- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тайният кръг / The Secret Circle
^и аз искам от лош да стане добър и да се влюби в Каси..ама на Каси и е писано да и с Адам
![]()
![]()
Тоя новия не ме кефи. Искам си Ник.![]()
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
УНИКАЛЕН ЕПИЗОД БЕШЕ!![]()
Май,май Джйк ще се влюби в Каси... хихи Адам ще го намрази още повече..![]()
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
Да си гледа работата. Нали ще реве за Дияна...Първоначално написано от IhaveSwag
![]()
![]()
![]()
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
Eeeeeeeee,все пак я обича.. ама сега ще се влюби още повече в каси със сигурност..Първоначално написано от crowberry
![]()
Лошо е,че сериалчето е малко предсказуемо.И тая Каси много велика я изкараха - всички влюбени в нея,тука и лидер ще става,пък и добра...Не обичам такива захаросани персонажи.Ама ще продължа да следя,де![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Мен пък много повече ме кефи новия.Първоначално написано от crowberry
![]()
![]()
Оххооо и на мен ми харесва ;дПървоначално написано от strawberry88
И Ник беше як ама новия.. ;хх
Много е добро сериалчето. Аз в началото, честно казано, бях скептично настроена, но още от първият епизод се зарибих. Каси за мен е най-хубава от всичките, но пък е някак... прекалено сладникава, а и всичко до тоя момент се върти около нея и втръсва. Адам е готин. Новият (Джейк) също ме кефи - прилича страаашно много на един познат![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
и мен Каси не ме кефи, аз също ги мразя захаросаните, винаги са най-добри, най-харесвани, най-красиви.. аман.. Даяна пък е много по-готина от Каси.. висока е, красива и супер мистериозна, има нещо много потайно във физиономията на тая жена, побърква ме простоПървоначално написано от brutaLxxbunny
Мен нито Ник, нито Джейк не ми харесва.Аз си харесвам Адам !! :P
На мен Даяна най-ми харесва от всички момичета.![]()
Сериала е готин, но не може да се сравнява с дневниците на вампира тои си остава номер1
Искате ли да изкарате някой лев отделяйки само няколко минутки на ден за гледане на реклами? Това е сайтът за вас http://www.clixsense.com/?3792187
ОМГ! И какво има общо с Дневниците? ТЦтцтцттцццПървоначално написано от chen4eto
Никой не го сравнява с Дневниците на вампира..
The secret circle, е от създателите на ТВД.Първоначално написано от IhaveSwag
![]()
О,Боже!! ЗНАМПървоначално написано от sweetxstar
![]()
![]()
Ама защо беше нужно да казва,че ДНВ бил по-як при положение,че никой не ги сравнява.WTF
На мен този епизод МНОГО ми хареса.Нещо се заформя м/у Джейк и Касии ама ;хх дано той се промени де.А пък тоя Адам с тая Дианаа... не се спря тцтцц... ;х![]()
Каси да се взема с тъпия Джейк, Адам си е за Даянка ;д иначе днешния епизод беше жесток, става все по-интересно..
Я, Каси не била толкова захарна... лайк ит..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
since you've been gone.
Please come back home...
даааа, днес определено ме изкефи, беше страшна.. беше ми скучна и леко противна досега, обаче ми се издигна в очитеПървоначално написано от crowberry
Много хубав епизод..
Не разбирам защо Даяна се дърпа толкова, какво иска от горкото момче? Да, може да им е писано да са заедно и т.н., но той не иска да е с Каси, обича я нея, защо прави такива проблеми не разбирам..
Каси беше невероятна! Много ме изкефи!
Тъкмо днес (вчера) на Хелоуин реших да гледам новия епизод и той се оказа с такава тематика![]()
Искам Фей и Джейк да са заедно пък![]()
NOH8
Фей и Даяна са ненормално яки, как исках Фей да забие 2 шамара на джуджето Каси и да я повали на земята![]()
Ахахах, джуджето Каси.. ахах, това беше добро..![]()
![]()
Иначе серията беше интересна, много ми харесва филма..
Иии, аз да се включа в тази тема, като фенка на сериала. Миналата седмица разбрах всъщност за него от една приятелка и веднага си изтеглих 7те серии, изгледах ги и с нетърпение очаквах 8мата (която също вече гледах). Много ми харесва сериалчето. Даже нещо спрях да гледам Дневниците на вампира .. последните две серии още не съм ги гледалаМай се пристрастих към Тайния кръг .. хи-хи ..
Не знам за вас, ама мен ме кефят очите на Адам![]()
А иначе искам Адам и Каси да са заедно, както уж им било писано. Смятам, че Джейк няма да издържи и ще се влюби в Каси, и ще се провали в мисията си да я убива и ще стане добъъъъъррр
![]()
Нямам търпение пак да е петък и да има нова серийка![]()