- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да спра да мисля за нея..
Ами точно това ми трябва попринципПървоначално написано от FeelMyPain
За киното работата не върви щото е само 1 в града и е в окаяно състояние.. Ако евентуално искам да късам с някое момиче може да я заведа там. Дай някой конкретен пример за кафе или разходка.-Дават много хубав филм утре, а няма с кой да ида да го гледам, искаш ли да ме придружиш? - примерно
Че какъв съм и аз че да я задължавамПървоначално написано от Chacho
![]()
Искаш ли да излезем ДВАМАТА на кафе?
Задължителната дума е двамата, без компании а у, би трябвало да се досети.
Мъжът във връзката? А и не я задължаваш, винаги може да каже не. Просто да е една идея по-решително.Първоначално написано от npace
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Xa! За това не се бях сетилПървоначално написано от FeelMyPain
Ама тя не е глупава, ще схване какво имам предвид.
Ще схване и може да не иска, и ще го използва като задна вратичка да вземе приятелките си. Instant cockblock.Първоначално написано от npace
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е тва вече е прекалено, ако не иска ще ми каже просто че не иска? Нали?Първоначално написано от Chacho
Защо просто не й кажеш, че искаш да поговориш с някого за нещо много важно и лично? Искаш някой да те изслуша. Направи се на сад и ще й разтуптиш сърчицето. Сама ще дойде.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Всичко хубаво ама за какво важно и лично нещо ще и говоряПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
По-скоро можеш да очакваш розовите слончета да превземат Гренландия и да посадят текилови дървета.Първоначално написано от npace
Първоначално написано от npace
Абе, това е само предлог да дойде сама. Не загряваш. На нас ни става много тъжно и сме съпричастни към момчета с проблем, които търсят съвет и помощ от нас.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Pity sex![]()
Абе като се замисля - прав си. Ще го обмисля, да няма вратички, трябва ми да или не.Първоначално написано от Chacho
Ок, само да питам нещо информативно.
Какъв физически контакт поддържате. Държане за ръце / прегръдки / целувки някакви / шамарчета / галене?
Еми държане за ръце не, прегръдки някой път като се видим, но най-често е хай-файв, шамарчета може като се лигавим, иначе има опъване на бузите, рошене на косата, ами това общо взетоПървоначално написано от Chacho
![]()
Не съм прочел другите мнения,но ще ти кажа само едно нещо.Попаднеш ли в"friend zone" няма смисъл да се мъчиш.По-добре ходи си намери друга.
Така е,но не е задължително(поне при мен)Първоначално написано от nyancat
![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ти не беше ли момиче?Първоначално написано от cigarettekisses
Да..Имам предвид,че като ми стане приятел,по някое време може да се окаже,че го харесвам и т.н. или просто още в началото да е било така,но той да си е нямал идея за това.Първоначално написано от Chacho
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Щом казваш.
пич май си прекалил с форумитеПървоначално написано от nyancat
а по темата... имам подобен проблем на главата си, само че доста по-сериозен, но в момента тя си седи в тях и е адски объркана защото стигна до там че преди няколко дни дойде до входа ми и ми каза че ме обича... а в началото тя само знаеше кой съм.... в продължение на адски много време само тя ми беше в главата не ми обръщаше никакво внимание...
ако и кажеш всичко директно ще се уплаши и ще се затвори в себе си дори и да има няккави чувства няма да ти ги признае, по-добър вариянт е просто изведнаж да си промениш държанието към нея, да се държиш малко по-студено- да не и лижеш гъза, както правиш в момента (сигурен съм!), но едновременно с това да и показваш че държиш на нея и я харесваш ... малко повече близост ....но не се натрапвай .. просто трябва да ги усетиш нещата.
.... пиша малко несвързано, но и аз не съм с всичкия си вмомента!
Ми това е явно, ще процедирам както казах по-горе, и като има някакво развитие ще пиша ако някой го интересува!![]()
Мен ме интересува, изчетох темата и ми стана интересно, така че пиши как се развиват нещата.Първоначално написано от npace
![]()
Ами ок, тя се връща от село в неделя така че не очаквайте тия дни , но задължително ще пиша като/ако стане нещо.Първоначално написано от 6y6kyy
Тази вечер пак бяхме навън заедно. Като си пусна любимата песен клекнах зад нея погалих я по раменете, поиграх си с косата. По-късно я изпратих до тях, каза "Мерси че ме изпрати"Общо взето това е тая вечер
Само 2мата ли бяхте като я изпрати?
И ако отговорът ти е "да" - ти си идиот.![]()