- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тайният кръг / The Secret Circle
много ми харесваааааааа :P адски е интересен![]()
![]()
![]()
И аз не исках да го гледам , но няколко приятелки постоянно ме молеха и накрая го пуснахх и мноого ме изненада!Интересно еЩе продължа да го гледам..
![]()
Тъпо сериалче,следя епизодите но щото няма к'во друго да правя много е далече от The Vampire Diaries,Supernatural и въобще хитовите сериали на CW и другите тв-та за момента..
Актьорите са много зле човек,наистина много са зле![]()
Главната и тая от H20 си я бива де![]()
Оо щом участва Британи Р. ще се гледа <3. ;dd
Всички ли сте злобни и отворени тук?
Става за гледане, но не е кой знае какво. Надявам се да стане малко по-интересно нататък.
NOH8
Май ме хвана този сериал. Засега Фей ми харесва най-много.![]()
NOH8
дааа,искам да скъса с Даяна и да е с КасиПървоначално написано от IhaveSwag
![]()
Днес най-накрая го изгледах и аз и супер много се зарибих.
Нямам търпение за следващия епизод.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз, и ааааааазззз,,, ;хх ;дПървоначално написано от strawberry88
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Този епизод беше много интересн!!!Въпреки,че нямаше много сцени между Каси и Адам за съжалениеее .. повечето бяха на Даяна&Адам
![]()
Накрая плаках за Ник...особено,когато Каси гледаше през прозореца и видя празната му стая..![]()
![]()
![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
И на мен ми стана тъжно за Ник, не вярвах, когато прочетох, че той е мъртъв, а след това като го гледах ми стана наистина гадно.![]()
Хайде Даяна и Адам да късат, че вече ме нервят.![]()
Доста зарибително сериалче.Фей многоо ме радва ;дд ии само на мен ли ми харесват Даяна и Адам, като двойка?
![]()
![]()
и на мен ми харесват.. а и като цяло Даяна е по-красива и стабилна мацка от онова дразнещо блонди ;д иначе тва с Ник беше гадно, не вярвах, че ще умреПървоначално написано от Psycho0
![]()
то и вампирите нямат чак такъв висок рейтинг, "True blood" ги минава с почти 2 милиона ;д (за Америка говоря)
Трябва да върнат някак си Ник в сериала, не може главен герой да умре така...
Женско съм! Пикая клекнала...
МожеПървоначално написано от naksdy
..брат му ще го замести
![]()
Дано е хубав..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Не знам колко е вярно,но една приятелка ми каза,че ще е хубав,но лошПървоначално написано от crowberry
![]()
![]()
Вече го харесвам...![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Аха, вече схванах какво ще стане, може да прочете тук
Хич не ми харесва тоя сериал![]()
Пълна боза. (Лично мнение!) Тия supernatural простотии ми идват в повече
![]()
Женско съм ;]
Защо убиха Ник!?
Иначе сериала много ми харесва.. Братът на Ник е пич, ама предпочитах Ник.. Ииии май ще има интересни сцени между Каси и негоооо...
Тоя Джейк е предател и все пак според мен нищо няма да им направи, защото ще се влюби в Каси. Надявах се да е във Фей, но...![]()