.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

ЗАПИТВАНЕ КЪМ ВСИЧКИ

Здравейте. Предстои ми един проект, за който е нужно да направя запитване между подрастващите и разбира се избрах това да стане тук . Въпросите към всички тук са следните:

Колко за Вас е важно образованиетo? Наслаждавате ли се на живота? Ако да, защо и ако не, защо?

Ще се радвам да отговорите, защото наистина ще ми помогнете

Благодаря!

Голям фен Аватара на reperw
    важно е до някаде ,но нее всичко.
    Дали се наслаждамвам на живота ? Може и по-добре,но като цяло съм си доволен

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    За мен образованието не е на първо място.
    Не се наслаждавам на живота.
    NOH8

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    За мен е много важно.В челната тройка е.
    Да,наслаждавам се на живота ми колко се може повече
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    За някои насладата от живота изключва образованието
    Определям образованието като важно, но по-значими са проницателността, логическото мислене, интерпретацията, социалната интелигентност... Познавам много хора, които са начетени, но не мога да кажа, че са интелигентни.
    Наслада от живота всеки изпитва, когато се занимава с неща, които са му приятни и/или полезни. Вярно, полезните неща рядко са приятни, но пък като постигнеш резлутат се чувстваш удовлетворен от себе си.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Образованието за мен е важно,но не и най-важното. Важно е,защото за целите,които искам да постигна се иска добро образование,а няма как да стане,ако не уча. Но е важно образованието,а не оценките. Има разлика.
    Наслаждавам се на живота,да. Супер ми е с приятелите и близките,които имам. Макар и да имам проблеми,все пак живота си тече. Та,радвам се на щастието си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Образованието и опитът ми са ме изградили като личност. За мен е с много висок приоритет и няма изгледи да се промени това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Важно е да поне за мен е едно от най-важните неща в живота на човек.Да наслаждавам се живота е хубав особенно докато си млад :P

Приятелите слушат, това което казваш. Най-добрите приятели слушат това, което не казваш

За мен образованието е важно, но не е най-големия ми приоритет.
    Наслаждавам се на живота. Вече съм намерила човек, с когото да споделя остатъка от живота си, живеем заедно, сгодени сме и вече плануваме сватбата. : ) За мен това е най-важно, както и раждането на бебешоци. Завърших с отличен гимназия с преподаване на чужди езици, взех книжка още от първия път, приеха ме на първо класиране специалността, която исках, имам стабилни доходи и покрив над главата си. За сега всичко, което съм поискала, съм го постигнала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Колко за Вас е важно образованиетo?Като се замисля...доста е важно и все си казвам,че трябва повече усилия да полагам,защото после ще съжалявам!! Наслаждавате ли се на живота?В момента- НЕ Ако да, защо и ако не, защо? Защото ,Всичко,което направя се проваля,когато се опитам да оправя нещата се влушават.. не съм свикнала да НЕ зависят нещата от мен !!
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си