- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бихте ли се махнали от Родния ви град?
Временно-да.
Обаче предпочитам в София..Дори в чужбина не бих живяла,понеже съм си свикнала вече и ще ми е странно,нз.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Да,бих.
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
С нетърпение очаквам този момент, в който ще се изнеса от родния град. Като фикс-идея ми е.![]()
You are broken, I can fix you...
Да.
да
Ако ей ся някой дойде в къщи и ми предложи да се махна до 2 съм тръгналаче и без да ми предложат бих
![]()
Отдавна съм се махнала от там.Причините са много ,но най-голямата е -невъзможност за реализация
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
ами аз съм роден в София, но живея в Бургас и нямам намерение да се връщам там![]()
бих и то с удоволствие, не че не харесвам града си,,, просто имам нулев шанс за добро развитие тука... иначе идеята ми не е да се махна само от родния ми град, а да замина и за чужбинане ми се иска обаче обстоятелствата са такива и е много жалко,че родната ни страна запада тооооооооолкова много
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Дай боже догодина по това време да съм другаде![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хмм аз не бих се махнала от България, но от града да,Първоначално написано от Phonique
Родителите са ми от 11 години в Италия. А аз съм си в България и мисля 4е мноо тъпо до ходим в некоя друга държава. Ако си учил 6е ще си намериш работа. Ако така всички се махнеме от БГ то кво 6е остане
Некви дет не можеМЕ да си намериМЕ работа, нито можеМЕ да пи6еМЕ, но 6е ни се стои. Пък ако се махнеМЕ ше останат грамотните поне. Ако не в Италия, иди в училище.Първоначално написано от dsweet
Дам...Първоначално написано от Shturrrche88
К'ур за всички пришълци.
Кой' не е от София - на кафево!
Не ми излизайте с клишето, че има и свестни...това е пределно ясно.
Тук не говорим за изключения, ами за тенденции.
Жлъчните коментари по адрес на София мен лично изключително ме дразнят! Мръсна била...как няма да е мръсна като е пренаселена?!
Да не споменавам колко са заетите места...работни, в университети, детски градини и т.н.
Софиянците били еди какви си...кои софиянци? тези, които преди половин година са копали в село клатикурово ли?
Мразя селския манталитет и типичните представители на дълбоката провинция...
Претенциите по отношение на правилността на говора са толкова смешни, че дори няма смисъл да ги коментирам. ;д
Няма да обяснявам смисъла, който влагам в думата "селянин".
Омръзна ми да обиждат моя роден град, да обясняват колко е гадно, мръсно и не знам си кво, но иначе драпат с нокти да се доберат НА София...в големия град, за да 'успяват в живота'
Нима сте очаквали, че ще бъдете добре приети, след като ни плюете града?!
НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ !
Всъщност - не. За лятото - да , но не и завинаги. Свикнала съм в този град , родена съм тука , уча тука , няма да ми е лесно да си тръгна. Пък и си ми харесва града , така че ...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++++++++++Първоначално написано от psychopath
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не бих се махнала от България , но от София да определено , поне за известно време![]()
ДА!Живея в София. Бих се преместил само в Бургас(много хубаво място по мой наблюдения) или някой град в Америка.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!
Гледай си работата.Първоначално написано от psychopath
Естествено, че ако се наложи да остана в България, ще съм в София.
Да, всяка сутрин ще плюя смога, задръстванията и простотията и пак ще живея там, щото така съм си избрала.
"Пришълци" вика... Алоу, София да не е друга планета за привилигировани?
Айде щутгарт те зове...при останалите селинджъри.![]()
Защо "ще" се наложи, бе?!
Какви хора сте вие? Защо ще живееш тук като не ти харесва?!
Не ми обяснявай, че няма къде да учиш в Пловдив или къде да работиш...
Аз като цяло към хората от провинцията нямам нищо против.
Имам много против обаче към е такива, които ни плюят града, ама въпреки т'ва идват тук да правят още кочина...
София не е "планета за привилегировани"...София е моят роден град, който не прилича на нищо вече, заради въпросните пришълци...
ДА !! Обичам Плевен,но скуката тук е голяма.Градове като София и Варна са за мен.Иначе много харесвам Мадрид като място за живеене и смятам един ден да се установя там
и аз съм съгласна, че само да завърша и гудбай БГПървоначално написано от dsweet
![]()
ами като сме смахната и тъпа държава изобщо не знаеш сиг. за какво става на въпрос какво се прави в БГ нали?
Живота е рисуване без гума за триене... : )