- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Хубав лаптоп ?!
Здравейте, скоро смятам да си купя лаптоп понеже ще уча в друг град и ще ми е нужен, 8 клас съм, може ли някой да ми даде някой хубав модел с повече рам памет и добра видеокарта за да може да играя игри, а аз избирам такива които не ставан на всеки комп. ;дд ако можете да ми кажете модел и да ми опишете рам паметта, видеокартата, колко ядрен, ще е супер, благодаря предварително![]()
)
17-ядрен =D
Сега сериозно, кажи ни с какви пари разполагаш, за да ти помогнем с точни модели.
Ако си играя около 2-3 часа да търся лаптопи с подходяща рам памет/видео карта за пари от 400лв.(и такива има бате) до 2500 лв ше ме черпиш ли едно сокче от 10?
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Уууу имаме претенци към игрите, а ще ги играем на 15 инча монитор. Уникално.
Не си геймър. :P Какъв избор има? Пък и с 17", дори 19" екран се продават, но аз такъв без кола не бих носил.Първоначално написано от badsector
А на самия въпрос, имам опит с Acer Aspire 5920G - играеше си се много добре. Сега естествено бих взел по-напомпан, но отново Acer.
Първо кажи колко пара ще потрошиш па тогава ще се разбираме
Insieme assassini !
Я па тоя, аз пък имам 17.3 инчово говедо и хич не ми е зор да го разнасям даже, освен това тежи "само" около 3 кг / 15.6 инчовите тежат точно 2.5 кг. /Първоначално написано от ZloboMiR
А смотания OP няма да е зле да пише вече, че дразни...
Напротив. Заклет геймър съм, затова не бих играл на лаптоп. Усещането е ужасно. За т'ва разцъквам на 24" монитор, някакви предразполага да влезеш в играта. Ако имах пари, бих си взел 3 по 30" дори. А да играеш на лаптоп е най-голямата простотия, според мен. Особено за игри с хубава графика.Първоначално написано от ZloboMiR
Излишно се дракаме, но да приемем, че си някъде, където 18643468" монитор не може да се занесе.Първоначално написано от badsector
Нормално в такива ситуации да не тръгнеш да играеш игри. Но си е друго да отидеш на кафе и да разгънеш лаптопа, за да цъкаш FPS-та, от които нищо не виждаш на екрана, но пък мацките се зарибяват...Първоначално написано от ZloboMiR
То за зарибяване на мацки не са ли таблетитеПървоначално написано от badsector
![]()
Insieme assassini !
Аз гледах някъв с i7 и 8GB RAM за 1500лв и видеото беше яко
Таблети, телефони, лаптопи - все тая, важното е да е колкото се може по-скъпо и по-лъскаво.Първоначално написано от val181
Е да ама докато разберат модела на телефона или лаптопа минава време докато ако извадиш iPad всички мацки вече са твоиПървоначално написано от badsector
Insieme assassini !
Което си е живо доказателство, че парите са водещ фактор навсякъде. Пък нека някой идеалист после ми разправя за истинска любов...Първоначално написано от val181
Така де, навлязох в друга тема. Сега по същество.
Иначе... игри, игри, ама какви са тези игри, които не тръгват на всеки компютър ? Трябва да се знае какво искаш и с какви пари разполагаш. Аз до сега два пъти съм играл игри на лаптоп и мога да се съглася с badsector, че е неприятно. Не съм геймър, нито машината ми е кой знае колко силна и играя предимно симулатори и за мен от настолния по-добър няма.
Два пъти си играл, предполагам е било заради дизеловите дискове (5400 оборота).А нещата се промениха, чакаме SSD даже.
Вадиш MacBook тогава, възможно най-лъскавияПървоначално написано от val181
![]()