- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Притеснявате ли се, ако сте без грим?
Слагам понякога,ама не ми пречи и да не съм гримирана,даже се чувтвам по-естествено , пък и си оставям кожата да диша!Първоначално написано от pepyyy
maDamn
По принцип слагам само спирала и понякога молив, но и без тях минавам доста често напоследък![]()
Въобще не се притеснявам да излизам без грим.До преди лятото си слагах фдт почти всеки ден,но лятото реших че просто няма смисъл и спрях и сега също не си слагам..но сиг зимата ще започна пак защото нали предпазва от студа...и така.
А относно грима-аз по принцип си слагам само спирала и понякога подчертавам с някакъв молив или очна линия.Имам и моменти,в които обичам да излизам по-силен грим..просто открих един,който супер добре ми подчертава очите и много се харесвам![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Не се притеснявам да ходя без грим-даже обичам.Единствено ми е некомфортно,когато ми излезнат някакви по-големи пъпки или зачервявания и имам чувството,че като нямам фдт се виждат от километри и всеки в тях гледа.Тъпо е да си мисля нещо такова,ама...![]()
Случвало се е да излязa без грим, мога и без да слагам фдт, но някак си се чувствам некомфортно, ако не сложа очна линия)
Въобще не мога да вирея без грим. Чувствам се... постна, някак.
Харесвам се ужасно много с грим, обичам да се гримирам и общо-взето май не минава ден, в който да не прибягна до любимите боички. Вкъщи пак си се мотам с грим, дори и да нямам намерение да излизам, изключение правя май само когато съм болна като куче и нямам сили да стана от леглото. Иначе не е като да се гримирам някакво екстравагантно, даже тия дни си мислех, че е прекалено семпло.![]()
Не ме бърка да изляза без грим. И без това подчертавам само очите и ми трябват максимум 7 минути, за да се гримирам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Когато бях по - малка не си позволявах да излизам без грим. Фон дьо тен, очна линия, лак за коса и т.н. Всичкото това траеше около почти година. После си пораснах като всички останали и ми дойде акъла в главата. Сега се притеснявам когато съм с грим, затова си слагам такъв веднъж - два пъти годишно, по поводи или ако просто реша...
Всяко момиче е по - хубаво без грим, понеже е младо и има естествена красота. Ние все още нямаме какво да прикриваме, освен естествената си красота с помощта на мазилата, като си мислим, че ставаме неотразими.
mom4e sam
не сиПървоначално написано от koshtramba
![]()
Не се притеснявам. Ходя си без грим
Случва се. Ходя си и без
koshtramba - не вярвам,че си грозна без грим. Толкова красиви черти на лицето имаш.. Пусни снимка без грим,де.
Аз не се притеснявам да изляза без грим.Попринцип си слагам,ама се случва да съм без грим и не ми пука особено.
Я се стеги, да не те пляскам! В този форум грозно момиче не съм видяла! Малко повече самочувствие!Първоначално написано от koshtramba
![]()
![]()
mom4e sam
Бе не че се харесвам особено,ама не се и притеснявам.Смисъл,зависи.
Понякога като нося грим ми е по-гадно,имам чувството,че кожата ми се задушава ;о
като по-малка се гримирах повече като цяло,сега по-малко и ми е по-добре (:
lalala
Не се притеснявам и не ми е странно нито когато съм с грим нито когато съм без.
Да![]()
Не! Харесвам се такава каквато съм,както всеки трябва да прави според мен
![]()
"...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
грехове на този свят…“
Дреме ми.Даже след като хванах тен фдт не съм слагала.Слагам само спирала,ама не ми е проблем и без да изляза.Преди и аз излизах винаги с грим,ама тва лято осъзнах,че съм си хубава и безОставете,че даже с едни приятелки решихме че секи ден ще ходим на даскало почти без грим и с вързана горе коса
пука ли ни.
Брях,брях