.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Re: Голям проблем с родителите и

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Заедно сме от 6 месеца.Много си пишехме в скайп до полунощ.Обикновено до 23-полунощ.Така няколко седмици.Накрая и сложиха време в скайп до 22.30 от началото на лятото до сега.Като излизахме примерно от 9.30-10 я викаха в тях до 12 до 16 часа и след това я пускаха до 20 часа.Винаги сме го спазвали.И отидоха на море за 10 дни.Майка и не и даде лаптопа,защото не отишла там да си пише с мен,а да си почива.Преди това сме си писали всеки ден поне по 15-20 мин.Един ден се запознах с майка и защото я извика да и носи панталона на шивачка.Каза ми само приятно ми е и каза на приятелката ми да ме изпрати да си ходя.И си отидох.Бяхме макс 10 мин заедно са майка и.И дойде 15 септември.Отидохме до даскало и след това си търсихме учебници и стана 16 часа и майка и звънна да и каже да се върне да чете учебниците си за да си преговаря от 18 часа да е в тях.И така на 16 септември и казали,че времето в скайп е до 22 часа.На другия ден и казаха да гаси в 21.40.Не им пукало какво са казали предишния ден.И преди 2-3 дни закъсня с 10 мин и си отиде в тях към 20.10 и казали да излиза от тях от 12.30 и да се прибира в 19.45.Започваме даскало в 13.30 и свършваме в 19.20.Сега реши да им дам това което искат.Пишем си до 21 часа.Какво да правим?
    ПП И двамата сме на 16
    Ами родителите й се страхуват за нея и мислят за нейното здраве .. За това да си учи( =бъдещето), да не се прибира по тъмно/късно(=страх) и за това да се наспива и да бъде бодра(= здраве). А ти по ЦЯЛ ден ли искаш да сте заедно .. аз мисля, че това време ви е напълно достатъчно
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    Цитирай Първоначално написано от SunT
    Родителите на тая са уникално зле... Но ти пък сигурен ли си, че тя не се държи по-различно, когато не си с нея?Например да е сгафила нещо или да е казала нещо относно вас двамата...?Не разбирам защо иначе ще са толкова предубедени без даже да сте се запознали като хората.Ако сте седели нан-стоп в чата или... не знам, помисли с какво сте ги предизвикали.
    Не си чувал как си говорят по телефона.Майка и увърта ала бала.Нямам си и напредстава какво имат против нас.Даже и казали да си намери някой по-голям.Майка и е на 38 баща и е на 43.Запознали се тя била на 17 той на 22.Тя била на квартира и отишла да живее при баща и на 18.Ако бях на 18 или нагоре щяха да ме обвинят в педофилия.
    Мислят те за малък.

ПП
    Момиче съм.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    пфф, бахти родителите.. щом е спазвала правилата им досега защо не и се доверят подобаващо. момичето си е създало някакви норми, които обикновено спазва.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Аз мисля,че ...няма бъдеще за такава връзка,контролирана толкова много от родителите.Дори и да говориш с техните само ще стане по-зле.От опит ти го казвам,понеже отношението на майка ми към приятеля ми ,когато стане караница е 'ама за какво ми е той да идва до нас,хич не искам да го слушам тоя' или нещо такова.Родителите са си родители и явно тя не е показала достатъчно ,за да и имат доверие.Освен това връзката родител-дете е по малка.Когато започнат да я пускат повече и закъсняването от 10 минути примерно не е такъв проблем,тогава сам можеш да видиш какво е доверието.Предполагам,че за теб не е проблем,но момичетата така или иначе им 'развързват въжето' малко по-късно от колкото на момчетата.Друг вариант е просто тя да не е достатъчно дорасла,за да излиза и да си има приятел,може да се държи детински,да не изпълнява неща и какво ли още не.Много може да са факторите,а и освен това ако родителите са по-консервативни просто няма как един пикльо(извинявам се за израза,но съм сигурна,че това е мнението им за теб) на 16 години да тръгне да им обяснява защо,как и какво.

+1

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Бахти ограничените родители. Като гледам няма какво да направите. Причините за това им държание може да са наистина много:
    - Да й нямат доверие , да не те харесват , да са по - консервативни или пък просто не могат да свикнат с мисълта , че момичето им се занимава с гаджета.
    Такава връзка не , че не може да има бъдеще , но честно казано е наистина трудна. Изцяло си зависи от вас.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Видин
    И какво няма да й дават да излиза с момчета,докато стане на 18!? Те определено й нямат доверие..[/quote]
    И какво ще стане като стане на 18.Нищо!Пак ще я командарят.Защо ли?Защото докато живее в тях ще спазва техните правила и не ги интерсува какво правят другите родители.[/quote]

Аз примерно като стана на 18 няма да давам да ме командват родителите, напрао се изнасам от вкъщи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си