.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Град
    София

Проблем с 1 приятел...

Ами проблемът е,че ми звъни по 2-3 пъти на ден да се виждаме и,ако го отрежа 1-2 дни почва да се сърди Не може да разбере,че аз си имам други грижи и работи за вършене...Мисли си,че трябва цялото си свободно време да го отделям за него.Примерно,ако му кажа,че ще се виждам с някой друг приятел той иска да дойде с нас,но аз не искам,защото с другия приятел се виждаме примерно 9-10 пъти годишно и искам като се видим да му отделя цялото си внимание...Или пък като имам някое контролно и му кажа,че трябва да уча,той иска да дойде в нас да учим заедно,а тва естествено е невъзможно,щото ако дойде няма да учим...Вече не знам какво да правя.Ако му кажа,че искам да се виждаме по-рядко ще го разбере като "вече не искаш да сме приятели"...Някви идеи ?
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

ам май и двамата сте мъже, тоя е някакъв пе*ераст според мене ако ти е досаден го отрежи какво ти пука... преди година може би и аз бях като тебе, за всеки ми пукаше трябва да помогна... и що да го правя като никой не го прави за мене... тегли му една ма*на и да не ти пука...
    PORTO F.C.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз само не разбрах ти дали си женско или мъжко ?
    Ако си мъжко - сядаш и говориш с него. Ако си женско - може да има чувства към теб , за това да иска непрекъснато да сте заедно. Та , ти си го познаваш най - добре.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Еби му майката. Има по-свестни другарчета!
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Тоя е 'някъв лигльо, който по-далеч от носа си не вижда. И едва ли се държи така само с теб, тъй че ше му направиш добро, ако поговорите сериозно и вмъкнеш някоя и друга конструктивна критика, вместо просто да му казваш, че си заета.

Град
    София
    Аз съм момче бе Иначе,да мисля да му кажа,че ми е приятел,обаче си имам други ангажименти и тва е.Нека го разбира както иска...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Аз съм момче бе Иначе,да мисля да му кажа,че ми е приятел,обаче си имам други ангажименти и тва е.Нека го разбира както иска...
    Точно така \/!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Харесва те.
    Няма да спре да те харесва дори и да му кажеш, че имаш други задължения, ангажименти и т.н.
    Обясни му в прав текст, че не си гей и му пожелай успех в търсенето на сродна душа.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си