.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на lamoon

Прическа за чуплива коса

Здравейте, от доста време си изправям косата. Попринцип ми е леко чуплива, а ако я оставя да изсъхне сама стърчи супер много. Та въпросът ми е как да я укротя и да постигна тази прическа ?

П.П. Забравих да спомена, че е дълга около 6-7см. под основата на врата.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Това ми стои леко като "мокър" ефект.

Това изглежда каточели има доста пяна за коса, чак стои на клечки и не придава здравословен вид на косата. Знам един метод за оформяне на хубави къдрици и не изглежда като фиксирано с пяна или гел за оформяне на къдрици. На влажна коса слагаш балсам в краищата и разделяш косата на 2 части, ако искаш може и повече , след което усукваш като за кок, и я застопоряваш с ластици. Стоиш така почти докато изсъхне, но все пак съхне бавно, може да ги свалиш и по-рано. Косата става много хубава и оформена, без да изглежда на клечки.
    А такава коса като на снимката може да се направи с много пяна, повече от обикновено
    eli

Banned Мега фен
    това е правено с пияна с мокър ефект и ужасно много лак... честно казано тази прическа изобщо не мога да я нарека прическа.. изглежда като мръсна коса на клечки .. но както и да е.. всеки харесва различни неща

Супер фен Аватара на katericArofl
    не се къпи няколко дни и изчакай да ти се омазни добре ..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    това е правено с пияна с мокър ефект и ужасно много лак... честно казано тази прическа изобщо не мога да я нарека прическа.. изглежда като мръсна коса на клечки .. но както и да е.. всеки харесва различни неща
    +1 и на мен не ми допада тази ''прическа''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си