.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Цитирай Първоначално написано от Shantia
    Всяко момиче е по - хубаво без грим, понеже е младо и има естествена красота. Ние все още нямаме какво да прикриваме, освен естествената си красота с помощта на мазилата, като си мислим, че ставаме неотразими.
    ти сериозно ли не може да не си виждала някоя напълно невзрачна или откровено грозна,на спирката примерно...Е,едно такова момиче с добре и умерено сложен грим може да изглежда доста по-добре.

Без грим се чувствам гола.Понякога без никакъв грим съм по-добре и каквото и да сложа става по-зле и по-зле....Нооо такива дни са рядкост и предпочитам винаги да съм си с макиажа ^^ Просто не мога..

Аз не излизам всеки ден с грим и не се притеснявам...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Супер фен Аватара на sladkalady
    Когато съм без грим не се чувствам добре.Имам уморен вид по принцип ,а грима ми помага да изглеждам по -свежо.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Аз не се притеснявам да изляза без грим.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз всекидневно съм с грим и като се случи да изляза без - странно ми е, но чак да се притеснявам, не.

По едно време не излизах без грим, но след това дадох почивка малко на кожата си минах само на лосиони и кремчета. Сега си слагам, но не всеки ден зависи.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Грим ползвам единствено за специални случаи, и то само черен молив и сенки. Чувствам се, много по-добре без..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Да,чувствам се половин човек направо

Град
    На стадиона за бягане.
    Не ми пука
    Running is my drug and I am overdosed ..

Цитирай Първоначално написано от plamuu
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз всекидневно съм с грим и като се случи да изляза без - странно ми е, но чак да се притеснявам, не.
    +1

Голям фен
    Град
    София
    Много рядко се случва да изляза с грим, без него ми е по-добре!

В повечето случаи съм само със спирала, а понякога без никакъв грим.

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Когато съм без грим не се чувствам добре.Имам уморен вид по принцип ,а грима ми помага да изглеждам по -свежо.
    Същата работа. Плюс това в момента точно имам проблем с кожата - излязоха ми доста пъпки, не знам защо....

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не използвам грим,и не се срамувам да изляза без..

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Все ми е тая дали съм с или без грим.

Ами не се притеснявам. Осъзнавам, че с грим изглеждам по-добре, но някак си - нито ми се занимава, нито нищо. Не ми е проблем да изляза без грим, да отида на училище, репетиции, на кафе или нещо подобно. Който не ме харесва, да не ме гледа

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И без грим съм си добре. Като излизам слагам само една спирала, ако не ме домързи може и пудра или ФДТ. А ако е само до магазина и без спирала не ми е проблем да отида.

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Не се притеснявам ,но без спирала ми е странно.На 16 години съм ,ако сега се притеснявам да изляза без грим ,не искам да знам какво ще е като съм на 30 младостта краси ,благодарна съм как изглеждам в момента
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Гледам да не прекалявам с грима .. Но, на мен всякак ми отива, така че .. нямам никакви притеснения
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си