.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Според вас нормално ли е ?

Според вас нормално ли е да съм 8 клас и майка ми да ме пуска само до 22:00 навън? От малък град съм - Велико Търново, но сега ще бъда 8 клас и всичките ми приятели ги пускат до по - късно... Днес например ще ходят на концерт, който започва в 19:30 и свършва в 22:30... Всички са им казали в 23:30 - 00:00 да са си у тях само аз трябва 22:00 да съм у дома, защото вечерния час бил толкова...

Ъъъ, откога Велико Търново стана малък град.
    Под малък град аз разбирам 5-10хил. души.
    И да, нормално е, всеки родител се притеснява.
    az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Хах, и мен ме пуснаха на концерта на Кока Кола до толкова : ) Не е болка за умиране, има време да излизаме ;дд

Нормално е!
    Това показва, че майка ти я е грижа за теб, а не те е оставила на произвола на съдбата!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Нормално е.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Ами тогава радвам се, че мислите така Защото някак си тъпо е... Айде и ако другите се прибираха толкова ама... Както и да е, апък аз викам на Велико Търново малък град просто защото с едно автобусче стигаш до където си поискаш А вярно ли е това, че ако полицията те хване, че си надвишил вечерния час (22:00) и си под 18? или колко беше не знам, ще глобят родителите ти със 100лв. ?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    За глобата - да вярно е.

Иначе не се притеснявай, аз съм 10 клас и пак ме пускат само до 22:00, така че не си лишена от нищо.

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    аз какво да кажа като съм на 18 и имам час 23.30? и живея наистина в малък град?! хаха хич не се оплаквай хаха
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Супер фен Аватара на 4o4ina
    нормално е

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Оо,ами я аз .. ако Велико Търново е малък .. аз направо си живея в село ..Сливен, а лятото съм до 9 =>нормално е , зависи си от ваще

Голям фен Аватара на ysmivka
    Ами да нормално е! Не виждам нищо чудно. Сега родителите ти отговарят за тебе, а когато сама запачнеш да се грижиш за себе си тогава ще можеш да решаваш какво, кога и къде да правиш. Радвай, че имаш родители които се интеренсуват от тебе и ги е грижа къди си и с кого си!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    Пловдив
    Изпитвам завист Тебе поне те пускат .... Аз съм 8 клас и ми е забранено да излизам след осем , също така тая година не ме пускали с рейс на училище , защото е много опасно , с приятелите немога да отида в мола сама , тряя единия от родителите да е с мен . НЕ се шегувам , аз какво не давам , за да ме пуснат на концерт без тях ... Ти си добре , бъди даже благодарна , че родителите ти не познават моите ....
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от Elenichkaa
    Интересно как ли викат на такива хора с мъжки пол?!?!?
    Кроасани..
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Бе физически съм готова,ама не и душевно...
    Цитирай Първоначално написано от dubi95
    Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен.Единствения вариант е някой спешно да плати и да вляза.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Напълно нормално е

Мега фен Аватара на Concussion
    Дори повече от нормално, сега залягай над ученето, няма какво да правиш навън до 10 часа...

Мега фен Аватара на strawberry88
    нормално е

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Нормално е.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен Аватара на badsector
    Като не ви пускат, се прибирайте, сядайте да учите здраво, за да може като станете пълнолетни, да си изкарвате сами хляба и да не зависите от някой. Така ще си стоите навън колкото си искате, ще си посещавате концерти, дискотеки, ще се клатите, с когото си искате и т.н.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Да ти имах късмета...мен ми е максимум до 9-9:30

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си