- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.
гълтай ма![]()
Друг е въпросът дали сладкият вкус е най-подходящият за сперма. На мен ми харесва като е леко солен.Първоначално написано от Shturrrche88
Авторке, няма нищо лошо нито да пробваш, нито да го правиш всеки път, но ако не искаш, не е необходимо да го правиш само заради него.
На мен лично ми е кеф да го правя, но от 2 години имам много сериозна приятелка и не бих и направил този "жест".Имам уважение към нея и я обичам,но ако той наистина го иска го направи за него. Ако не ти хареса недей го прави повече. Така ще разбереш дали той наистина те обича или е само за единия секс..![]()
здравей, кyрвичке![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Каза дебелото девствено детенце. 'Що реши, че е курвичка, я поясни?Първоначално написано от RedArmy
Това няма нищо общо с уважение и обич. Точно ако двама се обичат, те ще правят всичко по силите си да си доставят удоволствие. Не, това не означава, че са длъжни да правят каквото и да е.. Но пък и не значи, че ако единия поиска нещо такова от другия, то той/тя е във връзката само заради секса. Спри да пишеш глупости.Първоначално написано от alexilaiho
Добро утро
Loooooser & RedArmy ще си вземат заслужена почивчица от форума. Момчета, ще се видим в четвъртък.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
лапай на воля спермата е наистина полезна:съдържа цинк калций белтъци аминокиселини... и много други нещаПървоначално написано от GreenFairy
Според мен (а аз не съм пробвала) това е като лекарствата - една гадна глъдка ии всичко минава...![]()
MitkoLowe youu
![]()
Дай му аз редовно свършвам в на приятелката ми устата и не се оплаква![]()
Smoke Weed Every Day !
За мен си остава тъмна Индия това, когато някой ми разправя "абе гнусно е, аз не съм пробвал/а, ама така са ми казвали"... В интерес на истината от спермата по-чист и перфектен секрет отделян от човешкото тяло - НЯМА! Ако момчето е здраво, то всичко ще е наред. Опитай, може пък да ти хареса, а ако не ти хареса, винаги можеш да му кажеш, че не е приятно. Секса е да се прави с кеф и удоволствие и за двамата, не само за единия![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
На мен са ми свършвали в устата много пъти,но винаги излизам навън и плюя,пия вода ,пуша после дъвча дъвка.Не ми харесва и после ми е гадно в устата...
+1 но това беше преди 1 година и нещо,когато приятеля ми беше жив..Отвратително е,просто бие на амоняк,направо [puke]Първоначално написано от deni15
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам те ангелче мое,не мога да живея без теб мили мой
![]()
![]()
Мн се дразня от мъжете,когато едва ли не се чувстват наранени и ОБИДЕНИ,че си изплюл спермата им!!АМИ ЕГАТИ !!! Като не искаш няма да гълташ,бах*и нахалнотоКолкото и да е полезно ако ти не искаш защо да го правиш?Направо откачам като чета писма (космополитан) "гаджето ми ми е обидено,че не гълтам спермата му"
!Защо вие мъжете искате партнъора ви да ви гълта секретите??И после ако ги изпюле се сърдите и самочувствието ви спада ... мн тъпо
кажи му,че няма да му лапаш тъпото мляко и готово
![]()
so sad ...
ужас...никога не бих го направила... не е гнусно правила съм орална любов..ама да ми свършва в устата няма шанс ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Пробвай, нищо не губиш. На мен ми харесва, на теб ако не ти няма да продължаваш. Просто е .
Пфф, не мисля, че е гнусно.
Даже си е много вкусно.
Аз си събирам и попадналото извън устата ми.![]()
бие на амоняк,направо [puke]![]()
Понякога си мисля,че на мен нещо не ми е наред като ви чета мненията....На мен буквално ми се повръща и не мога да издържа.....според мен е ужасно...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
беше ме гнус в началото ,но не е толкова зле ...сега сама си искам ,но това е въпрос на избор
love is gone!
моя вече от 3-4 месеца ми мрънка затова ама не му давамПървоначално написано от typalkata
![]()
Seriously? I just don't get it.... Как може да ви е гнус от сперма, а да не ви е гнус от слюнка ? Като се има в предвид, че устата е най-мръсното място в тялото... И как може да казвате на нещо, че е гадно, без дори да сте го опитвали ? Някак "абе на моята прияятелка, на брат й гаджето му имала позната, която е чувала от своя приятелка, че е прочела, че спермата била гнусна", на такова ми заприличваНе искам да обидя никой, но просто доводите ви за "гнусно е" са някак безпочвени...
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus