.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94
    Супер фен Аватара на thebigsmile
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    На мен пък ми е адски некомфортно със грим. Постоянно си търкам очите, пипам си лицето.. Ако съм с грим все се притеснявам дали не се е размазало и дали не приличам на изрод.
    И аз съм така

Аз не се притеснявам,редовно ходя на училище без грим и прическа.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от pepyyy
    Аз не се притеснявам,редовно ходя на училище без грим и прическа.
    Слагам понякога,ама не ми пречи и да не съм гримирана,даже се чувтвам по-естествено , пък и си оставям кожата да диша!
    maDamn

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    По принцип слагам само спирала и понякога молив, но и без тях минавам доста често напоследък

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Въобще не се притеснявам да излизам без грим.До преди лятото си слагах фдт почти всеки ден,но лятото реших че просто няма смисъл и спрях и сега също не си слагам..но сиг зимата ще започна пак защото нали предпазва от студа...и така.
    А относно грима-аз по принцип си слагам само спирала и понякога подчертавам с някакъв молив или очна линия.Имам и моменти,в които обичам да излизам по-силен грим..просто открих един,който супер добре ми подчертава очите и много се харесвам
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Не се притеснявам да ходя без грим-даже обичам.Единствено ми е некомфортно,когато ми излезнат някакви по-големи пъпки или зачервявания и имам чувството,че като нямам фдт се виждат от километри и всеки в тях гледа.Тъпо е да си мисля нещо такова,ама...

Супер фен Аватара на dead_princess
    Случвало се е да излязa без грим, мога и без да слагам фдт, но някак си се чувствам некомфортно, ако не сложа очна линия )

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Въобще не мога да вирея без грим. Чувствам се... постна, някак.
    Харесвам се ужасно много с грим, обичам да се гримирам и общо-взето май не минава ден, в който да не прибягна до любимите боички. Вкъщи пак си се мотам с грим, дори и да нямам намерение да излизам, изключение правя май само когато съм болна като куче и нямам сили да стана от леглото. Иначе не е като да се гримирам някакво екстравагантно, даже тия дни си мислех, че е прекалено семпло.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ме бърка да изляза без грим. И без това подчертавам само очите и ми трябват максимум 7 минути, за да се гримирам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен
    Когато бях по - малка не си позволявах да излизам без грим. Фон дьо тен, очна линия, лак за коса и т.н. Всичкото това траеше около почти година. После си пораснах като всички останали и ми дойде акъла в главата. Сега се притеснявам когато съм с грим, затова си слагам такъв веднъж - два пъти годишно, по поводи или ако просто реша...
    Всяко момиче е по - хубаво без грим, понеже е младо и има естествена красота. Ние все още нямаме какво да прикриваме, освен естествената си красота с помощта на мазилата, като си мислим, че ставаме неотразими.
    mom4e sam

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Shantia
    Всяко момиче е по - хубаво без грим
    Аз май съм изключение от всички правила.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Shantia
    Всяко момиче е по - хубаво без грим
    Аз май съм изключение от всички правила.
    не си

Не се притеснявам. Ходя си без грим

Голям фен
    Град
    sofia
    Случва се. Ходя си и без

Мега фен Аватара на iiordanova
    koshtramba - не вярвам,че си грозна без грим. Толкова красиви черти на лицето имаш.. Пусни снимка без грим,де.
    Аз не се притеснявам да изляза без грим.Попринцип си слагам,ама се случва да съм без грим и не ми пука особено.

Да бе, красиви. Ела ме виж сутрин. Аз не се шегувам. Уж хубаво лице, ама само с грим.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Да бе, красиво. Ела ме виж сутрин. Аз не се шегувам. Уж хубаво лице, ама само с грим.
    Я се стеги, да не те пляскам! В този форум грозно момиче не съм видяла! Малко повече самочувствие!
    mom4e sam

Без грим приличам на бордюр. Тротоар. Лейка. Чукундур.
    Пази моториста !!!

Град
    Пловдив :)))))
    Бе не че се харесвам особено,ама не се и притеснявам.Смисъл,зависи.

Понякога като нося грим ми е по-гадно,имам чувството,че кожата ми се задушава ;о
    като по-малка се гримирах повече като цяло,сега по-малко и ми е по-добре (:
    lalala

Супер фен Аватара на Djuff
    Не се притеснявам и не ми е странно нито когато съм с грим нито когато съм без.

Фен Аватара на freegirl17
    Град
    SomeWhere ^^
    Не,не се притеснявам да изляза без грим

С фдт съм винаги, понеже имам несъвършенства по кожата.
    Също обичам да си слагам спирала, щото много си харесвам очите и със спирала се открояват още повече

... Защото се нуждая от теб. От това да чувам как ми казваш "Обичам те"

neeDaBosS <3 { }

Град
    Пловдив
    Не! Харесвам се такава каквато съм ,както всеки трябва да прави според мен
    "...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
    По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
    грехове на този свят…“

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Дреме ми.Даже след като хванах тен фдт не съм слагала.Слагам само спирала,ама не ми е проблем и без да изляза.Преди и аз излизах винаги с грим,ама тва лято осъзнах,че съм си хубава и без Оставете,че даже с едни приятелки решихме че секи ден ще ходим на даскало почти без грим и с вързана горе коса пука ли ни.
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си