.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Има ли начин ръцете ми да се обелят бързо!!

Здравейте!!

Преди 1,2 седмици ходиих на море и сега ръцете ми малко се белят!! Седи като някакви ситни люспи!! Пречи ми защото сега не мога да ходя с къс ръкав, а с дълъг ми става много горещо. Има ли начин да ги изтъркам, или да се махнат по бързо!!

Ръцете ти не се белят.Нормално е да са на "люспички",след като се прибереш.И аз бях така и за около 4-5 дни(мисля,че толкова бяха) се оправиха.Единствено,за да не се забелязват се мажи с мляко за тяло сутрин,вечер,като излизаш от душа или когато мислиш,че е нужно.Предполагам,че не само ръцете ти са така,затова си мажи цялото тяло.
    Надявам се да съм помогнала

Супер фен Аватара на badsector

Re: Има ли начин ръцете ми да се обелят бързо!!

Цитирай Първоначално написано от DiDiii
    ...Пречи ми защото сега не мога да ходя с къс ръкав...
    Защо не можеш да ходиш с къс ръкав?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    1. Под душа ги изтъркай с гъбата, за да падне мъртвата и белещата се кожа.
    2. Мажи се с бебешко олио.

Супер фен Аватара на NambyPamby

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Защо не можеш да ходиш с къс ръкав?
    И аз се учудих първоначално, ама после се сетих колко е гадно. Аз това лято зверски изгорях и абсолютно всяка част от тялото ми се белеше. Много кофти ми беше отначало да обличам по-изрязани потници, блузи и панталонки/поли, ама се свиква. За около две седмици всичко се нормализира, ама аз бях много изгоряла, та затова толко' време.
    Можеш да си помогнеш като се мажеш с по-мазни лосиони и търкаш проблемните места с гъба под душа.

Супер фен Аватара на badsector

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    ...Много кофти ми беше отначало да обличам по-изрязани потници, блузи и панталонки/поли, ама се свиква...
    Добре де, от кое е кофти, не мога да разбера. Не е добре да диша кожата ли, какво?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Просто от естетическа гледна точка е неприятно или поне на мен ми беше, докато според другите съм се превземала. Седиш на петна, тва е. Където се е обелило е по-светло от останалата кожа и е смешно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си