- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Притеснявате ли се, ако сте без грим?
Изобщо не се притеснявам.
Everything changes, but beauty remains ...
+Първоначално написано от strawberry88
Humans need fantasy to be human.
аз по принцип си ходя без грим.. ако има някое петънце или пъпчица,които ме дразнят малко коректор и това е.... фдт. ползвам 1 път на 4-5 месеца, че и на повече и си ми е добре...естествено има разлика с фдт. и без,но не ми пука особено много.. особено лятото, когато тази разлика е доста малка не виждам смисъл.. просто лятото си чувствам лицето по-добре и без фдт. и т.н. ми е перфектно![]()
Къде сте, момичета без грим? Иска ми се да виждам по-често момичета без грим (и себе си в това число), но за жалост рядко ми се случва. Или аз съм кьорава.
Всичко е до нагласата... и как се виждаш в огледалото.![]()
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
аз азПървоначално написано от koshtramba
.. бтв. във фб. има група за натуралните момичета без грим и е много хубава ! ..и не знам, защо повечето ходите с грим като имаше тема ''ваши снимки без грим'' и там поне на мен 90 процента от момичетата, че и повече ми бяха симпатични без грим и някак си по-нежни
![]()
аз съм виждала твои снимки и си хубава.. защо да не можеш без грим ?Първоначално написано от koshtramba
![]()
Преди постоянно си слагах пудра, но сега спрях.
Особено кожата е толкова пипана с фотошоп и какво ли не, че в много от случаите даже текстурата, демек порите, липсват. Много често и чистите пори идват от четка във фотошопа. Това е информация от първа ръка.Първоначално написано от xoxi
Не позволявай тези неща да ти изкривяват представите и да те карат да се срамуваш от нормални неща.
Излизам без фон дьо тен и пудра от години и не мога да си представя да сложа което и било от двете.
Когато носех фон дьо тен, слагам го 3-4 дена подред за по 7-8 часа, разликата на петия ден бе голяма. Кожата изглеждаше уморена. Обикновено се усещаше доста по-добре без фдт-на. Тогава бях с Max Factor Miracle Touch.
Притеснявам се да изляза единствено без балсам за устни, защото са много сухи.
Das Feuer liebt mich
не вярвам.. просто не си свикнала да се виждаш без грим...Първоначално написано от koshtramba
.. у вас ходиш ли с грим ?
НЕ се притеснявам разбира се![]()
awerw♥
защото така си свикнала.. ако 1-2 седмици ходиш без грим ще видиш, че ще се харесвашПървоначално написано от koshtramba
![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Случвало ми се е да изляза от нас, да бързам и просто да забравя/да нямам време да си сложа грим. В началото (докато си мисля за това) ми е малко кофти,но после забравям и си ми е окей![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
ау.. недей така виждала съм твои снимки и далеч не си грознаПървоначално написано от koshtramba
... абе все някога ще ти писне,ще помислиш за кожата си и ще спреш...
![]()
Тоя етап започна преди месец-два. Не слагам фон дьо тен вече.Първоначално написано от FuCKkK13
Очите обаче не мога да не ги мина дебело с черния молив.
![]()
ами и с това с очите ще свикнешПървоначално написано от koshtramba
... аз молив не ползвам от години вече
![]()
На мен пък ми е адски некомфортно със грим. Постоянно си търкам очите, пипам си лицето.. Ако съм с грим все се притеснявам дали не се е размазало и дали не приличам на изрод.