- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Французинът ме отряза
не съм живял във Франция, но съм живял с мнооооого французи в чужбина половин година и то като студент - смисъл яко пиене и другит работиПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
![]()
?!?!?!?!?!?!?!Първоначално написано от ledenakrasota
WTF???????
Приятели ми от Франция твърдят, че толкова груби и арогнанти хора като французите няма (колкото по-на юг ходиш, толкова по-зле). В Париж що не опиташ да заговориш някого на английски, а???
От това, че пишеш за запандяците и тва, че били студени се чудя дали си била "на запад" Смисъл, Испания запад ли е за теб??? Щото темперамента се дели на север и юг, не на изток и запад... студени са англичаните и северните народи, което не мен лично много ми допада - много културни и приятни хора... но да кажеш, че французите са СТУДЕНИ и ПРИВЕТЛИВИ?!?!?!
французите са мазни и подмолни мишоци, които гледат да боднат нещо, ако имат възможносто.... а и като има война се скатават![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
просто си губи времето на училище говори с приятели, забавлявай се, а ако го харесваш наистина го търси ти... вие жоените искате все ние да ви търсим... е що не ни потърсите вие 1 път...
губи си времето, а вечер като се прибереш си пиши с него по фб...
PORTO F.C.
Имам само 1 успокоение-Рзправят,че на французите им били малки!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Vladel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()