- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз съм?
Защо, винаги, когато се запозная с момиче, но тя ми откажи и тн, ми е супер тъпо... но след време като продължим зарибявки и тн и разбера, че ме обича, вече ми става леко безразлично дали ще сме заедно и тн., не ми пука толкова и тн и тн., а като знам, че няма чуства супер мно искам сме заедно и тн и тн ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
това курварство ли е ? O.o щото един приятел тей ми каза...
Опитай да задържиш връзка, да видиш как ще се развият нещата въпреки това безразличие, може да е просто етап през, който трябва да преминеш и да превъзмогнеш. Щом се замисляш, това е важно! Исчакай и различните емоции и преживявания може да те променят. Но не трябва да се отказваш, защото накрая може да се превърнеш наистина в "курвар" !
Be careful what you wish for.. punk
Аз съм същата. Спокойно, не сме единствени..![]()
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
ми май означава че си си начесал крастата :Д:Д така да се каже...не знам аз така мисля...
И аз съм така отначало съм много хлътнала и в момента в който видя интерес от отсрещната страна ми става безразлично. Ама да ти кажа с времето ще си намериш майстора.... аз го намерих моя от доста време сме заедно и дори за секунда не ми е ставало безразлично нито досаднопросто не си намерил правилния човек
![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от NoMore
Мхм....
На колко си години?
Опитай да задържиш връзката....![]()
awerw♥
хаха да ..и при мене беше така преди няколко години .. нали знаете "забранената любов е най-сладка"Първоначално написано от crowberry
И аз бях така... но когато намериш правилния човек някак си ... израстваш.
ами освен и така на татък и така нататък друго немога да ти кажа![]()
Не съм перфектен но си струвам!
Същия съм и аз, само зарибявката и после ми става тъпо![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
![]()
леле чудя ви се...как така само "зарибявки" ....no comment
awerw♥
тцтц на колко си![]()
и аз някога като по-малка бях така![]()
минава с времето спокойно хахах![]()
Още си малък.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Педераст.Първоначално написано от drago0
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."