.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 110
    Супер фен Аватара на Fiction7577
    Веднага бих се махнала.

Причини бол.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Да,и се махнах
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    Софийските потайности
    И работата и университета и родителите, и приятелите всичко е в миризливата София. Ако имах възможността има едно малко селце, в което с такъв кеф бих отишъл да живея там. Няма коли, няма тълпи народ, природа, чист въздух, красота, тишина....
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    И работата и университета и родителите, и приятелите всичко е в миризливата София. Ако имах възможността има едно малко селце, в което с такъв кеф бих отишъл да живея там. Няма коли, няма тълпи народ, природа, чист въздух, красота, тишина....
    Така си мислиш. Такива места на пръсти се броят. На село например, всичко е няколко часа тихо, и като изтрещи АТВ по главната улица, нищо че неасфалтирани няма, се оглеждаш по навик за бункер. Постоянен умерен шум повече се понася, но това е брутално.
    А иначе, да, бих го сменил, но се чудя колко време ще остана доволен на новото място.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Бих се махнала от родната държава. Обичам страната,мразя държавата! Ако не се оправи на някъде изчезвам и колкото и да ми липсва няма да се върна да жвея тук.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria
    Бих се махнала от родната държава. Обичам страната,мразя държавата! Ако не се оправи на някъде изчезвам и колкото и да ми липсва няма да се върна да жвея тук.
    И къде ще отидеш? В Матрицата на САЩ, или от другата страна, да те бомбардират?

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Има много места,на които може да се отиде ,не е само САЩ. Англия,Австралия,Канада и т.н. и т.н. Навсякъде - по-добре от тук. (:

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Има много места,на които може да се отиде ,не е само САЩ. Англия,Австралия,Канада и т.н. и т.н. Навсякъде - по-добре от тук. (:
    Англия - вече ад от такива като нас. С един английски професор беседвахме, искаше тук да си изкара старините, защото всеки втори му говорел на развален английски, а в Англия - на отличен хинди.
    Австралия, заедно със Швейцария - да, може би.
    Канада си е сателит, нищо по-различно, едното здравеопазване, но пак живееш с мисълта, че за бензина в колата ти е проляна кръв.
    Исках да кажа, човек ако изпада в подробноссти, май миграцията не си струва. На някои западняшкият начин на живот понася, но на повечето - не.

Дублиран пост, моля триене.

От една страна ми се иска, от друга- не

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Родена съм в малък град и майка ми и баща ми са се преместили още когато съм била на 2. Не бих се върнала там де иначе бих се преместила и от града, в който живея в момента.. просто обичам разнообразието и предпочитам да уча другаде.
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много ясно,че бих

Голям фен Аватара на HotLife
    Град
    New York
    Разбира се, дори от държавата бих
    NOH8

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    искам да...
    много
    и бих се махнала и не би ми липсвало..
    една приятелка замина за англия да е студентка, друга замина за сащ да живее там с майка и и новият и мъж..
    еми завиждам им на 100%..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Lunataaa
    и аз бих,при първа възможност се изнасям.живея в малък град и преди беше супер тук,но от известно време се насели с мноооого мангали и сега е някакъв ад.голяма цигания,голямо нещо!нямам нищо против циганите,но тези които работят а децата ходят на училище,а не тези които крадад и пълнят махалата с малки циганчета...един ден не мога да изляза на улицата и някои циганин да не ми подвикне нещо.
    като гледам как връсниците ми само чакат да завършат и да изчезват нанякъде,скоро в България май ще останат само циганите...

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Да бих се махнала. Тук изобщо не ми харесва.

Повече от фен
    Град
    Видин
    даа

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз преди 10 години си се махнах от родния град. Е, още си го харесвам повече и ми беше супер гадно че се местим. Все пак бях малка и целия ми живот е бил там буквално :Д Все още харесвам стария си град повече, но не бих се махнала от тук до кандидатстването, защото не знам какво ще правя без сегашните си приятели..

А мненията за София са повече от малоумни. Смешни ставате.. карате се като в Хари Потър сякаш само вие сте чистокръвни, а другите са някакви по-низши същества. Е, може да сте спокойни, от мен имате 1 човек по-малко, който не се е запътил към безценния ви град.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    карате се като в Хари Потър сякаш само вие сте чистокръвни, а другите са някакви по-низши същества.
    +

Мега фен Аватара на Colouring
    Да,искам да се махна и след като завърша определено ще отида да уча в друг град.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от HotLife
    Разбира се, дори от държавата бих
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Бих, че тука малък град и няма работа, но честно казано след като завърша е голям шансът да замина за чужбина. Но за сега не схващам нещо как ще живея там, как ще си намеря работа и т.н., като дори роднини нямам. Ама ще го мислим по-натам.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    София : ))
    ДА!
    Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..

да , бих. При първа възможност.

Фен Аватара на Oblache
    Град
    The sky is the limit
    ДААААА! И след два дена се изнасяяяяям
    Cookie monster and Proud!
    Where the fuck are my cookies???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си