.
Отговор в тема
Страница 10 от 15 ПървиПърви ... 67891011121314 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 363
    Мега фен Аватара на Chacho
    Понеже никой няма да догатне истинността на намеренията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Много заспала работа сте!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Оф днес не я изпратих, и може би тия дни няма да мога и ми е много гадно

Прочетох цялата тема струваш ми се свястно момче.
    Според мен трябва да продължиш (започнеш) с намеците, то ще си проличи ако тя има чувства. И сега си мислиш че е перфектна но не е, никой не е перфектен, вместо да я боготвориш се замисли и задълбавай над лошите и черти. И по-спокойно гледай на нещата, ще има и други момичета в живота ти

такаамм...

Здравей! Първо искам да те попитам каква зодия си и каква зодия е тя? На колко сте години и двамата и тя поглежда ли те през учебните часове (ако не те, значи мисля, че те харесва, защото момчето, което харесвам изообщо не го поглеждам, защото дори ме е срам да го погледна! обаче аз знам, че той ме гледа постоянно, а той също ме харесва, [[ всички момчета го казват]] ее да имаш малко инф.) надявам се да съм помогнала мъничко поне ако не нахалствам вече от къде сте - квартал тоест

Супер фен Аватара на leadyflame
    ^ не пиши повече!

Цитирай Първоначално написано от slimshady671
    Според мен трябва да продължиш (започнеш) с намеците, то ще си проличи ако тя има чувства. И сега си мислиш че е перфектна но не е, никой не е перфектен, вместо да я боготвориш се замисли и задълбавай над лошите и черти. И по-спокойно гледай на нещата, ще има и други момичета в живота ти
    много си прав

Град
    Shumen
    Батенце, напълно те разбирам, че искаш всичко да е перфектно.. НО мисля, че ти трябва повечко решителност и топки съответно .. за тея неща ти трябва точно това, защото наистина накрая ще те метнат в графата 'приятелче' и ще гледаш как се натиска с някой друг..

Мега фен

Re: Не мога да спра да мисля за нея..

Цитирай Първоначално написано от npace
    Тя в момента си няма приятел, но ме е страх да и призная какво изпитвам, защото ако нищо не стане (в което съм 90% сигурен) просто ще развали приятелството ни, може и да не го развали но ще се избягваме и ще се гледаме накриво, а предпочитам просто приятели, отколкото нищо, защото най-малкото ми дава причина да се будя с усмивка като знам например че след 2 часа ще ходим двамата към даскало. Честно за пръв път изпитвам толкова силни чувства и не знам какво да правя?
    Здравей npacе. Следя с интерес темата ти, но имам един въпрос. Прочетох я цялата, може и да си го отговорил вече назад в темата, за което се извинявам, но ми е интересно да знам, кое те кара да мислиш, че ако и признаеш, тя не би се съгласила (в което, както сам казваш си на 90% сигурен)?

Град
    Пловдив :)))))
    И в крайна сметка какво стана?

Прасе,не знам какво момче си просто,толкова срамежливо
    Кво ти пука?
    lalala

Тук съм пак
    Цитирай Първоначално написано от slimshady671
    Мерси брат, ама колкото и да мисля всичко стига до 1 лоша черта - че пуши

Цитирай Първоначално написано от kidda2000
    Здравей! Първо искам да те попитам каква зодия си и каква зодия е тя? На колко сте години и двамата и тя поглежда ли те през учебните часове (ако не те, значи мисля, че те харесва, защото момчето, което харесвам изообщо не го поглеждам, защото дори ме е срам да го погледна! обаче аз знам, че той ме гледа постоянно, а той също ме харесва, [[ всички момчета го казват]] ее да имаш малко инф.) надявам се да съм помогнала мъничко поне ако не нахалствам вече от къде сте - квартал тоест
    Ами аз съм телец, тя е скорпион, въпреки че не вярвам в зодии и пр. глупости. Аз съм на 16, тя е на 17 години, не сме в един клас да ти кажа за часовете дали ме гледа, обаче нещо не ми харесва логиката ти - "ако не те гледа, те харесва" малко тъпо ми се струва.

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Здравей npacе. Следя с интерес темата ти, но имам един въпрос. Прочетох я цялата, може и да си го отговорил вече назад в темата, за което се извинявам, но ми е интересно да знам, кое те кара да мислиш, че ако и признаеш, тя не би се съгласила (в което, както сам казваш си на 90% сигурен)?
    Първото нещо е убийственият ми песимизъм, което в случая не е толкова важно, и другото е държанието, в смисъл държи се супер мило ама ми се струва че ако ме харесваше примерно щеше да се държи по по-различен начин, може и така да ми се струва не знам

Цитирай Първоначално написано от galet0
    И в крайна сметка какво стана?

Прасе,не знам какво момче си просто,толкова срамежливо
    Кво ти пука?
    Оф и аз не знам, някой път като не ми пука - не ми пука, казвам си всичко както ми е на сърцето, ама в някой случай (като тоя) просто не мога, и го затварям в себе си, поне ако можех да го кажа на някой който познавам щеше малко или много да ми олекне ама.....

Мислих си че чувствата ще затихнат малко с времето ама всеки ден стават по-силни. Днес избягах от последния час само за да я видя в автобуса навръщане

Перфектна е таа, шото кат я глеаш и не й видиш лошите чети,. сещап ли се? Щото като я глеаш така и са ти паднали критериите, и си мислиш, че неща, къде дразнат и са лоши качества ти са струват, че можеш да ги прежалиш. Ма после не можеш да ги прежалиш и става яко шит. Са не го виждаш , ама има момент дето ща ви попречи тоав и ще се о потискаш и после ше изплува цялото и не стаа така работата.

Отвори си очите, че не трееа да й оправдаваш всичко и да я слагашп на некъв пиадестал тама. Лошите качества са си лоши, нищо че е човешкко да ги имаш. Поне може малко да те отрезви.

И моо съм се напил, ма тия неща ги говора сериозно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз сериозно ти говоря че не мога да се сетя за лоши черти
    Добре кажи ми какви недостатъци най-често срещаш в жените и ще си помисля
    бтв. Само не ми ясно как като се прибираш пиян в 5 часа сутринта решаваш да пишеш във форума

Никва идея. Уж планът беше директно да си лягам.

Всеки си е различен, но примерно:

-Не слуша качествена музика.
    -Не спортува
    -Търси внимание от другите
    -Закъснява за среща
    -Липсва й чувство за хумор
    -Вълнуват я клюки
    -Прекалено различни сте
    -Дребнава е
    -Лесно се ядосва
    -Неамбициозна е
    -Тясно скроена
    -Дефекти във външния вид
    -Има лоша приятелска среда
    -Друса се много
    -Вманиячена е в нещо глупаво

Сам си определяш критериите и доколко можеш да правиш компромиси. Но многото компромиси до нищо добро не водят. А и преди да си се обвързал е редно да си по-взискателен, защото възможностите са пред теб и можеш да избереш някоя друга. И това всъщност привлича хората, а не ти убива шансовете. Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.

anonymous708973
    Guest
    Ха, забавен си пийнал :Д

А и преди да си се обвързал е редно да си по-взискателен, защото възможностите са пред теб и можеш да избереш някоя друга. И това всъщност привлича хората, а не ти убива шансовете. Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.
    Евала, направо, шапка ти свалям.
    И си го взимам за подпис!

Забавлявай се на мой гръб

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho

Сам си определяш критериите и доколко можеш да правиш компромиси. Но многото компромиси до нищо добро не водят. А и преди да си се обвързал е редно да си по-взискателен, защото възможностите са пред теб и можеш да избереш някоя друга. И това всъщност привлича хората, а не ти убива шансовете. Като имаш ниски критерии показваш, че не можеш да си позволиш по високи.

Всеки има някакви критерии, но когато дойде не пита какво харесваш и какво-не!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Всеки има някакви критерии, но когато дойде не пита какво харесваш и какво-не!
    Не е вярно. Никога няма да харесам човек, който е извън критериите ми, а те не са неща, които проверявам след като срещна човека, а неща, според които го търся
    Пример: Няма шанс да харесам грозен, глупав, със самочувствие без покритие, песимист, без чувство да хумор и прочее.

Град
    PinkPan7her, много често Мистър съвършенство играе роля и след време разбираш, че този човек отсреща не го познаваш.

anonymous708973
    Guest
    Не ми се е случвало.
    Масово момичетата, които пускат такива теми във форума, чисто и просто са прекалено заблудени или не са преценили правилно човека отсреща.

И още нещо - за мен Мистър Съвършен не съществувам. Аз съм наясно със собствените си недостатъци и с тези на партньора си. И животът е песен.

Никва идея. Уж планът беше директно да си лягам.

Всеки си е различен, но примерно:

-Не слуша качествена музика. Слуша общо взето всичко без чалга и метъл, за мен това е добре.
    -Не спортува спортни танци, хип-хоп ала бала
    -Търси внимание от другите точно обратното, не търси никакво внимание
    -Закъснява за среща тук не знам, но като се чакаме да ходим към даскало обикновено аз закъснявам
    -Липсва й чувство за хумор определено не, доста майтапи стават
    -Вълнуват я клюки нямам представа
    -Прекалено различни сте не, имаме доста общи неща
    -Дребнава е не
    -Лесно се ядосва не, всъщност не съм я виждал ядосана, сърдита да но не ядосана
    -Неамбициозна е точно обратното, ако иска нещо го преследва до край
    -Тясно скроена това не мога да си го обясня какво значи
    -Дефекти във външния вид xaxa няма
    -Има лоша приятелска среда ами същата е като моята, така че не
    -Друса се много не ползва наркотици
    -Вманиячена е в нещо глупаво мм не мога да се сетя такова сега

Holy shit! Не знам може аз да не ги забелязвам лошите черти, но не го правя съзнателно както ти казваш да правя компромиси

Именно. Пък и има разлика между това да си мислиш, че имаш критерии и да ги усещаш. Когато се постараеш да изпъкваш в социалния си кръг чрез личността си и сложиш за гарнитура адекватно самочувствие, критериите сами се завишават, без да се налага да ги премисляш съзнателно. Особено когато хората започнат да показват повече интерес към теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не ми се е случвало.
    Масово момичетата, които пускат такива теми във форума, чисто и просто са прекалено заблудени или не са преценили правилно човека отсреща.

И още нещо - за мен Мистър Съвършен не съществувам. Аз съм наясно със собствените си недостатъци и с тези на партньора си. И животът е песен.
    Балансът и разбирателството му е майката.

anonymous708973
    Guest
    Никога не съм твърдяла друго

Тъпото е че приятелите ми забелязват че й правя намеци, че я харесвам, но явно тя или не го вижда или не иска да ме отблъсне за да не ме нарани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си