Винаги аз съм правил първата крачка- така е било, така е и така ще си остане за напред. Ако някоя надъхана мадама тръгне да ми се прави на голямата свалячка ще бъде отрязана по най- грубия начин. Просто не обичам мъжките работи да ги оставям в ръцете на жена...
И междудругото момичета, това, че вие срещате някакви путьовци на които им се прави секс, ама не могат да предприемат първата крачка, не означава, че всички мъже са такива. Ако аз кажа, че всичките момичета са курвички които за 20 лв и почерпка в заведение ще направят пълна секс програма първото нещо което ще ми кажете е да не ги поставям под общ знаменател. Е удивително, но същото важи и за мъжете.
И още нещо- преди да съдите мъжете, че ги било страх да предприемат първата крачка вие се погледнете в огледалото и се запитайте дали вие сте достатъчно жени за да бъдете- свалени, ухажвани и т.н. И под жена нямам предвид само красота, но и душа. Всъщност едва ли повечето тука знаят какво е истинска жена и респективно истински мъж, но айде... здраве да е...
И не няма нужда от казарма. Вече сме в 21-ви век. Живеем уж в демократични времена. Ако ще е за физическата подготвка има фитнес, лостове. А мамини детенца е имало винаги.