- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо бе, защо :@ - прасец
Три месеца глад, ограничения, кардио - и това шест пъти в седмицата, от 30 до 60 минути на тренировка. Всичко хубаво, краката ми се стегнаха, коремът също почти изчезна - е, има си го, но е по-малък, ръцете станаха по-слаби и като цяло доооооооста отслабнах. Обаче не и в областта на прасеца - за три месеца един сантиметър![]()
![]()
. Тя ми е най-проблемна, страшно се комплексирам и лятото не можех да обуя къси панталонки заради това. И НЕ, не е до ген, защото като малка си имах слаби-слабички прасци,постепенно разширяващи се, а сега хем че има мазнини по тях (миналото лято доста напълнях и това си смъкнах всичко, трудно беше,нооо), хем са като на жената в ляво - http://www.lekove.bg/userfiles/image/2009/03-20sp.jpg - първо слаби, после се разширяват много, после пак се свиват надолу.
- какво е това, защо е така - виждам лятото, че само при мен е така.. и как да го променя? Искам нещо подобно http://maxblogcdn.fooyoh.com/thumbna....w500-h701.jpg , но как? И наистина, защо на всички момичета се разширяват постепенно, а само моите са толкова тъпа форма..
![]()
![]()
Love is everything!
Изпревари ме.
Аз щях да пускам същата тема. Отслабнах навсякъде, но там промяна няма...![]()
Ще следя темата.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Аз също тренирам от 2 години и правя какви ли не ограничения,режими хранителни ,бла-бла....накрая осъзнах ,че такава ми е структурата не мога да я променя ,само си стегнах прасците ,а цялата ми фигура е типично женствена като пясъчен часовник и направо изглежда смешно ,ама...ми писна да се главоболя за нещо излишно и да си хабя нервите ,вместо да направя нещо като хората![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Това не са ли мускули? Доколкото знам става от много трениране за крака - примерно бягане. Ако спрете тренирането, няма ли да се отпуснат, знам ли... аз самата искам по-оформени прасци, защото като сложа дънки и там са ми широкипредложете нещо? Бягане?
И аз хич не си харесвам прасците..... хич не са толкова стройни и изваяни като на някои момичета около мен. Слаби са де, но не и изваяниТърсих в интернет начини, пробвах упражнения, но просто единственото резултатно нещо, което открих, беше липосукция/скулптиране на прасци, което някак си не ми е по джоба сега, а и ми изглежда крайна мярка
![]()
Специално за тази част, ако там сте си пухкави най-добре ще ви каже фитнес инструктора. Защото не знам точно какво сте изпълнявали, нито как изглеждате, нито как сте се развили през пубертета. Той на око веднага ще ви прецени.
Иначе за стягане на прасците изкачвайте стълби на пръсти нагоре и надолу.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
даа много познато... и аз бях слабичка и със малки пръсци, но като почнах да пораствам станаха по големи и то малко в повече. Аз също тренирам няколко пъти в седмиата и гледам да се ограничавам с храната но промяна с прасците няма!!! Разбрах че единствения начин е премахване на част от мускула оперативно, но не съм чааак толкова зле че да се подложа на това. И на мене ми омръзна да се мъча и мъча и то да не става, но просто се научих да си харесвам краката, и така трябва да бъде![]()
Това са мускули. Това 'разширение'. Две мои приятелки, едната тренира лека атлетика, а другата тича всяка сутрин по половин-един час, са с такива прасци. Супер стегнато е и на допир е точно мускул. Така мисля, де , може и да греша.
Everything changes, but beauty remains ...
a примерно, ако кракът се обездвижи (гипсиране) възможно ли е да се намали обема на прасеца, понеже не се използва. Възможно ли е мускула да отслабне по този начин?
Да, скоро ми оперираха коляното и съм обездвижена, мускула на прасеца, заедно с този на бедрата спада, но пък тогава кожата се отпуска. Предполагам, като започна да тренирам ще стигна кожата, но пък ще направя мускул. Спасение няма!Първоначално написано от lolabunny7
По темата за пръсците - това са мускули. Казвали са ми, че при по-дълга тренировка [кардио, не упражнения] тялото в един момент спира да гори мазнини и започва мускули. Не мога да си го обясня точно и не знам дали е вярно...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И сега какво ? Ще си чупиш крака да един прасец?!?!?!?!?![]()
![]()
Оле, Боже!
![]()
![]()
![]()
![]()
От леката атлетика се заяква и се трупа маса. Така е. Както и от
кардиото.![]()
Една ефирна фигура се прави с танци. Намерете си клуб поне 2 пъти седмично.![]()
И правете Pump it Up( в Замунда го има). Комбинация е от танци, кардио, аеробика, тае-бо и т.н. Страхотна загрявка и разгрявка. Чудесна програма за всеки. Това е решението.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
^ аз ТОЧНО Пъмп ит ъп правя пред ден, а на следващия тичане. Уфф.. и кво сега..тренирам - трупам мускул, не тренирам - нищо не се променя относно проблема с прасеца, чупя си крака - отпуска ми се кожата, искам да я стегна - правя мускул . егати ..
![]()
Love is everything!
Хора,тоя прасец почти всичко е мускул.Ужасно трудно отслабва.И едва ли е толкова зле,комплексирала се били щото имала голям прасец![]()
Брях,брях
От кардиото се трупала маса?! МОЛЯ?![]()
Да, кракът ще отслабне, ако е дълго време в гипс, но в момента, в който започнеш да ходиш, ще стане същият.
Маса се трупа от яденето. Кардиото прави мускули.Първоначално написано от PinkPan7her
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
А сещаш ли се, че мускулите тежат повече от мазнините?Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
м, такава ти е структурата просто
много се тормозиш за тоя прасец, разбирам те, и аз не си го харесвам.. но щом е стегнат, няма от кво да се притесняваш![]()
А сещаш ли се, че ако правиш мускули чрез кардио ще изгориш доста мазнини?Първоначално написано от Sarafina
Не говорехме ли за теглото/масата? И да, мазнините ще бъдат заменени от мускули, които тежат повече, но са по-естетически.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Мускулите са функционални,мазнините-НЕ,разбирате кое да предпочитате..Мускулна маса от кардио едва ли ще направи.Най-много малко мазнинки да изгори..
Прасеца си е до ген,това,чи като малка (5-6 до 10 години) си имала слаб прасец (дефинирай ми "слаб" за 7-8 годишно лапе) няма нищо общо,то всички хубаво,ама същата височина ли си сега и когато си била на 7-8 ?
От кардио не се правят мускули. Спринтове - да, бавно бягане или аеробика - не.. Прасецът се оформя трудно, радвай се, че имаш.. На мен лично ми харесва. хаха
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Големи глупости говорите... Какво за вас е кардио? Това е вид тренировка, която повишава пулса до определено ниво, според възрастта - различно. Кардио е волейбола, баскетбола, бягането... И твърдите, че от тези неща не се правят мускули?!