- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Според вас нормално ли е ?
Според вас нормално ли е да съм 8 клас и майка ми да ме пуска само до 22:00 навън? От малък град съм - Велико Търново, но сега ще бъда 8 клас и всичките ми приятели ги пускат до по - късно... Днес например ще ходят на концерт, който започва в 19:30 и свършва в 22:30... Всички са им казали в 23:30 - 00:00 да са си у тях само аз трябва 22:00 да съм у дома, защото вечерния час бил толкова...
Ъъъ, откога Велико Търново стана малък град.
Под малък град аз разбирам 5-10хил. души.![]()
И да, нормално е, всеки родител се притеснява.![]()
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Хах, и мен ме пуснаха на концерта на Кока Кола до толкова : ) Не е болка за умиране, има време да излизаме ;дд
Нормално е!
Това показва, че майка ти я е грижа за теб, а не те е оставила на произвола на съдбата!
Нормално е.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами тогава радвам се, че мислите такаЗащото някак си тъпо е... Айде и ако другите се прибираха толкова ама... Както и да е, апък аз викам на Велико Търново малък град просто защото с едно автобусче стигаш до където си поискаш
![]()
![]()
А вярно ли е това, че ако полицията те хване, че си надвишил вечерния час (22:00) и си под 18? или колко беше не знам, ще глобят родителите ти със 100лв. ?
![]()
За глобата - да вярно е.
Иначе не се притеснявай, аз съм 10 клас и пак ме пускат само до 22:00, така че не си лишена от нищо.
аз какво да кажа като съм на 18 и имам час 23.30? и живея наистина в малък град?! хаха хич не се оплаквай хаха
Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!
Ами да нормално е! Не виждам нищо чудно. Сега родителите ти отговарят за тебе, а когато сама запачнеш да се грижиш за себе си тогава ще можеш да решаваш какво, кога и къде да правиш. Радвай, че имаш родители които се интеренсуват от тебе и ги е грижа къди си и с кого си!![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Изпитвам завистТебе поне те пускат .... Аз съм 8 клас и ми е забранено да излизам след осем , също така тая година не ме пускали с рейс на училище , защото е много опасно , с приятелите немога да отида в мола сама , тряя единия от родителите да е с мен .
НЕ се шегувам , аз какво не давам , за да ме пуснат на концерт без тях ... Ти си добре , бъди даже благодарна , че родителите ти не познават моите ....
![]()
Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Първоначално написано от Colouring
Първоначално написано от dubi95
![]()
![]()
Дори повече от нормално, сега залягай над ученето, няма какво да правиш навън до 10 часа...
Нормално е.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Като не ви пускат, се прибирайте, сядайте да учите здраво, за да може като станете пълнолетни, да си изкарвате сами хляба и да не зависите от някой. Така ще си стоите навън колкото си искате, ще си посещавате концерти, дискотеки, ще се клатите, с когото си искате и т.н.