- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Често ли сте ходили 12-клас на даскало :?
Здравейте понеже сега ще съм 12-ти клас и се чудя колко често да ходя на даскало , може ли съвети ?!??!
Зависи от училището, преподавателите и важните ти предмети.
Аз в началото си ходех съвсем редовно. Някои от учителите ни казаха, че, ако няма да кандидатстваме с техния предмет, трябва да направим определен брой оценки и после вече може да не влизаме в час.
Най-хубаво да си изкараш добри оценки още в началото, рано да те оформят и после се съсредоточаваш върху това, което ти трябва.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз започнах да не ходя последните 1-2 месеца. Преди това редовно и с униформа. Зависи от училището.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
А последните месеци пишат ли отсъствия![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
От начало ходех, към началото на втория срок - през ден, а към края ходех само да пия кафе до даскалото и вътре не стъпвах.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ние имахме матури, изпити и контролни до края :9, така че нямаше кка да не ходя
Редовно си ходех, като от време на време само си вземах по няколко дена почивка.Но гледах да присъствам максимално първо защото исках да си изкарам повече и хубави оценки и второ защото натрупах много приятни спомени.
Така че моят съвет е да си ходите редовно, защото това ще е годината, която най-много ще запомните!
П.С. Искам пак на училище.![]()