. И за онзи по-горе - да, гледала съм Хари Потър и НЕ може по никакъв начин да се сравнява с класики като тези...

П.П. - Сигурно сега всички фенки на Хари Потър ще ме нападнете, а аз нямам никакво намерение да споря с вас, затова повече няма да пиша в темата.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Хари Потър никога няма да стигне до Междузвездни воини, ВнП !
    Първо му правят прекалено голяма реклама по ТВ, което ви кара да си мислите, че който е против, е сдухан. Ебати простотията е, честно.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Всеки си има вкус.
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на Snik4er
    Цитирай Първоначално написано от qnkata5
    Хахах ! Властелиина на пръстенита и междузвездните са си класика на класиката бих казал Едни от най - великите филми!
    Тая па филми вика

@Vagabond, много силни доводи!

Книгите ли си чел, филмите ли си гледал, не знам как ги сравпяш като няма база за сравнение между трите .

КАЗАХ!

Last.fmFacebookBLOG

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Re: Хари Потър е БОКЛУК

Цитирай Първоначално написано от Vagabond
    Хари Потър е адски далеч от класики,като ВнП и Междузввздни Войни!КАЗАХ
    а може ли да се сравнява с Тони Монтана ?

❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Star Wars с Harry Potter да сравнявате?

Star Wars е величие , една вечна сага!

Мега фен Аватара на Colouring
    На мен пък не ми харесват нито Star Wars,нито Harry Potter.Всеки си има вкус и знае какво да харесва.Изказвания от типа,че някой е недорасъл са тъпи,защото просто хората имат различен вкус.
    За Хари Потър не отричам,че има много фенове и го признавам като много гледаема и известна сага(както от филми,така и книги) и доста хора го харесват.. явно има защо!
    За Междузвездни войни не мога да го говоря много,защото просто не харесвам такъв тип филми и не мога да ги гледам.Може да е класика в жанра,просто аз не го харесвам.

Добре, защо създавате такива теми? Хари Потър бил боклук... Ами това си е твоето мнение. Защо трябва да правиш тема, в която просто да оплюваш книгата / филма без каквито и да било доводи? ОК ясно не те кефи, и мен не ме кефи Междузвездни войни ама не съм тръгнала да го наричам боклук, защото всеки си има право на собствено мнение... Пък и можеше да се спокойно да се изкажеш в другата тема. Тъпо е и само създаваш напрежение между феновете и анти феновете без да има нужда. Всеки си има вкус, а и не съм забелязала хората в другата тема да нападат тези, които не си падат по ХП

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Цитирай Първоначално написано от BlackSugar
    Добре, защо създавате такива теми? Хари Потър бил боклук... Ами това си е твоето мнение. Защо трябва да правиш тема, в която просто да оплюваш книгата / филма без каквито и да било доводи? ОК ясно не те кефи, и мен не ме кефи Междузвездни войни ама не съм тръгнала да го наричам боклук, защото всеки си има право на собствено мнение... Пък и можеше да се спокойно да се изкажеш в другата тема. Тъпо е и само създаваш напрежение между феновете и анти феновете без да има нужда. Всеки си има вкус, а и не съм забелязала хората в другата тема да нападат тези, които не си падат по ХП
    +

Фен
    Град
    София
    няма база за сравнение просто,щото от една страна има две велики и вечни класики,а от друга просто поредната тъпа мания,която скоро ще изчезне.
    А темата я направих,защото вчера прочетох глупаво мнение,на тъп фен на очилатко,че
    -Роулинг била по-велика от......Толкин.Е смях се смях се,ама накрая пък осъзнах,че оня тъпан наистна го мисли.

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Аз израстнах с "Хари Потър". Толкова много му се кефех, че пусках филма отново и отново Дори с децата от квартала си правехме магически пръчки и имахме училище за вълшебства беше толкова забавно..

Преди няколко седмици гледах последните две части от поредицата. Мога да кажа само, че книгите са много по-добри.

Не зная ти защо го мразиш, но всеки си има вкус. Например аз пък не харесвам Междузвездни войни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си