- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.
Здравейте, искам да попитам тези ,които имат опит.Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.какво да правя? дали е много гадно ? има ли много гаден вкус спермата? какво ще ме посъветвате.Искам да му огодя ,но малко ме е гнус от тази сперма.
Не е гнусно.
Дай му.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Страх ме е че като му дам веднъж ще започне да иска всеки път! Това нормално ли е всеки път да ми свършва в устата?
Нормално е да го иска.А дали ще му дадеш си решаваш само ти.Нищо не ти пречи да пробваш.Ако не ти харесва не му давай повече,а ако ти хареса е ясно.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Защо не?Първоначално написано от typalkata
Ако му харесва, не виждам нищо лошо. Според мен се самонавиваш и след като пробваш и видиш, че няма нищо страшно, ще спре да ти прави впечатление.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
вие пробвали ли ли сте го с вашите приятели всеки път ли свършват там?
Ъ??! Трол?![]()
Ако не желаеш кажи му го директно, ако те обича и уважава ще те разбере.
Иначе от нагласата ти зависи дали ще ти се стори гнусно. А за вкуса при всеки е различено, зависи от храната която е ял.
Един да мисли като менПървоначално написано от theeye770
![]()
Ps. Авторке, като не искаш да ти е гадно му купи това![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Както си решиш.
От къде си сигурна, че ще иска всеки път да свършва там. Дай му един път, да му мине мерака и толкос. Ако после пак иска-кажи, че не ти е харесало, или не ти е приятно и така. К'во им мълчите на тия вашите гаджета?!
бреииии а каква храна трябва да ядеш че спермата ти да е сладка .. ???Първоначално написано от DragonLady
![]()
![]()
^ Люти чушки.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Пробвай и ще видиш дали ти харесва. На мен ми харесва самата идея да ми свършва в устата и ми е приятно, макар че спермата не е нещо особено вкусно. На мен ми действа възбуждащо да свършва там. Освен това спермата е доста полезна![]()
Ми примерно от ананаса става по-сладникава. От шоколада също...Първоначално написано от Th3W0lF
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не съм съгласна, че ще му мине меракът от един пътПървоначално написано от annonimnna
![]()
Авторке, последвай тоя съвет. Глупаво е да отказваш, без да си пробвала, лигаво е някакси.
Пък и да е гадно... колко да е гадно... една глътка, ще го преживееш.
Не е гадно,не е гнусно,няма да умреш,но дали да пробваш поне веднъж ти си решаваш![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
Ми вържи го и действайПървоначално написано от n3ri7ka
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
шоколадчето и плодовете помагат![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Пробвай за да видиш дали ще ти хареса, не е страшно, не бой се! Ако не ти харесва после просто му го кажи.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ем, според мен- първо се научи да пишеш и после гълтай сперма..
така като пишеш имам чувството... че 10-годишна ме пита дали да гълта.......
за тва дали може само един път ако му харесва образовайте са: http://www.youtube.com/watch?v=lPesKyIhGZg![]()
![]()
![]()