.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от BlackSugar
    120!!!

Давай им да преписват, голям праз. Днеска ти им помогнеш за нещо, утре те на теб и така... Твърде много се впрягаш за глупости, нали за това сте съученици- да си помагате кой с каквото може. Не разбирам какъв е проблема, по този начин даже печелиш популярност. Винаги са ми били смешни хората дето си пазят знанията и домашните само за себе си. Утре като ти лепнат прякор смотан зубар ще пускаш тема Проблем с класа или нещо такова. Chill
    А вдругиден самата ти може да помислиш повече от ден напред. Но едва ли. А защо трябва да се интересува от мнението на някакви шимпанзета?

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Уф, да , всъщност си голям егоист. И какво като им дадеш да препишат? Няма да свърши света. Някой хора си имат проблеми и са заети понякога, а да и дори и да са мързеливи, дай им да препишат... Нали знаеш поговорката - направи добро и не чакай да ти го върнат, то ще дойде когато най-малко го очакваш. Не се ядосвай ако те вземат 6-ицата. Поне така ще знаеш, че си помогнал на някого. Дори и ако те не могат да ти върнат услугата с домашни, все ще има нещо, с което да ти помогнат .....

Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Уф, да , всъщност си голям егоист. И какво като им дадеш да препишат? Няма да свърши света. Някой хора си имат проблеми и са заети понякога, а да и дори и да са мързеливи, дай им да препишат... Нали знаеш поговорката - направи добро и не чакай да ти го върнат, то ще дойде когато най-малко го очакваш. Не се ядосвай ако те вземат 6-ицата. Поне така ще знаеш, че си помогнал на някого. Дори и ако те не могат да ти върнат услугата с домашни, все ще има нещо, с което да ти помогнат .....
    Не. Да свикват да се оправят. Един ден нещата рязко ще станат много по-сериозни. И той ще си е загубил време за мечешка услуга, и на тях ще е навредил. Не беше отдавна, знам колко страшни са домашните от гледна точка на един ученик, но повече от два часа на ден не отиват, и то рядко, разказвателните спокойно се учат в междучасието.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    но повече от два часа на ден не отиват, и то рядко, разказвателните спокойно се учат в междучасието.
    Еее да,ама знаеш ли за тези 2 часа,някои хора предпочитат да са по кафетата/чалготеките..Точно на такива,които ги мързи,не им давам

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Цитирай Първоначално написано от Co0kieGirl
    но повече от два часа на ден не отиват, и то рядко, разказвателните спокойно се учат в междучасието.
    Еее да,ама знаеш ли за тези 2 часа,някои хора предпочитат да са по кафетата/чалготеките..Точно на такива,които ги мързи,не им давам
    Точно така и трябва да правиш. Такива и не стават за приятели. Щом не мислят за себе си, не се надявай да помислят за теб при нужда.

120!!!

Давай им да преписват, голям праз. Днеска ти им помогнеш за нещо, утре те на теб и така... Твърде много се впрягаш за глупости, нали за това сте съученици- да си помагате кой с каквото може. Не разбирам какъв е проблема, по този начин даже печелиш популярност. Винаги са ми били смешни хората дето си пазят знанията и домашните само за себе си. Утре като ти лепнат прякор смотан зубар ще пускаш тема Проблем с класа или нещо такова. Chill
    А вдругиден самата ти може да помислиш повече от ден напред. Но едва ли. А защо трябва да се интересува от мнението на някакви шимпанзета?
    Изобщо не ме познаваш за да ме наричаш лекомислена, ясно ли ти е?
    Правиш добро- връща ти се. Ако не от хората то от съдбата. Помагаш за да ти се помогне. Винаги и при всякакви обстоятелства

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Co0kieGirl
    Точно така и трябва да правиш. Такива и не стават за приятели. Щом не мислят за себе си, не се надявай да помислят за теб при нужда.
    Не стават и още как...

Някой преди мен беше споменал заа уговорките със седенето и се сетих за една случка миналата година.Ще правим класно и един ми вика "Ако седна зад теб ще ми решиш ли някоя задача,ако не успея?"
    Хората,които ви се правят на приятели само в такива моменти,съкват.

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    И аз бях като теб до преди 1-2 години.Учех много,пишех си в нас,дори и допълнителни неща и после в клас се нареждат 10 човека 'айде ние сме ти приятели,дай сега да препишем'.Аз давах отначало,защото освен,че не можех да отказвам ,а и ми беше приятно това,че преписват от мен.Един вид аз знам и съм го написала,докато те не знаят и за това преписват.После...стана достра трудно.Особено за 1 момиче,което в един момент се оказа,че едва ли не не може да диша без мене по време на контролни и домашни.По този начин ми се случваше аз да и правя контролните,а за мен не оставаше достатъчно време.А когато и отказвах се превръщах в някъв ужасен човек и започваше да ме изкарва все едно не съм и приятелка.Преувеличаваше,и зопачаваше...направо си ЛЪЖЕШЕ,че била ми искала само 1 път помощ и аз съм и отказала. Благодарение на мене избута 11 клас по математика,химия и да не казвам още няколко предмета.Тя и за това искаше да седи до мен...
    НО какво стана в края на миналата годинааа:
    реших аз,че вече ми е писнало да я дундуркам и спрях изведнъж да и помагам.Тя тотално се правеше,че все едно съм направила опит да я убия ебаси...но и го казах.Тая година пък реших да се уговоря с друго момиче да седи до мен,което знам,че ще си помагаме взаимно и сме горе долу на едно ниво.Дойде 'въпросната важна особа' и започна да хвърля нещата на момичето по пода,защото искала тя да седи до мен,бая се впрегна,но другата не и отстъпи.Накрая аз се намесих и казах,че съм се разбрала с това момиче да си седим така и нямам намерение да си проваляме плановете.'Онази" просто нямаше избор и трябваше да седне другаде.Започна да се оплаква след това и тн ,защото там няма кой да и помага мухаха...ама на мен не ми пука.Няма заради нея да си развалям успеха и бъдещето...А е точно същата-седи навън до 11 и на др ден 'еми аз излизах,айде дай ми да препиша плс' или направо си ми казва 'нали ше ми дадеш да препишаа' и почваше да се умилква.Е,кофти...повече няма да и минат номерата,така или иначе вече почти на никой не давам да преписва от мен.
    За това ти казвам,гледай си себе си и се научи да бъдеш егоист.Имай полза само от тези,които могат да ти помогнат с нещо,тогава и ти им помагай ,понеже ще знаеш,че когато имаш нужда от help някой ще ти я даде.Останалите безмозъчни да си гледат работата,така или иначе не си длъжен на никой...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    120!!!

Ти какво искаш да кажеш?Да им дава,да ги пише направо за тях ако може,а колкото до него кучета го яли,нали все пак е ПОМОГНАЛ на някой,на който му е през оная работа за автора...

Прави добро,изяж лайно,това е.
    А утре като завърши точно тея пумияри ще му се молят и ще му целуват гъза ,за да работи за тях,разбра ли?Един човек,когато си има принципи и си гледа бъдещето,такива индивиди тип 'приятел за часа по еди си какво' ги ядат за закуска.Пък и да не говорим какво пък тоооолкова голямо приятелство може да стане от това.Само се сети колко хора са останали френдс и след 12 клас...всеки тръгва на някъде и накрая оставате просто'добри приятели от даскало' ама тия,които в момента са ти бест са тия от работата,университета или от някъде другаде.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ivanov3333
    Даваш им ги, те се кефят и ОСТАВАТ тъпи! После като завършат ще видят, че е било грешка това!

Какво като сега имат 6-тици? След това НИКОЙ не гледа оценките, а какво имаш в главата!

Ти си учи и ще успееш.давай им тетрадката, НО в училище! Не позволявай да те знимават у вас с това!

Като прочетох в заглавието - проблем
    се чудех какво е станало а то е толкова лесно за решение ...
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    София
    Зависи от човека. Повечето пъти помагам, защото знам, че той ще ми помогне по нещо друго Един е добър по математика, друг по английски..
    Един клас сте все пак и трябва да сте задружни. Не се притеснявай те учителите знаят кой е преписал домашното и кой си знае как да го направи.
    Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!

Младежи навремето аз чарджех по 5 лева на домашно, есе и контролно по каквото можех да помогна. Хората почват да си правят сметката и преписват само като са на зор. Аз имах пари за бонбонки, цигари, механджийско вино и пр.

Мене слушайте аз знам.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    аз пък не мисля, че си длъжен да им даваш каквото и да е. например такива, дето ги знам, че не пипват нищо, изобщо не ги отразявам. мръсно съм правила даже - давала съм им поредица от грешни отговори.
    иначе когато сме учили отборно с партньора всичко е на 6, буквално
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си