- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Голям проблем с родителите и
Ами родителите й се страхуват за нея и мислят за нейното здраве .. За това да си учи( =бъдещето), да не се прибира по тъмно/късно(=страх) и за това да се наспива и да бъде бодра(= здраве). А ти по ЦЯЛ ден ли искаш да сте заедно .. аз мисля, че това време ви е напълно достатъчноПървоначално написано от kurtiii
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мислят те за малък.Първоначално написано от kurtiii
ПП
Момиче съм.![]()
пфф, бахти родителите.. щом е спазвала правилата им досега защо не и се доверят подобаващо. момичето си е създало някакви норми, които обикновено спазва.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Бахти ограничените родители. Като гледам няма какво да направите. Причините за това им държание може да са наистина много:
- Да й нямат доверие , да не те харесват , да са по - консервативни или пък просто не могат да свикнат с мисълта , че момичето им се занимава с гаджета.
Такава връзка не , че не може да има бъдеще , но честно казано е наистина трудна. Изцяло си зависи от вас.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И какво няма да й дават да излиза с момчета,докато стане на 18!? Те определено й нямат доверие..[/quote]
И какво ще стане като стане на 18.Нищо!Пак ще я командарят.Защо ли?Защото докато живее в тях ще спазва техните правила и не ги интерсува какво правят другите родители.[/quote]
Аз примерно като стана на 18 няма да давам да ме командват родителите, напрао се изнасам от вкъщи.