- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза
Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен-директорката не ме прие.И каза да ходим до Рио-да разрешат-те не разрешиха и единствения вариант да се преместя в Нпгпто Ломоносов е някой спешно да плати и да вляза (като спонсор).А се преместя от пгавт ас попов в Ломоносов-кинотехника искам с ае
skype dubi95
Teenproblem е пълен с бизнесмени, сигурна съм, че някой живо ще се заинтересува и ще ти помогне.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от xoxi
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знаете ли, в Teenproblem има бизнесмени, спонсори, политици, спортисти, дори собственика на Microsoft влиза тук често.
![]()
Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!
Тук точно няма да намериш...Първоначално написано от DaNGeRousLy
![]()
За каква сума става въпрос?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Първоначално написано от AlMiNaToR
![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Толкова.Първоначално написано от dubi95
![]()
Предполагам,че първоначално за около 3000 лева.Ако искаш да ме приемат ще съм много благодарен утре да отитем до училището и да поговорим с директорката-да ме приемат,но трябва спонсорПървоначално написано от AlMiNaToR
skype dubi95
Утре вечерта се връщам от Ница. Може за денят след това да уредим нещо. А защо да спонсорирам точно теб?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Момче кефиш ме. Искаш да учиш значи имаш талант!Утре се връщам от Лондон и бих искала да се срещнем и да ми разкажеш още за това училище.3000 лева не са нищо особено, като за първоначална вноска са си супер. Мани ги тия църковни мишки тук. Повечето си чаткат от компютрите в психо диспансера, но това е друг въпрос.![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Е и? Нали аз го купих тоя диспансер?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ко ми са праиш ти бе момче!Нали първо аз те измъкнах от там за да го купиш?Първоначално написано от Chacho
![]()
Абе момче казвай ще те финансираме ли или не? Аз съм важна клечка няма да ми губиш времето оУ!
няма да спонсорираш мен,а училището(те ще вземат парите)а в замяна ще вземат мен да уча там.Първоначално написано от ADMIRALKA14
skype dubi95
Добре, ама задължително утре ли трябва да стане тва?
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
дай ако искаш скайп моя скайп го пише отдолу и ще ти обясня.А да желателно е утре да може да ме преместят .Първоначално написано от AlMiNaToR
skype dubi95
Кви са тия спонсори в последния ден?![]()
Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!
е какво стана нали щяхме да си пишем по скайп за да уточним нещата че утре е 15 септември.Дай скайп аз ще те намеря а моя го пише долу в подписа ми.Ако не ми помогнеш трябва да уча в забутано училище.
skype dubi95
Мани я тая мишка несериозна дай тел за контакти.Първоначално написано от dubi95
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
пиши ми на скайпа пише го долу.Тоя coolyo29 е мишка.А ако не уча в това даскало в старото даскало е напрао ужасПървоначално написано от ADMIRALKA14
skype dubi95
По-добре зарежи ученето и се заеми с платен секс. На тия годинки, ще изкарваш добри пари. То и без това, за да те спонсорира някой, ще иска това от теб, така че е все тая.
Милия как се върза![]()
![]()
![]()
От: dubi95
До: ADMIRALKA14
Пуснато на: Сря Сеп 14, 2011 7:34 pm
Заглавие: Спешно е айде плс Отговорете с цитат на съобщението
Телефона ми е .....0 не го давай на никой а звънни да поговорим и спонсорирай училището за да вляза да уча в него плс.