.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Хубав лаптоп ?!

Здравейте, скоро смятам да си купя лаптоп понеже ще уча в друг град и ще ми е нужен, 8 клас съм, може ли някой да ми даде някой хубав модел с повече рам памет и добра видеокарта за да може да играя игри, а аз избирам такива които не ставан на всеки комп. ;дд ако можете да ми кажете модел и да ми опишете рам паметта, видеокартата, колко ядрен, ще е супер, благодаря предварително
    )

17-ядрен =D

Сега сериозно, кажи ни с какви пари разполагаш, за да ти помогнем с точни модели.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Ако си играя около 2-3 часа да търся лаптопи с подходяща рам памет/видео карта за пари от 400лв.(и такива има бате) до 2500 лв ше ме черпиш ли едно сокче от 10?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на badsector
    Уууу имаме претенци към игрите, а ще ги играем на 15 инча монитор. Уникално.

Голям фен Аватара на ZloboMiR
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Не си геймър. :P Какъв избор има? Пък и с 17", дори 19" екран се продават, но аз такъв без кола не бих носил.
    А на самия въпрос, имам опит с Acer Aspire 5920G - играеше си се много добре. Сега естествено бих взел по-напомпан, но отново Acer.

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Първо кажи колко пара ще потрошиш па тогава ще се разбираме
    Insieme assassini !

Цитирай Първоначално написано от ZloboMiR
    Не си геймър. :P Какъв избор има? Пък и с 17", дори 19" екран се продават, но аз такъв без кола не бих носил.
    А на самия въпрос, имам опит с Acer Aspire 5920G - играеше си се много добре. Сега естествено бих взел по-напомпан, но отново Acer.
    Я па тоя, аз пък имам 17.3 инчово говедо и хич не ми е зор да го разнасям даже, освен това тежи "само" около 3 кг / 15.6 инчовите тежат точно 2.5 кг. /
    А смотания OP няма да е зле да пише вече, че дразни...

Не си геймър...
    Напротив. Заклет геймър съм, затова не бих играл на лаптоп. Усещането е ужасно. За т'ва разцъквам на 24" монитор, някакви предразполага да влезеш в играта. Ако имах пари, бих си взел 3 по 30" дори. А да играеш на лаптоп е най-голямата простотия, според мен. Особено за игри с хубава графика.

Не си геймър...
    Напротив. Заклет геймър съм, затова не бих играл на лаптоп. Усещането е ужасно. За т'ва разцъквам на 24" монитор, някакви предразполага да влезеш в играта. Ако имах пари, бих си взел 3 по 30" дори. А да играеш на лаптоп е най-голямата простотия, според мен. Особено за игри с хубава графика.
    Излишно се дракаме, но да приемем, че си някъде, където 18643468" монитор не може да се занесе.

...че си някъде, където 18643468" монитор не може да се занесе.
    Нормално в такива ситуации да не тръгнеш да играеш игри. Но си е друго да отидеш на кафе и да разгънеш лаптопа, за да цъкаш FPS-та, от които нищо не виждаш на екрана, но пък мацките се зарибяват...

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    ...че си някъде, където 18643468" монитор не може да се занесе.
    Нормално в такива ситуации да не тръгнеш да играеш игри. Но си е друго да отидеш на кафе и да разгънеш лаптопа, за да цъкаш FPS-та, от които нищо не виждаш на екрана, но пък мацките се зарибяват...
    То за зарибяване на мацки не са ли таблетите
    Insieme assassini !

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Аз гледах някъв с i7 и 8GB RAM за 1500лв и видеото беше яко

Цитирай Първоначално написано от val181
    Таблети, телефони, лаптопи - все тая, важното е да е колкото се може по-скъпо и по-лъскаво.

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Таблети, телефони, лаптопи - все тая, важното е да е колкото се може по-скъпо и по-лъскаво.
    Е да ама докато разберат модела на телефона или лаптопа минава време докато ако извадиш iPad всички мацки вече са твои
    Insieme assassini !

Мега фен
    Е да ама докато разберат модела на телефона или лаптопа минава време докато ако извадиш iPad всички мацки вече са твои
    Което си е живо доказателство, че парите са водещ фактор навсякъде. Пък нека някой идеалист после ми разправя за истинска любов... Така де, навлязох в друга тема. Сега по същество.

Иначе... игри, игри, ама какви са тези игри, които не тръгват на всеки компютър ? Трябва да се знае какво искаш и с какви пари разполагаш. Аз до сега два пъти съм играл игри на лаптоп и мога да се съглася с badsector, че е неприятно. Не съм геймър, нито машината ми е кой знае колко силна и играя предимно симулатори и за мен от настолния по-добър няма.

Два пъти си играл, предполагам е било заради дизеловите дискове (5400 оборота). А нещата се промениха, чакаме SSD даже.

...докато ако извадиш iPad всички мацки вече са твои
    Вадиш MacBook тогава, възможно най-лъскавия

Супер фен Аватара на nyancat
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe2
    Аз гледах някъв с i7 и 8GB RAM за 1500лв и видеото беше яко
    линк плийс?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове