- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли се махнали от Родния ви град?
Веднага бих се махнала.
Причини бол.
Да,и се махнах![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И работата и университета и родителите, и приятелите всичко е в миризливата София. Ако имах възможността има едно малко селце, в което с такъв кеф бих отишъл да живея там. Няма коли, няма тълпи народ, природа, чист въздух, красота, тишина....
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Така си мислиш. Такива места на пръсти се броят. На село например, всичко е няколко часа тихо, и като изтрещи АТВ по главната улица, нищо че неасфалтирани няма, се оглеждаш по навик за бункер. Постоянен умерен шум повече се понася, но това е брутално.Първоначално написано от Bozichko
А иначе, да, бих го сменил, но се чудя колко време ще остана доволен на новото място.
Бих се махнала от родната държава.Обичам страната,мразя държавата! Ако не се оправи на някъде изчезвам и колкото и да ми липсва няма да се върна да жвея тук.
![]()
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
И къде ще отидеш? В Матрицата на САЩ, или от другата страна, да те бомбардират?Първоначално написано от Azoria
Има много места,на които може да се отиде ,не е само САЩ.Първоначално написано от ZloboMiR
Англия,Австралия,Канада и т.н. и т.н. Навсякъде - по-добре от тук. (:
Англия - вече ад от такива като нас. С един английски професор беседвахме, искаше тук да си изкара старините, защото всеки втори му говорел на развален английски, а в Англия - на отличен хинди.Първоначално написано от Azoria
Австралия, заедно със Швейцария - да, може би.
Канада си е сателит, нищо по-различно, едното здравеопазване, но пак живееш с мисълта, че за бензина в колата ти е проляна кръв.
Исках да кажа, човек ако изпада в подробноссти, май миграцията не си струва. На някои западняшкият начин на живот понася, но на повечето - не.
От една страна ми се иска, от друга- не
Родена съм в малък град и майка ми и баща ми са се преместили още когато съм била на 2. Не бих се върнала там деиначе бих се преместила и от града, в който живея в момента.. просто обичам разнообразието и предпочитам да уча другаде.
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
и аз бих,при първа възможност се изнасям.живея в малък град и преди беше супер тук,но от известно време се насели с мноооого мангали и сега е някакъв ад.голяма цигания,голямо нещо!нямам нищо против циганите,но тези които работят а децата ходят на училище,а не тези които крадад и пълнят махалата с малки циганчета...един ден не мога да изляза на улицата и някои циганин да не ми подвикне нещо.
като гледам как връсниците ми само чакат да завършат и да изчезват нанякъде,скоро в България май ще останат само циганите...
Да бих се махнала. Тук изобщо не ми харесва.
даа
Аз преди 10 години си се махнах от родния град. Е, още си го харесвам повече и ми беше супер гадно че се местим. Все пак бях малка и целия ми живот е бил там буквално :Д Все още харесвам стария си град повече, но не бих се махнала от тук до кандидатстването, защото не знам какво ще правя без сегашните си приятели..
А мненията за София са повече от малоумни. Смешни ставате.. карате се като в Хари Потър сякаш само вие сте чистокръвни, а другите са някакви по-низши същества. Е, може да сте спокойни, от мен имате 1 човек по-малко, който не се е запътил към безценния ви град.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
+Първоначално написано от DesireToFire
![]()
![]()
![]()
Да,искам да се махна и след като завърша определено ще отида да уча в друг град.![]()
Първоначално написано от HotLife
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Бих, че тука малък град и няма работа, но честно казано след като завърша е голям шансът да замина за чужбина. Но за сега не схващам нещо как ще живея там, как ще си намеря работа и т.н., като дори роднини нямам. Ама ще го мислим по-натам.![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ДА!
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..