.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на rosencetooo

Изсветляване на коса

Боядисвам си косата тъмно кафява , но ми се иска да я направя няколко тона по-светло кафява , ако реша да я изсветля с кислородна вода 3% , ще се получи ли и ще навреди ли много на косъма ми, и как точно става изсветляването с кислородна вода. Може да ми предложите и друг вариант
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Знам че от кислородната вода косата става рижава!
    maDamn

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от blgf
    http://hennafox.wordpress.com/2010/01/26/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D1%8F%D 0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D0%B4/
    Това изглежда добро, ама дали има ефект върху многократно боядисвана коса в черно и тъмно кафяво?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    Цитирай Първоначално написано от blgf
    http://hennafox.wordpress.com/2010/01/26/%D0%B8%D0%B7%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BB%D1%8F%D 0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B5%D0%B4/
    Това изглежда добро, ама дали има ефект върху многократно боядисвана коса в черно и тъмно кафяво?
    Върху БОЯДИСАНА-няма. Но ако си спряла да боядисваш, може и да има.

Една от най-добрите ми приятелки си направи тази маска и мога да кажа, че резултата е перфектен. Хора, на нейните къдрици просто..начина, по който косата изсветля, е страшно красив!!! Невероятен ефект й се получи. Аз я пробвах и май леко изсветля, но аз не искам по-светла коса.
    Everything changes, but beauty remains ...

^ И аз това си мисля , че няма как да има ефект, при положение , че е боядисвана

Град
    Луната
    За наще боядисвани коси само фризьор, а при мен само с обезцветяване ще стане сигурно Но пък не искам да се подлагам на тази процедура... Някъде четох за изсветляване с кисело мляко, сигурно ефекта ще е както с медаа

Мдам.. ем май ще се ходи при фризьор , а много ли ще се изтощи пак косата и колко д/г ще ми излезе при фризьор да ми я изсветли ?

Аз преди с кислородна вода от няколко пъти си я изсветлих с няколко тона,станах мноого свело кестеняво.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Това с меда наистина ли действа

Направо съм шокирана... още утре ще пробвам само да ми кажете от къде мога да си взема дестилирана вода и за колко и колко време се стои с маската? И още един въпрос: Моята коса е кестенява (тъмно) а аз искам да стане светло кестенява или там с някакви си отенъци ? Дали ще се получи... а през колко време трябва да се прави тази маска... през колко дни- и за постоянно ли е?
    Офф, май много станаха въпросите
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Град
    Пловдив
    Най-добре на фризьор. Че може да ти се получат некви рижави работи. бляях ;д
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Мдам.. ем май ще се ходи при фризьор , а много ли ще се изтощи пак косата и колко д/г ще ми излезе при фризьор да ми я изсветли ?
    Не знам, зависи от салона. Имам приятелка дето я обезцветиха, боядисаха и подстригаха, а май и изсушаване имаше и взеха около 200 лв

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от FreshJuice
    Това с меда наистина ли действа

Направо съм шокирана... още утре ще пробвам само да ми кажете от къде мога да си взема дестилирана вода и за колко и колко време се стои с маската? И още един въпрос: Моята коса е кестенява (тъмно) а аз искам да стане светло кестенява или там с някакви си отенъци ? Дали ще се получи... а през колко време трябва да се прави тази маска... през колко дни- и за постоянно ли е?
    Офф, май много станаха въпросите
    Вода-от аптеките. Стои с 2 часа, но моята приятелка стоя един и някои кичури от светло кестеняви и станаха светло руси. То в линка си пишевсички, прочети.
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Аз преди с кислородна вода от няколко пъти си я изсветлих с няколко тона,станах мноого свело кестеняво.
    Снимки от преди и след с кислородната вода имаш ли , за да покажеш :P

malka_sladkka мм.. мисля , че е по-евтина процедурата , а и аз не искам обезцветяване ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си