- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- събличали ли сте се чисто голи пред родителите си
Пред женската част от семейството се събличам, преобличам.. и не ми пука кой какво ще види.
От пред мъжката част се крия.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от WhereIsMyMind
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
![]()
![]()
![]()
Hi haters, kiss kiss
I see you later
Hi haters,
It was very very very nice to meet you
Пред майка ми-да,пред баща ми-никога!
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Много ясно, че НЕ - собствената ми майка не ме е виждала гола от близо 5 години насам и няма и да ме види.
Много често обаче се шляя по дантелени гащи и развисена тениска из къщи и ако засека баща ми ме е срам...![]()
Като бях по-малка само гледах да отида да се скрия зад някой и да се съблека..постоянно ходех гола вкъщи.
И снимки имам даже.![]()
Ама сега не.![]()
На 4 години си се къпала самаПървоначално написано от theeye770
![]()
![]()
![]()
Е, кое е тоооолкова странното? И аз на 4 се къпех самаПървоначално написано от zlatit0o
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ами аз от 10 годишна не давам на майка ми или на баба ми да ме гледат гола.За баща ми нищо не мога да кажа,нашите са разведени от както съм на 9 години.Дори ми става много неприятно когато ме сварят да си сменям бельото.Да не говорим докато ходим на пазар.Винаги ми дръпват завесата и ми викат дай да видя,а това ме кара да полудявам.Става ми толкова некомфорнто да се разхождам без ситуен вкъщи и се нервирам,когато ми ровят из гардероба и скрина.ОБЩО ВЗЕТО НЕ МЕ ГЛЕДАТ ГОЛА И НЯМА ДА МЕ ВИДЯТ !![]()
Първоначално написано от vilityyy979
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
аз съм на 11 и изобщо не се срамувам от това! не съм в пубертета още и дори ~~не ми се присмивайте, моля!~~ обаче понякога баба ме къпе
Първоначално написано от GabrielleShayk
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Лахахаха,не!
mnogo qsno ce ne
na 14 sam i nikoga ne mie minavalo na um i nqma da mi mine da se pokaja
погледни в очите ми,те казват всичко.
Добре за момичетата нз,ама как може момчетата да ходим пред наще и да си веем т*шаците ??? Някак си..не е добре
>>DjBelev<<
Като съм на село баба ми ме е виждала ..даже ме e къпаламннннн се лигавя
![]()
на 15 съм
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Единствено майка ми ме виждаа.. Иначе, другите мъжки - нъц, нема да гледат.![]()
Ей са тръгнах по прашки пред бащата . Наиш как ? Бегай бе .. Ще си показвам прелестите без пари пред наще - да бе да.![]()
Много ясно. С брат ми редовно си се разхождаме голи. Майка ми и баща ми и те мятат патка и цици.
Дори като ни дойдат гости и те се събличат.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
майка ми ме е виждала, да....![]()
прочем за момичетата-какво толко се срамувате от майките си, та те са ви родили забога![]()
awerw♥
само пред мама![]()
много често се разхождам по бельо ... ама не ми дреме особенно
![]()
незнам някой или някоя с какъв акъл може да го направо това нещо и то пред родителите,би трябвало да няма мозък