.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Да те отреже французин си е бая обида

не бе сериозно, може би, не познаваш толквоа французи - отвратителни са, мазни, мислят само как да наебат нещо и се държат като някви п****... наистина тва е един от най-противните народи, които съществуват - особено мъжете им... не ти трябва!!!
    Колко време си прекарал/а във Франция?
    не съм живял във Франция, но съм живял с мнооооого французи в чужбина половин година и то като студент - смисъл яко пиене и другит работи

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Аз мога да кажа, че по-големи кавалери не съм виждала.

Да! Странят от останалите хора. Като всички западни народи са доста студени и не така топли като нас, но когато ги поздравиш и видят приветливо отношение ти отвръщат със същото.
    ?!?!?!?!?!?!?!
    WTF???????
    Приятели ми от Франция твърдят, че толкова груби и арогнанти хора като французите няма (колкото по-на юг ходиш, толкова по-зле). В Париж що не опиташ да заговориш някого на английски, а???

От това, че пишеш за запандяците и тва, че били студени се чудя дали си била "на запад" Смисъл, Испания запад ли е за теб??? Щото темперамента се дели на север и юг, не на изток и запад... студени са англичаните и северните народи, което не мен лично много ми допада - много културни и приятни хора... но да кажеш, че французите са СТУДЕНИ и ПРИВЕТЛИВИ?!?!?!

французите са мазни и подмолни мишоци, които гледат да боднат нещо, ако имат възможносто.... а и като има война се скатават
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

просто си губи времето на училище говори с приятели, забавлявай се, а ако го харесваш наистина го търси ти... вие жоените искате все ние да ви търсим... е що не ни потърсите вие 1 път...
    губи си времето, а вечер като се прибереш си пиши с него по фб...
    PORTO F.C.

Повече от фен
    Имам само 1 успокоение-Рзправят,че на французите им били малки!!!

Цитирай Първоначално написано от Vladel
    Имам само 1 успокоение-Рзправят,че на французите им били малки!!!

хаха
    PORTO F.C.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си