- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Гафове на първия учебен ден;d
e как мина?
със сигурност е имало![]()
разказвайте.. ваши или на други![]()
![]()
![]()
Лутала съм се сигурно околко 40 мин за да си намеря класа и като го намерих госпожата ми сбърка сигурно 10 пъти иметоМного са ми странни не ме кефят много като старите ама ще им свикна :Д
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Гафове нямаше!
Новият ми клас не ме кефи особено, но ще се свиква, какво да се прави!
Моят първи учебен ден още не е почнал.
Очаквам голяма жега, да стоя и да слушам речта на великия инквизитор, докато не ме заболят краката, след това да ни бумнат всички в класните стаи, да чакаме половин час да се домъкнат учителите, да кажат пет изречения на кръст и да трябва да се прибирам в най-голямата жега.
И спря да се върти за миг земята..
Тази година нямаше гафове, и слава Богу!
След миналогодишните изцепки...
Еми само дето станах толкова рано, отидохме казаха ни 2-3 приказки и се пребрахме...;дд
Малко се спънах по стълбите докато се качвахме и малко паднах..и съвсем малко ми се смяха..:\ При мен ако няма гаф, при кой друг да има?!![]()
Една, дето пя, пръщеше от ентусиазъм и викаше като по филмите: "И най-вече поздрав за десеееееетиии ВВВВВВ".Толкова беше нелепа..
АхахахаНа изпращането ни в края на 12 клас имаше един дето пееше и се вкарваше във филми, и го нахранихме като ни дойде редът.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сбърках стаите и за малко да се натреса в лекарския кабинет....дам...тежко е да си заек![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
О, да това беше култово.Само че поздрава беше за 10 ААААААААААААААААААА.....Първоначално написано от PinkPan7her
![]()
Иначе по едно време си загубих класа, но като цяло нямаше кой знае какви изцепки.![]()
Не шофирай, ако си пил!Направи
услуга на себе си и на хората
около теб!Прибери се вкъщи жив!
то това не е нищоПървоначално написано от alzheimer
при мен каквото стана утре не знам как ще ида(
Публичен секс и са те хванали?Първоначално написано от swetygiRl
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ахах, иска ти сеПървоначално написано от Chacho
![]()
При нас не беше съвсем без гафове - в последния момент имаше проблем със знамето, към края лек технически проблем със звука... в общи линии това беше, обичайните гафове...
Понеже сме 12 клас и решихме да купим 2 кила моркови за зайците/да са напрайм на важни/, щото и ние като бяхме 8-ми кл ни даваха, но директорката ги видя и ни ги гепа на входаи после класната вика още първият ден директорката ми се оплака, 12б клас хванати с 2 кила моркови
![]()
В тоя скъп живот и с този даскалски престиж, точно на това разчитат - да приберат неколко кила моркови и банкетът в учителската стая е готов.Първоначално написано от mlakniwe2
Гафове нямаше слава богу, стояхме 1 час, казаха ни 2 думи и ни пуснаха![]()
Лутах се 10 мин докато намеря класа си и най-накрая дадох букета си на грешната госпожа.
Аз пък да си дам букета на класната и леко се спънах. Тя видя че съм притеснена и каза че няма от какво да се притеснявам. Добре че почти никой не видя че се спъвам само 1-2 момичета които леко се засмяха ама само толкова. Да видим утре какво ще е.![]()
............(MuSiC)............
И на нас ни взеха морковите на входа още. Ама ние все пак успяхме да внесем няколко. :д
Гафове май нямаше,ама и да е имало не съм забелязала,защото не съм слушала речта и програмата.![]()
И при мен така.Всъщност се блъснах в едно момче и нещо си го харесах. :дПървоначално написано от h0usen3v3rdies
Ех зайци, зайци колко спомени ми навявате, иначе мина както всяка година, видяхме се с класа и тн..Трябваше да ида още по-късно обаче, и тая от миналата година по Химия горката ми е, леле с един съученик колко сме я побърквали, сега като ни е класна горката не ми се мисли
![]()
![]()
.
Ами директорката каза "Честит първи учебен ден от новата 1911-1912-та учебна година."
Че и не се усети да се поправи.
Бая се изложи.![]()
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
И на мен постоянно ми бъркаха името... както в миналото даскало. Не разбирам какво е толкова сложно в името Памела, че постоянно бъркат ударението.Но като цяло, нямаше гафове.