- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Притеснявате ли се, ако сте без грим?
До скоро ползвах фдт ежедневно. Не слагах кой знае колко, но все пак ефектът е различен от това да си без грим. Вече обаче реших, че така само вредя на кожата си и реших да спра да слагам фдт, обаче ми е странно да изляза така. Може би, защото нямам перфектно гладка кожа, пък и тук там имам някое петънце. Въпроса ми е вие притеснявате ли се да излизате без грим(фдт и пудра)???
Че аз почти винаги съм без грим и не,не се притеснявам.
Преди и аз носех винаги фдт... може да нямам нищо друго, но фдт имах. Но и аз реших да спра да си вредя излишно на кожата, в началото ми беше странно да изляза така, защото бях свикнала друго яче... ама сега хич не ми и пука![]()
Ходя без грим навсякъде, даже по-ми е притеснено като съм нагримирана (много рядко се случва)
Първоначално написано от Colouring
Едва ли някой има кожа като на моделите от списанията. Загледай се в хората по улицата и виж каква голяма част от тях ходят без никакъв грим. Всеки си има разни малки, негови си дефекти, от които се притеснява, а най-често дори се притеснява и без основание.
Разбирам, че ще ти трябва малко време докато свикнеш да излизаш в напълно естествен вид, но след това ще видиш, че така ще ти е много по-добре.
И спря да се върти за миг земята..
Аз всекидневно съм с грим и като се случи да изляза без - странно ми е, но чак да се притеснявам, не.
Никак даже..Даже и без прическа съм излизала...просто естествена коса и това ее.. А иначе грим слагам 1-2 пъти в седмицата (фтд,спирала+гланц)
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Не се притеснявам-винаги ходя без грим и понякога със спирала и гланц!![]()
Май се притеснявам повече, ако съм СЪС грим...странно, но факт.![]()
Трудните неща постигам с лекота. Невъзможните малко ме забавят.
От известно време избягвам фдт-на. Слагам само коректор под очите, и тук-таме на някое петънце. Надявам се скоро и с молива да се сбогувам, макар че засега не мога. Чувствам се кофти без, празна и суха, затова не си позволявам да излизам без, слагам винаги, когато излизам за по-дълго. И определено мога да кажа, че се притеснявам!![]()
По принцип си изглеждам и с грим като без такъв.Не нося сенки или молив, а само спирала.
![]()
Притеснявам се, защото съм свикнала. Като маска ми е. Но се свиква почти веднага. А лятото не ползвам нищо. Тена ми е невероятен и сам.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ама изобщо не се притеснявам.Грим ползваммм мноооого рядко.През ежедневните дни не не нося абослютно никакъв грим освен крем Nivea и гланц за устни,който е безцветен със съвсем лек оттенък на розово. :}
Първоначално написано от strawberry88
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
Не,но предпочитам с грим.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ами понякога ми излизат 1-2 пъпчици, от които се срамувам, а нямам с какво да ги покрия, когато излизам. С пудра не става все пак. Когато излизам си слагам, или пудра и молив в краищата на очите, или нищо. Когато нямам от какво да се притеснявам си излизам спокойно.
свикнала съм да съм без грим и се притеснявам, когато съм
някакво некомфортно ми е
Чак да се притеснявам, не, но определено не се чувствам особено комфортно. Не мога да се оплача от проблемна кожа / да чукна на дърво/ , но пък самият навик, който съм си създала ме кара да се чувствам така. Нямам и желание да го премахна тоя навик / за момента/.![]()
To infinity and beyond.
И аз не се чувствам комфортно, ако ще излизам някъде за дълго най-малко фдт си слагам. Иначе се случва да изляза и без грим, не ми е толкова голям проблем. Молив отдавна не съм си слагала, но сега в училище от скука май пак ще почвам да се мацам.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
преди, ама сега не ми пука
Не,защото ходя само с гланц,спирала и пудра.Тях след втория час ги няма,така чее...![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива