- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога е безoпасно?
Здравейте, исках да ви попитам кога е безoпасно да се прави секс ? Аз имам приятелка която е на 16 аз съм на 14 и дали ще се съгласи и дали не е прекалено рано, заедно сме от 1 месец.Тя е доста oтпусната с мен и мисля че ще стане или ?
Безопасно е когато започнеш да пишеш правилно. Сега колкото и да сте отпуснати, сте малки.
БезОпасно е, когато сте с презерватив.
И ако се е Отпуснала, не би трябвало да има проблем.
Прочети ВАЖНИТЕ теми в раздела.
P.S:
Първи клас май си го преболедувал, а?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
![]()
![]()
хех още не може да пише,секс тръгнал да прави! Поне сложете презерватив , за да няма теми после бременна ли е и тн.Охх ,аман от необразовани хора!
maDamn
Нямам нужда от безмислени коментари!!!
Имаш нужда от букварче, но това е друг въпрос.
Има важни теми в този раздел, прочети ги.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Безопасно е около 50 годишнината на момичето, когато вече се предполага, че цикъла й е спрял.
И спря да се върти за миг земята..
А от какво имаш нужда? Някакви непознати да ти казват кога да правиш такива важни стъпки в живота си. Ако ни послушаш още по-зле за теб. Ти решаваш, това си е твоят живот, твоето тяло и твоята п*шка.Първоначално написано от Ghost122
Само ще ти кажа да се замислиш - ако беше готов за секс дали щеше да ти е необходимо да питаш когото и да било ...
Сериозно ли момичето на 16 е готова да ти пусне?
Вземи се образовай малко ....
И само с презерватив, да не ти е следващата тема - "Бременна ли е?"
Поне момчето ви послуша и поправи част от правописните си грешки, което показва, че приема критиката градивно, без значение колко хаплива е тя. Може и да има хляб в него.
А най-безопасно е да се изчукате, когато техните ги няма
Споко, не го мисли и не си го поставяй като фикс идея, нещата ще си дойдат на мястотоСамо взимайте предпазни мерки.
Това за изчукването когато техните и ги няма е добра идея!
+
![]()
![]()
И за какво ще го правиш? За да си готин пред приятелите си ли? Това е пълна глупост ... нито чувства имате , нито нищо. И не ми пиши сега , че се обичате , защото за един месец виждам каква обич може да имате. На бас , че не знаеш и половината за нея , но иначе секс ще й предлагаш. Та ти нямаш никаква сексуална култура бе , какво може да е опасното на секса, че питаш дали е безопасно на 14? Безопасно е като си с презерватив , независимо на 14 ли си или на 34. Най-добре изчакай още няколко годинки и се пообразовай през тях.
- Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'em -
EMINEM
-old account: nikolaeww
xpuct0wa
+1Първоначално написано от steph4now
Още повече времевият предел каква роля играе не ми е ясно, няма значение дали сте от 3 часа или 30 години
ох...дано момичето не се навие, дано не е толкова глупава и тя..друго няма да коментирам, просто няма смисъл...то е очевадно от постовете ти за какво става на въпрос
По-скоро ти си тъпата и ограничената, щом мислиш така.Първоначално написано от UltraBlue
И кое му е опасното? само си сложи презерватив и готово....![]()
Nothing Last Forever
Мда това си е твоята п*шка и си я ври дето щеш.Ние не знаем какви са ви отношенията а мисля че темата е твърде сериозна за да се пише във форум!!!ТОВА ТИ ГО РЕШАВАШ БЕ!![]()
![]()
когато е без предпазни средства![]()
Да тогава е най-безопасно , шлевете се даже ,когато е в овулация!
maDamn
оооо личи сиПървоначално написано от mariqangelova
както и да е , welcome във форума
maDamn