.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Само за мен ли тази зезвда е прекалено ярка?

Понеже от скоро доста нашумяват с 2012, започнах да се заглеждам в небето. Мамка му, виждам една звезда супер ярка! не знам дали е Сириус, но е супер ярка. Има няма, 5-6 пъти по ярка от всяка друга на небето. Не си я спомням преди да съм я виждал, затова сега питам? Имало ли я и преди или не? Ако разгледате добре някоя нощ небето, може и да я зърнете! Аз общо взето й научих местата. Към 3-4 часа попринцип е до луната.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Re: Само за мен ли тази зезвда е прекалено ярка?

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Понеже от скоро доста нашумяват с 2012, започнах да се заглеждам в небето. Мамка му, виждам една звезда супер ярка! не знам дали е Сириус, но е супер ярка. Има няма, 5-6 пъти по ярка от всяка друга на небето. Не си я спомням преди да съм я виждал, затова сега питам? Имало ли я и преди или не? Ако разгледате добре някоя нощ небето, може и да я зърнете! Аз общо взето й научих местата. Към 3-4 часа попринцип е до луната.
    Всъщност планетата Венера често е бъркана със звезда, защото е най-ярката такава след Слънцето и Луната. Затова е и наричана Вечерницата. Маже би се бъркаш с нея, ако сега се пада от тази страна.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Оф, писна ми да обяснявам .. ще се вижда през последните 2 години след това ще почне да се отдалечава.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Обясни къде точно се намира ... градуси нещо насочи ни ?
    Така като кажеш , имааа еднаа звездаа много ярка , кажи ми как да се сетя за коя ми говориш , то не е една такава . Най- вероятно гледаш Юпитер който се вижда прекрасно тия дни , ако го погледнеш с бинокъл би могъл да видиш някой от спътниците му , сега се виждат Йо , Калисто и Ганимет .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си