.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

счупени нокти

та въпроса ми е понеже имах много дълги нокти и ми беше жал да ги отрежа сега си понасям последствията ноктите на двата ми палеца се счупиха, но се счупиха през пръста и искам да питам ако някои има опит дали ако си купя изкуствени нокти но такива по къси колкото да не позволяват да докосвам нищо до място където нямам нокът дали ще има ефект да ми предпазва частта от пръста която е без нокът докато отново порастат моите и покрият пръстите ми защото сега имам разстояние от ок 2-3мм без нокът и не мога да пипам нищо мерси предварително

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    по-добре залепи лепенка отгоре
    Hostis Honori Invidia

аз и сега съм с лепенки обаче като не се усетя и си докача пръстите до нещо и лепенките огъват и пак ми дразни там дето ми го няма нокъта за тва питам да ли ще стане с изкуствени нокти щото те са по твърди от лепенките и надали ще се огъват при най-лекия допир

Град
    няма да ти е удобно с изкуствени нокти .
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Ноктопластика ..
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Град
    ^ не е вариант ..освен,ако не реши да си направи на всички нокти .Тогава пък ще развали нейните .
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    ^ не е вариант ..освен,ако не реши да си направи на всички нокти .Тогава пък ще развали нейните .
    аха

Не ти пречи да опиташ А и можеш да използваш нещо за растеж и подхранване, например масло за нокти на Икаров.

ще пробвам

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Не ти пречи да опиташ А и можеш да използваш нещо за растеж и подхранване, например масло за нокти на Икаров.
    при мен не действа , аз изкарах седмица с изкуствени без да ги махам ... колко могат да й пречат .. иначе в продължение на 4-5 месеца само с такива ходех ..

здравейте отново аз си купих изкуствените нокти и ги нося без проблем с 1 изключение не мога да открия къси и не лакирани нокти за това си купих някакви по дълги и малко заострени отпред и прецених че ще ги изрежа но като почна да ги режа и те се пукат и до няколко дни напуканото се цепи и трябва да махам нокътя опитах и след като ги изрежа да ги стопя в края със запалка но не става някои има ли някакви съвети с какво друго освен нокторезачка ще мога да ги режа или някакъв друг начин да скъсявам тенкс предварително

Супер фен Аватара на musS
    ами на мене ми става с нокторезачка .. зависи как го правиш .. иначе няма с кво друго освен с пила .. а аз имах една такава , която беше подарък от едни изкуствени нокти .. ии беше със шкурка .. такава дето сигурно кожата може да ти свали ;xx ама бях дала 15 лв. за тия нокти се пак ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си