.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    гълтай ма

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от Th3W0lF
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Ако не желаеш кажи му го директно, ако те обича и уважава ще те разбере.
    Иначе от нагласата ти зависи дали ще ти се стори гнусно. А за вкуса при всеки е различено, зависи от храната която е ял.
    бреииии а каква храна трябва да ядеш че спермата ти да е сладка .. ???
    Ми примерно от ананаса става по-сладникава. От шоколада също...
    Друг е въпросът дали сладкият вкус е най-подходящият за сперма. На мен ми харесва като е леко солен.

Авторке, няма нищо лошо нито да пробваш, нито да го правиш всеки път, но ако не искаш, не е необходимо да го правиш само заради него.

На мен лично ми е кеф да го правя, но от 2 години имам много сериозна приятелка и не бих и направил този "жест".Имам уважение към нея и я обичам,но ако той наистина го иска го направи за него. Ако не ти хареса недей го прави повече. Така ще разбереш дали той наистина те обича или е само за единия секс..

Супер фен Аватара на RedArmy
    здравей, кyрвичке
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy
    здравей, кyрвичке
    Каза дебелото девствено детенце. 'Що реши, че е курвичка, я поясни?

Цитирай Първоначално написано от alexilaiho
    На мен лично ми е кеф да го правя, но от 2 години имам много сериозна приятелка и не бих и направил този "жест".Имам уважение към нея и я обичам,но ако той наистина го иска го направи за него. Ако не ти хареса недей го прави повече. Така ще разбереш дали той наистина те обича или е само за единия секс..
    Това няма нищо общо с уважение и обич. Точно ако двама се обичат, те ще правят всичко по силите си да си доставят удоволствие. Не, това не означава, че са длъжни да правят каквото и да е.. Но пък и не значи, че ако единия поиска нещо такова от другия, то той/тя е във връзката само заради секса. Спри да пишеш глупости.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Гълтай курво!
    I Love YOU baby

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Добро утро

Loooooser & RedArmy ще си вземат заслужена почивчица от форума. Момчета, ще се видим в четвъртък.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Пробвай и ще видиш дали ти харесва. На мен ми харесва самата идея да ми свършва в устата и ми е приятно, макар че спермата не е нещо особено вкусно. На мен ми действа възбуждащо да свършва там. Освен това спермата е доста полезна
    лапай на воля спермата е наистина полезна:съдържа цинк калций белтъци аминокиселини... и много други неща

Според мен (а аз не съм пробвала) това е като лекарствата - една гадна глъдка ии всичко минава...
    Mitko Lowe youu

Дай му аз редовно свършвам в на приятелката ми устата и не се оплаква
    Smoke Weed Every Day !

Град
    Софийските потайности
    За мен си остава тъмна Индия това, когато някой ми разправя "абе гнусно е, аз не съм пробвал/а, ама така са ми казвали"... В интерес на истината от спермата по-чист и перфектен секрет отделян от човешкото тяло - НЯМА! Ако момчето е здраво, то всичко ще е наред. Опитай, може пък да ти хареса, а ако не ти хареса, винаги можеш да му кажеш, че не е приятно. Секса е да се прави с кеф и удоволствие и за двамата, не само за единия
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Ммм, любимата ми закуска в леглото!

Град
    BurgasS
    На мен са ми свършвали в устата много пъти,но винаги излизам навън и плюя,пия вода ,пуша после дъвча дъвка.Не ми харесва и после ми е гадно в устата...

Цитирай Първоначално написано от deni15
    На мен са ми свършвали в устата много пъти,но винаги излизам навън и плюя,пия вода ,пуша после дъвча дъвка.Не ми харесва и после ми е гадно в устата...
    +1 но това беше преди 1 година и нещо,когато приятеля ми беше жив..Отвратително е,просто бие на амоняк,направо [puke]
    Обичам те ангелче мое,не мога да живея без теб мили мой

Мн се дразня от мъжете,когато едва ли не се чувстват наранени и ОБИДЕНИ,че си изплюл спермата им!!АМИ ЕГАТИ !!! Като не искаш няма да гълташ,бах*и нахалното Колкото и да е полезно ако ти не искаш защо да го правиш?Направо откачам като чета писма (космополитан) "гаджето ми ми е обидено,че не гълтам спермата му" !Защо вие мъжете искате партнъора ви да ви гълта секретите??И после ако ги изпюле се сърдите и самочувствието ви спада ... мн тъпо кажи му,че няма да му лапаш тъпото мляко и готово
    so sad ...

Супер фен Аватара на gabsit000
    ужас...никога не бих го направила... не е гнусно правила съм орална любов..ама да ми свършва в устата няма шанс ...

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на leadyflame
    Пробвай, нищо не губиш. На мен ми харесва, на теб ако не ти няма да продължаваш. Просто е .

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Не е гнусно.
    Дай му.

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    Пфф, не мисля, че е гнусно.
    Даже си е много вкусно.
    Аз си събирам и попадналото извън устата ми.

бие на амоняк,направо [puke]

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Понякога си мисля,че на мен нещо не ми е наред като ви чета мненията....На мен буквално ми се повръща и не мога да издържа.....според мен е ужасно...
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Голям фен
    беше ме гнус в началото ,но не е толкова зле ...сега сама си искам ,но това е въпрос на избор
    love is gone!

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не е толкова гнусно,зависи.. приятелят ми като ми свърши в устата за 1ви път беше толкова неочаквано И както го държа в устата си и при самата мисъл,без да си искам го изплюх.. върху него

До сега го е правил 3-4 пъти.. за които вече си бях подготвена и не е чак толкова зле

Re: Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.

Цитирай Първоначално написано от typalkata
    Здравейте, искам да попитам тези ,които имат опит.Приателят ми има голямо желание да свърши в устата ми.какво да правя? дали е много гадно ? има ли много гаден вкус спермата? какво ще ме посъветвате.Искам да му огодя ,но малко ме е гнус от тази сперма.
    моя вече от 3-4 месеца ми мрънка затова ама не му давам

Град
    Софийските потайности
    Seriously? I just don't get it.... Как може да ви е гнус от сперма, а да не ви е гнус от слюнка ? Като се има в предвид, че устата е най-мръсното място в тялото... И как може да казвате на нещо, че е гадно, без дори да сте го опитвали ? Някак "абе на моята прияятелка, на брат й гаджето му имала позната, която е чувала от своя приятелка, че е прочела, че спермата била гнусна", на такова ми заприличва Не искам да обидя никой, но просто доводите ви за "гнусно е" са някак безпочвени...
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си