.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

За изправянето.

Колко пъти в месеца или седмицата го правите? И нямате ли после косопад или такива проблеми? Този въпрос се отнася към момичетата, които се изправят всеки ден и през ден.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз честно казано косопад си имам постоянно,но не в много големи количества.Изправям се на две седмици веднъж,не защото не искам,а защото косата ми е дълга и просто не ми се занимава,пък и достатъчно я горя с боя.Имаше моменти в които се изправях или правех на вафлички всеки ден,но нямаше кой знае каква разлика в косопада...поне на мен нищо не ми стана,може би защото спрях да я правя всеки ден.
    И все пак ако питаш за себе си,по добре си мисли прически без преси и маши,много ще си изгориш косата.Прави си плитки,връзвай се на опашки,има супер много прически за без преси
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

...

Имаше период миналата година,в който си изправях косата постоянно,при положение,че моята е къдрава Винаги съл искала права коса,но .. късмета не ми се усмихна , въпреки това си харесвам моята все пак цял живот ще съм си така
    Изправях се всеки ден да се каже и косопад..не съм забелязала да е много,смисъл скубеше се,но то е нормално.
    Сега я изправям,но не толкова често, мързиииии меееее ,защото е доста гъста и ми трябва време ..
    - only GOD can judge me !! ;]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Въпреки че ми е права, я минавам с пресата всеки ден. Нямам кой знае какъв косопад, съвсем нормално.

Повече от фен Аватара на Harmonyy
    И аз се изправям всеки ден..на мен само краищата ми се извиват,но все пак се дразня..Иначе нищо фрапиращо не съм забелязала да се случва с косата ми..когато мога си правя маски и я оставям цяло лято не си я бях изправяла изобщо и ми се възтанови..но ти като си я поддържаш и ходиш да ти обират краищата сичко е ок косопад нямам..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Моята коса е чуплива и веднъж, дваж съм я изправяла.

Но много ме дразни, пречи ми. В момента е 1/3-та от това, което беше. Не, че някога съм имала косопад, а заради филирането от скапани фризьори. Сега имам добра фризьорка и прави чудеса. Но е трудна коса. Здрава, лъскава, тежка и много жива.
    Затова питам. Защото чувам някакви ужасии за косопада и изправянето...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    И при мен имаше период преди около година, като се изправях всеки ден. Сега се старая само след къпане или ако има по-специален повод, т.е. 2 пъти седмично. А от половин година съм забелязала, че се е увеличил косопада ми, а въпреки това си стои гъста Но е много изгоряла и нацъфтяла, така че по-често почнах да я връзвам горе на кок (което май ми ходи повече от правата пусната коса) или я правя на плитки, за да се накъдри.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Рядко, 'щото косата ми си е есествено права.

Мега фен Аватара на mynichka
    ами да кажем в месеца 5-6 пъти, косопад си имам нормален- не ми е увеличил от пресата
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Всеки ден я изправям, косопад не съм забелязала. Единственото е , че супер много нацъфтяват краищата.

Повече от фен Аватара на slun4o2
    Косата ми е много чуплива мога да кажа къдрава,миналата година я изправях през ден, тази година я изправям веднъж на три месеца,(харесвам си много косата естествена, а тя е дълга и гъста ), защото като я изправя и изляза тя се начупва. А относно косопада не нямам.
    Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.

-------

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Въпреки че ми е права, я минавам с пресата всеки ден. Нямам кой знае какъв косопад, съвсем нормално.
    +1 само дето моята е леко начупена в краищата. ++ и не цъфти много - подстригвам се (винаги от дълго на късо,защото ми омръзва) на 5-6 месеца

ПС: Сега се замислям, че някой път и по няколко пъти на ден се изправям .. зависи колко пъти се прибирам и после пак излизам .. и расте сравнително бързо,, абе аз не виждам огромно вредно влияние от пресата, НО от тупирането (преди се тупирах) за един - 2 месеца, косата ми беше заприличала на .. метла
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Моята коса е чуплива.Преди я изправях всяка седмица по два-три пъти,но вече около три-четири пъти в месеца.Аз винаги съм имала косопад,е така като си среша косата с пръсти,винаги пада по някой косъм.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    не съм си изправяла косата изобщо и да ви кажа... нямам никакъв проблем с нея :P
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Повече от фен Аватара на Tutmanik
    Преди имах много гъста и здрава коса...ама беше къдрава. Като по-малка нямах проблем с това и не съм я изправяла,но като влязох в гимназията почнах и от две години не съм спирала..мога да ти кажа,че стана на лайна супер много пада с кичури направо иии на всичкото отгоре е толкова изтощена,че даже и не се къдри вече,ами става като метла. Така че недейте да си горите всеки ден косата момичета,защото после ще се чудите какво да правите след като изглежда ужасно след баня...
    ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
    ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ

Тhisavros.. <3

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Мия си косата през ден, и я изправям след къпане. Само това лято, като не излизах и давах почивка от пресата, някъде може би към месец и половина не съм я третирала с нищо. Но иначе постоянно.

Пресата ми е на Белисима B1 700. Много съм доволна, нямам никакви проблеми с косата си. Единствената разлика е, че като я изкъпя и я оставя просто да си съхне, стои малко по-права от преди.

Banned Мега фен
    моята коса е чуплива...една година бях спряла да я изправям.. преди това съм я горяла, но само обем съм правила.. сега като почна дскл. мисля да я изправям 4 пъти в месеца.. всяка седмица по един път.... ако си поддържаш косата пресата не оказва чак такова влияние... иначе не съм забелязала косопад -освен сезонния..

Моята преса е професионалсна с неизгарящо покритие, взех си я от Франзия, като бях март месец Всеки ден се изправям с нея от април до сега и косата си ми расте, нито капе, нито нищо .. Но обикновените преси много я дърпат и наистина не е полезно за нея ..
    Обичам малко, предимно себе си.

Супер фен Аватара на elysunny
    в седмицата 2-3 пъти

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Преди се изправях всеки ден , сега вече избягвам изправянето , гледам колкото се може по-рядко , защото ми станаха много сухи краищата и си имам косопад, но нормален..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Веднъж месечно или дори на два.. Косата ми е къдрава и по принцип си я оставям такава. А лятото изобщо не я изправям.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цяло лято не съм я изправяла (добре, де 2-3 пъти max.). На училище всеки ден я дърпам. Къпя се през два дни.
    Също, като си мия пода в стаята, и по точно пред огледалото (където се сресвам, изправям и т.н.) е пълно със косми. Отвратително е, ама какво да се прави.

1-2 пъти седмично.. Има седмици, в които я оставям начупена.. Косата ми расте много бързо (за което много се радвам ).. Не цъфти кой знае колко.. Като забележа нацъфтели краища си я подстригвам малко.. И то сама, защото като отида на фризьор, ми я режат супер много ;д Обемна е.. Като се грижа добре за нея, пресата не й пречи толкова. А косопад - не е кой знае какъв.
    Момиче ^^

anonymous708973
    Guest
    "неизгарящо покритие" Като не знаеш, не пиши, че е супер смешно.

Авторке, зависи от косата ти. Моята явно е здрава попринцип, при все че не полагам особени грижи за нея - шампоан и балсам три пъти седмично.
    Не ми цъфти, не капе и си е все така здрава и жива.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    "неизгарящо покритие" Като не знаеш, не пиши, че е супер смешно.

Авторке, зависи от косата ти. Моята явно е здрава попринцип, при все че не полагам особени грижи за нея - шампоан и балсам три пъти седмично.
    Не ми цъфти, не капе и си е все така здрава и жива.
    Колко често се изправяш ?
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си