- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Форумна среща Варна
Перфектно !
А как ще се познаем,че сме от този форум? Ще се изчакаме ли за да се съберем всички?
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Дам мястото е малко обширничко и ще има хора, затова ако искате в левият край до сладоледите рафи където са. Ето в този край, където на снимката има група хора имам в предвид:
Ако искате да пусна моя снимка поне някой да ме познае мене, пък вече като се заформим група 3ма 4ма другите лесно ще ни забележат. Който иска мога и телефона си да му дам. За изчакването предлагам от 13.00 ( когато е срещата ) до 13.10 - 13.15 да се изчакаме. Съгласни ли сте с това което до тук казах?
Здрасти, може би ще дойда - ще пусна пост след към 30 мин. да ви кажа ии аз.Само един въпрос -callia на колко си години? А аз съм на 12 - дори не спадам към тийновете
Мисля, че нашите ще ме пуснат, но не съм сигурна, а и не искам да съм най-малката все пак
. Айде ще ви постна след 30 мин. мама к`во ще каже
MitkoLowe youu
![]()
13 год.![]()
![]()
![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Като стана въпрос за години аз съм на 19 има и още едно момче което е на толкова ( поне съдейки по годината на раждане упомената в ника му - 92 )
май ще мога да дойда заедно с callia ,но не съм сигурнаамм...мж др и аз съм на 13
![]()
За съжаление няма да мога да дойда - майка ми ми заяви, че утре ще ходим в Обзор... Е, може би някой друг път![]()
MitkoLowe youu
![]()
Всеки който желае да дойде, да се чувства поканен утреЧаса и мястото ги има в началото на темата, подробностите на стр. 4та. На колко години сте, няма значение
Ще се изчакваме до 13.10 - 13.15
Хрис бе ти ли си?
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Аз щях да дойда ама съм на работа като има следваща среща пишете![]()
Е, как беше?
MitkoLowe youu
![]()
Много добре си изкарахмеКойто не дойде, може само да съжалява
Е може след време да има още една такава форумна среща
![]()
Задължително !![]()
Кво прайхте? Разкажи... сори, че не успях да дойда, ама нашите много красноречиво ми отказаха... та, не, сер, как изкарахте и кво точно правихте, щото аз съм нова и няам предстаа кво се прави на една такава среща
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Ходихме да хапнем, после му ударихме една хубава разходка, разговори едно друго и накрая всеки си тръгна в неговата си посока![]()
Ок, на следващата вече ще се организирам от по-рано
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
И аз се извинявам че не дойдох.Денят беше удобен но часа не ме устройвашеДругия път...
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
pri men beshe obratnotoПървоначално написано от BlindedAngel
izvinqwam se, che ne pisha na kirilica, v chujbina sym![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD