.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Избор на техникум/гимназия ?

Здравейте, сега съм 8 клас от гр. Бургас мисля след 8-ми клас да вляза или в Строителен техникум със строителство и архитектура, или в Английска гимназия, чудя се от кое от 2-те у-ща ще имам по хубаво бъдеще, кое е по добро ? или ПМГ с информатика и англ.
    )

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    В Строителния със Строителство и архитектура според мен е по-добре, от там излизаш със специалност. Стига да се скъсаш от учене и чертане, архитект е много добра професия.
    NOH8

с какъв бал се влиза ? максималния бал е 35, аз 7 клас имах 25 но сега ще се стегна, колко трябва да ми е ?
    )

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    За Бургас си нямам на представа, но по принцип Строителните техникуми не са много елитни, едва ли ще имаш проблем с влизането
    NOH8

Добре, защото до преди 2 години можеше да се влиза и след 8 клас, но сега май за да влезеш трябва да се освободи място (някой да се премести в др. даскало) така ли е ? защото след 7 клас нямах добър успех и искам след 8-ми да ида
    )

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Един приятел се премести без проблеми след 8 клас в механотехникума, но не в Бургас. Така че, би трябвало да стане.

Фен
    Град
    Бургас
    Трябва да се се освободи място,но се полага изпит,ако има повече желащи за него.В английската ще стане малко трудно,аз съм сега 8ми клас там.
    Животът не е толкова ужасно и сложно нещо,той е такъв,какъвто е!

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Ако има свободни места ще трябва да полагаш приравнителни изпити.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    Бургас
    Какви са тези глупости ?! Сядай си на задника и учи,за да влезеш в хубаво училище.Под това се разбира ПМГ/Английска/Немска.Като последното е най-добрия удачен избор.Английски е задължително да се научи (и лесно),но добър немски далеч по-малко знаят.

Аз самият учих в Електрото..не съжалявам,станах човек де (сега уча в Германия),но ..ти си знаеш в крайна сметка.Немската гимназия е най-добрият избор за мен.Дават добра подготовка (академична),за да влезеш после в добър университет.Средата е добра,просто ако ти кажа какво е по техникумите ..бедна ти е фантазията.

Умната и успех с ученето през идната година
    това,което виждаш,не е това,което си мислиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си